Şimdi Ara

Casper mı acer mi kararsız kaldım hangisini almalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu yaz bi leptop almayı planlıyorum Bütçemin sınırındayım araştırdım ve 2 leptop arasında kaldım
    Ürünü media markt'an alıcağam için interneteki freedos ürünlerden tavsiye etmeyin. şimdiden herkese teşekürler

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_casper-f600-7200-8t45t-g-ıntel-core™-i5-7200u-2-50-ghz-8gb-1tb-gefroce-940mx-w10-notebook-1170181.html

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_acer-f5-573g-5105-15-6-inç-ekran-ıntel-core™-i5-7200u-işlemci-8gb-1tb-4gb-geforce-940mx-win10-notebook-1170413.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkanxf -- 21 Temmuz 2017; 17:51:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Acer mı Casper mı: Bilgisayar Seçimi Rehberi

Acer ve Casper, uygun fiyatlı ve yüksek performanslı dizüstü bilgisayarları ile tanınan iki popüler bilgisayar markasıdır. Hem Acer hem de Casper modelleri arasından seçim yaparken, aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısınız:

İşlemci ve Bellek

Acer ve Casper dizüstü bilgisayarları, Intel veya AMD işlemciler ve değişen miktarlarda RAM ile konfigüre edilebilir. İşlemci hızı ve RAM kapasitesi, bilgisayarınızın genel performansını etkiler. Günlük işler için orta seviye bir işlemci ve 8 GB RAM yeterli olabilirken, oyun veya video düzenleme gibi daha zorlu görevler için daha güçlü bir işlemci ve daha fazla RAM gerekecektir.

Ekran Boyutu ve Kalitesi

Acer ve Casper dizüstü bilgisayarları, 14 inç'ten 17 inç'e kadar değişen ekran boyutlarında mevcuttur. Ekran boyutu, taşınabilirlik ve ekran alanı arasındaki dengeyi etkiler. Ayrıca ekran kalitesi de önemlidir ve IPS veya OLED ekranlar, daha canlı renkler ve daha geniş görüş açıları sunar.

Depolama Alanı

Acer ve Casper dizüstü bilgisayarları, farklı depolama kapasitelerine sahip HDD (sabit sürücü) veya SSD (katı hal sürücüsü) ile donatılır. SSD'ler HDD'lerden daha hızlıdır ve daha az güç tüketir, ancak daha pahalıdırlar. Depolama alanı ihtiyaçlarınız, depolayacağınız dosya türlerine bağlı olacaktır.

Pil Ömrü

Acer ve Casper dizüstü bilgisayarlarının pil ömrü, kullanımınıza bağlı olarak değişir. Seyahat ederken veya priz erişimi sınırlıysa uzun pil ömrüne sahip bir model seçmelisiniz.

Fiyat

Acer ve Casper dizüstü bilgisayarlarının fiyatları, yapılandırmalara göre değişir. Bütçenizi belirlemeli ve her iki markanın da fiyat aralığını araştırmaksınız.

Acer ve Casper Arasındaki Farklar

• Acer genellikle daha uygun fiyatlı seçenekler sunarken, Casper daha yüksek özelliklere sahip modellerde uzmanlaşmıştır.
    • Acer, oyunculara yönelik ROG dizüstü bilgisayarı serisiyle tanınırken, Casper iş odaklı iş istasyonları sunar.
    • Casper, Türkiye'de üretim yapan bir yerli markayken, Acer Tayvan merkezli bir uluslararası şirkettir.

Sonuç

Acer mi Casper mı sorusunun cevabı, bireysel ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlıdır. Her iki marka da, farklı bütçeler ve kullanım durumları için uygun seçenekler sunar. Yukarıdaki faktörleri dikkatlice değerlendirerek, sizin için en iyi bilgisayarı seçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Acer alın.

• Acer daha iyi bir seçim olur.

• Her iki cihazda da ekran kartı 940mx.2-4 olması fark yaratmaz.Ancak casper da bulunan ddr5 chip setli ama acerdakini bilmiyorum.Ddr3 ise casper daha iyi bir seçim olur

• sydn1205 S kullanıcısına yanıt
    İnterneten sipariş verebilme ihtimalim olsa kesinlikle bu bilgisayarlara bakmam. yine de teşekürler

• blackblood07 B kullanıcısına yanıt
    Acerda'da ddr5'li ekran kartı var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlarınız için teşekürler 2 cihazda hemen hemen aynı özelliklere sahip. Acer'a yönelicem artık, yakın zamanda almayı planlıyorum aldıktan sonra düşünçelerimi buraya yazarım almayı planlayanlar fikir sahipi olmuş olur.

• Furkanxf F kullanıcısına yanıt
    Elden 2. El alma imkânınız varsa öyle alın ya da linkteki firmalarla konuşup kapıda ödeme yapın

Attığınız bilg hiç haketmiyor o fiyatları malesef saygılar

Haklısınız bu bilgisarların değeri kesinlikle bu değil ama mecbur...

Aslında acelem yok yaz bitmeden almayı planlıyorum o süre içersinde zaten indirime girer 300 liraya yakın.

Ayrıca media markt garantili almayı planlıyorum

Bunlar düşünüldüğünde interneten almak bana uzak kalıyo. Yinede ilginiz için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkanxf -- 22 Temmuz 2017; 10:45:28 >
  • Arkadaşlar tekrardan merhaba

Bügün acer'ı almak için gittiğim media marktan lenovo ideapad 510 alarak döndüm alırken cihazı satan kişi ddr5 ekra kartı olduğunu söyledi fakat eve gelip cihazı açıp inçelediğimde ddr3 ekran kartı olduğunu gördüm kafamdan aşağa kaynar sular boşaldı. Şimdi cihazı sadece giriş kırılumunu yaptım gidip cihazı geri vermelimiyim yoksa buda acer'ın yerini tutarmı gün bitmeden cevaplarınıza ihtiyaçım var lütfen yardım edin

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-ıdeapad-510-15-6-inç-fhd-ıntel-core-i7-7500u-2-7-ghz-8-gb-1-tb-geforce-940mx-2-gb-notebook-1169869.html

• UP

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanxf

Arkadaşlar tekrardan merhaba

Bügün acer'ı almak için gittiğim media marktan lenovo ideapad 510 alarak döndüm alırken cihazı satan kişi ddr5 ekra kartı olduğunu söyledi fakat eve gelip cihazı açıp inçelediğimde ddr3 ekran kartı olduğunu gördüm kafamdan aşağa kaynar sular boşaldı. Şimdi cihazı sadece giriş kırılumunu yaptım gidip cihazı geri vermelimiyim yoksa buda acer'ın yerini tutarmı gün bitmeden cevaplarınıza ihtiyaçım var lütfen yardım edin

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-ıdeapad-510-15-6-inç-fhd-ıntel-core-i7-7500u-2-7-ghz-8-gb-1-tb-geforce-940mx-2-gb-notebook-1169869.html

Bu fiyata çıkacaksanız biraz daha katıp c810 serisine bakın casperın gtx950m ve artı olarak SSD mevcut kampanya dönemlerinde uygun fiyata getirilebilinir

• blackblood07 B kullanıcısına yanıt
    Bu fiyat aralığı düne kadar aklımın uçundan geçmiyodu bi hevesle bunu aldım ama ekran kartı ddr5 değil benim sıkıntım bu. Öneriniz için teşekür ederim fakat eğer ddr5'li ekran kartı varsa bu fiyatlara anca onun emsalerinden alabilirim

Benim merak ettiğim i7 7500u 940mx ddr3mü yoksa i5 7200u 940mx ddr5 mi.

Zaten sabahdan beri leptou kurçalıyorum ekran kalitesi 1.500 liralık bir televizyonla kapışır hapörü ses şideti olarak iyi fakat ses kalitesi harman kordon deniyo o kadar iyi değil ısınmıyo çok zorlayamafım gerçi tek sıkıntısı 3tane usb portu var

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkanxf -- 31 Temmuz 2017; 22:58:9 >
  • Furkanxf F kullanıcısına yanıt
    İlk olarak forum gibi bi yerde bunca insan karşılıksız yardım ederken oradaki paralı adama inanıp fikrinizi degistirmeniz çok üzücü, ikinci olarak lenovo isinizi görür pisman etmez ddr5 ya da ddr3 olması cok ciddi fark yaratmaz 940mx in perf belli sonuçta internette yeterince video var son olarak harman kardon piyasadaki en iyi ses sistemlerinden biridir ses kalitesi nasıl bilmem ama bi netteki harman kardon ses sistemlerine göz atın

Lenovo kalsın hocam ama bidaha satıcılara güvenip iş yapmayın benden söylemesi, hayırlı olsun saygılar

İnsanlar hep daha iyisini almaya daha iyisine sahip olma isteğine kodlanmış veya bende öyle bi durum var

Siz sonuna kadar haklısınız,ben oraya gitiğimde belki 100-200 lira daha pahlıya daha iysi vardır mantığıyla hareket ettim. ordaki satış temsilçisi 510 modelinin i5'li versiyonun gösterdi dedimki tek farkı ışıklı klavye ve 1080p ekran gerek yok dedim şimdi i7'li 510 var

Dediklerinize uyucam lenovo bende kalıyo şimdilik sadece gta 4'ü düzgün oynayabildim 1080p med-high arası 35-40 fps görüyo kendi içinde 3D çizim programı vardı gayet iyi çalıştırıyo zaten az baktım çok kurçalayamadım

Yinede mesajlarınız için teşekürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanxf

Yorumlarınız için teşekürler 2 cihazda hemen hemen aynı özelliklere sahip. Acer'a yönelicem artık, yakın zamanda almayı planlıyorum aldıktan sonra düşünçelerimi buraya yazarım almayı planlayanlar fikir sahipi olmuş olur.

Knka aldn mı bilgisayarı nasıl pc bende bunu almayı düşünüyorum bide oyun oynuyor musun

• Mzekigedik42 M kullanıcısına yanıt
    Ben lenovo ideapad 510 aldım eğer onu soruyorsan çevaplayayım
    oyun oynuyorum gta 4 1080P Ultrada (oyun korsan olduğundan optimizasyonu sıfır gölgeler kapalı oynuyorum) 35 45 arası alıyo
    the crew attım medim 768p'de 30 40 arası alıyo
    Need for speed 2016 var low 768P 35 alıyo biraz motion blur anti aliasing açınça 30 da akıçı oluyo ama ben ısınmasın diye kapalı tutuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkanxf -- 6 Ağustos 2017; 20:52:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.