Şimdi Ara

Casper Neo Amatör Modifiye YENİLENDİ 08.09.2014

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tamamen amatör bir çalışmadır :)

Casper neo kasami bundan 2 hafta önce 40 TL satışa koydum satamadım

Bende dedim madem satamıyorum bu kasayı bi adam ediyim dedim

Toplam 3 günümü aldı aksilikler çok fazla yaşadım Allaha şükür atlattım hepsini

uzun lafın kısası yaptığım işlemleri yazıyım zaten fotoğraflarda görüceksiniz

Elimden geldiğince yapabildiklerim

Öncelikle kasa kapagına pleksi yaptırmaya karar verdim tuzlaya gidip AMFİBİ [Mustafa abi] ye pleksimizi yaptık tekrar teşekkür edelim abimize :)

Kasanın ön panelinde fan deliği açtım malesef takım olmadıgı için matkap pense maket bıcagı tırnak törpüsü kullandım :)

Bende eski toz filitresi vardı bunuda iç taraftan montaladım ve laciverte boyadım :)

Ardından Kasanın içindeki HDD bölümlerini hunharca bir şekilde söktüm :) boş ve temiz bir alan elde ettik :)

Sonradan aklıma boyamak geldi kırmızı sprey boya aldım kasa ve kapagı guzelce banladım kenar bolumlerını sonra 1er kat boya attım ardından

saç kurutma makinesiyle 5 dk ısıttım 5 dk bekleyip sprey bitene kadar düzgün bir şekilde sprey sıktım 30 dk bekledim tekrar ısıttım 15-20 dk dinlendirdim

sonra montalamaya geçtim ( Bu arada sakına banyoda yapmayın 1 saat banyoyu temizledim her taraf sprey boya oluyor :)

Sistemin biraz eksi olduğu için psu değiştirdim ekran kartı ve Hyper 103 soğutucu ekledim

HDD i DVD nin altına motajladım

YENİ EKLEDİĞİM FOTOĞRAFLAR VE VİDEO SON MESAJDA GÖREBİLİRSİNİZ ..

Evet arkadaşlar aklımda kalanları anlattım buyrun bunlarda resimler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ababtemas1 -- 8 Eylül 2014; 15:21:44 >

• güzel
  • Başarılar hocam keşke uv boyasaydınız bide aydınlatma yaptınmı tamamdır :)
  • Aydınlatıcam 1 adet neon lamba alıcam 3 renk 1 adet 80 lik yeşil fan yeterince aydınlatıcaktır :)
  • tebrikler güzel bir çalışma olmuş
  • Çok başarılı olmuş gerçekten tebrikler içindeki oyuncaga bayıldım :)
  • Eyvallah teşekkürler

Kuklasız olmaz kardeşim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ababtemas1 kullanıcısına yanıt
    güzel bir amatör çalışma olmuş. renklendirmeden önce astar atsaydınız dana net ve dalgasız bir renk elde ederdiniz aklınızda bulunsun.arka panael de kırmızı olabilirmiş aslında.

pleksi le kasa demirinin birşeltiği alana içe bakacak şekilde şerit led döşeyebilirsiiz güzel bir görüntü olur hemde rahatsız etmez ışı direk size vurmadıgından. güzel olmuş elinize sağlık
  • led döşemek yerin 33 cm lik bir neon lamba alicam media markta buldum 16.90 3 renk aydinlatma göz almasin diye alta koyucam neon lamba hiç gözükmicek sadece loş ışık gorunucek :)

Teşekkürler
  • Başarılı hocam
  • teşekkürler :)
  • kasanın üzerindede az bez gezdirirsen çok tozlanmış.içindeki oyuncağı beğendim güzel durmuş
  • Eyvallah ama o toz diğil cam kenerında olduğu için güneş vuruyordu o an :)
  • Başarılı bir mod çalışması ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pincons -- 26 Ağustos 2014; 3:01:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler :)
  • Hocam kasa çok güzel olmuş bende casper neo'ya mod yapıyorum isterseniz inceleyebilirsinizhttp://forum.donanimhaber.com/m_95426619/tm.htm
  • İstersen yardımcı olabilirim özelden bu kasa için aklımca birden fazla modlar var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ababtemas1

İstersen yardımcı olabilirim özelden bu kasa için aklımca birden fazla modlar var :)

Hocam 1 adet pm attım hemen
  • Arkadaki 8 CM fani söktüm yerine thermaltake cylo taktım cikarttiğim 8 cm fanida değerlendirmek istedim ön panelde açtığım deliğin içine eklemek için kenarlarını kırdım yuvarlak hale getirdim ve mor renge boyadım arkasındakı XAF MAVİ beyaz LED fanın ışığından yararlandım :) toz filitresini sökmek zorunda kaldım malesef
     Casper Neo Amatör Modifiye YENİLENDİ 08.09.2014 Casper Neo Amatör Modifiye YENİLENDİ 08.09.2014 Casper Neo Amatör Modifiye YENİLENDİ 08.09.2014 Casper Neo Amatör Modifiye YENİLENDİ 08.09.2014 Casper Neo Amatör Modifiye YENİLENDİ 08.09.2014 Casper Neo Amatör Modifiye YENİLENDİ 08.09.2014 Casper Neo Amatör Modifiye YENİLENDİ 08.09.2014 Casper Neo Amatör Modifiye YENİLENDİ 08.09.2014

• Buda video :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.