selamlar arkadaşlar intternette araştırdım fakat bulamadım laptopun altında bulunan kağıtta modeli ile ilgili hiç bir bilgi yok . sadece cn.bm tarzı şeyler yazıyor win 8 için driverlerına gittim casperin sitesine orda cn.b yazıyordu indirdim fakat gördüm kü inen dosyada chipset seri 7 fakat benm laptop chipset seri 6 anlamadım gitti yardım edin acill !!
Çalıştır'a gelip cmd yazın daha sonra tırnaklar olmadan " wmic csproduct get name " yazın modeliniz çıkacaktır.
T.GhostNetwork
kullanıcısına yanıt
cevap içi nteşkkürler fakat orda a15 gösteriyor ama casper sitesinde a15 başlığı altında cna cnb cnd fln var bunlardan hangisi bnm pc ?
quote:
Orijinalden alıntı: Discovery.volkan
cevap içi nteşkkürler fakat orda a15 gösteriyor ama casper sitesinde a15 başlığı altında cna cnb cnd fln var bunlardan hangisi bnm pc ?
Bilgisayarın seri numarasına bakın bir de aynı şekilde ; " wmic bios get serialnumber ".Belki seri numarasından bulabilirsiniz.Eğer çıkmaz ise Casper'ı arayıp bu seri numaradan öğrenebilirsiniz.
T.GhostNetwork
kullanıcısına yanıt
tmm çok teşekkürler arayacağm casper i
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme