Şimdi Ara

Casper minibook bios şifresi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafayı yicem. Şimdi bende bir Casper Minibook var. Çöktü bunun Windowsu bildiğiniz klasik mavi ekran sorunu. CD-ROM olmadığı için USB'den format atacağım ama bios'a bir türlü giremedim.

Şifre istiyor devamlı. Pili çıkardım yarım saat bekleyip taktım hala aynı. Sıfırlandıysa bile şifresi ne bilmiyorum. Üstünde markasıda yazmıyo namussuz biosun :) gerçi pekde anlamam bu teknik işlerden

Bunu nasıl aşabilirim size zahmet cevap verin.

Ekran görüntüsü:
     Casper minibook bios şifresi?

• öncelikle gecmiş olsun arkadaşım bios pilini resetliyip bekledikdern sonra acılmadıysa özel bios yazılımı yazılması gerekiyor oda treknik konu bios yazma makinesinde özel sökulerek dışarda yazılıyor istersen yardımcı olurum veyatta en yakın teknik servise götrurup bios yazdırman lazım kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcu_3438

öncelikle gecmiş olsun arkadaşım bios pilini resetliyip bekledikdern sonra acılmadıysa özel bios yazılımı yazılması gerekiyor oda treknik konu bios yazma makinesinde özel sökulerek dışarda yazılıyor istersen yardımcı olurum veyatta en yakın teknik servise götrurup bios yazdırman lazım kolay gelsin

Kardeşim teşekkürler. Ya çok sote bir yerde oturuyorum kardeşim çok uzak mesafem. Pil dediğiniz şu resimdeki sarı şey demi? ben onu söktüm ama -_- kardeşin bu pc yapmadıkça kuduruyo başımın etini yedi bir yol desende yapsak biosa girsem gerisini halletcemde....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaderimse_24 -- 26 Ocak 2014; 15:52:40 >
  • arkadaşım bios chipi sökup özel yazılım makinesinde yazılımını yazmadıgın surece cözemessin zaten gerekeni denemişin biosu resetledin olmadıysa cözumu yazılım yazmak malesef başka cözumu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcu_3438

arkadaşım bios chipi sökup özel yazılım makinesinde yazılımını yazmadıgın surece cözemessin zaten gerekeni denemişin biosu resetledin olmadıysa cözumu yazılım yazmak malesef başka cözumu yok

hayırlısı o zaman napalım geçmiş olsun. Saol kardeşim bilgi için.
  • rıca ederim herzaman yardımcı oluruz kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    toshiba notebook biosa giremiyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.