Şimdi Ara

Casper Neo Amatör Modifiye YENİLENDİ 08.09.2014 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Video çalışmıyor ama oldukca iyi gözüküyor insan kullandığı bilgisayarı beğenmeli :)
  • Bende çalışıyor video :)
    Ön paneldeki fanı videodan görmen lazım asıl :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ababtemas1

Bende çalışıyor video :)
    Ön paneldeki fanı videodan görmen lazım asıl :)

Videoyu izlerim ön taraftaki intel stok fanını sen söküp boyayıp yerleştirmişmisin banamı öyle geliyor akıllıca hoş olmuş beğendim 2 fan var biri ledli biri boyalı :) arkadaki fan acayip hoş bişeymiş :)
  • Aynen kasanın arkasındakı 8 cm fan o :) boyadım ön panele taktım arkasında XAF 12 CM MAVİ beyaz led fan var onun ışığı 8 cm fanada vuruyor :)
  • Hocam tozlanma durumu ne kasanın ?
  • Toz filitresi yokken 1 haftalik kullanimda hafif tozlanma var ben toz filitresi koydum bakalim simdi tozlanma ne olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni yaptığım değişiklikler
    Psu siyaha boyadım AMG sticker yapıştırdım
    ön panele lacivert renkli fan taktım toz filitresi ekledim.
    Ön panelin dışındaki fanın etrafını siyah mavi olarak boyadım ufak sticker taktım
    Ekran kartının üst tarafına demir toz filitresi koydum
    Üstüne bir kaç sticker yapıştırdım

Mazemeler
    1 adet leptop sogutucusu
    1 adet kullanılmayan usb kablosu
    1 adet kumandalı araba stickerları
    Mavi ve siyah kalıcı kalem boyaları

Leptop sogutucusunun toz filitresini ekran kartında kullandım
    Lavicert fanı usb kablosuyla birleştirim kasanın içine montajladım
    Stickerları psu ekran kartı fana felan yapıstırdım
    Kalemlerde psu ve fanları boyadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ababtemas1 -- 8 Eylül 2014; 15:21:12 >

• Oldukca başarılı git gide güzelleşiyor :) fakat o ekran kartının arkasına taktığın şey demirse çıkart o şey bi şase yaparsa alırsın sıfır kartı kucagına :)
  • hic birsey olmaz cok iyi ayarladım demire yada kabloya temas etmiyor tutacak larını ıyıce sıkıstırdım ekran kartıyla butun bır parca artık :)
  • Hocam sistmein aynısı bende var :) Benım Kasada Casper benımkıde modlu bu sistemdeki ekran kartı ve ramla nasıl oyunlardaki performans bu arada o.c işini nasıl yaptınız çarpanı kilitli değil mi sizin aynı anakart? Bi ö.m yolluyla ulaşın bana
  • Hocam sistmein aynısı bende var :) Benım Kasada Casper benımkıde modlu bu sistemdeki ekran kartı ve ramla nasıl oyunlardaki performans bu arada o.c işini nasıl yaptınız çarpanı kilitli değil mi sizin aynı anakart? Bi ö.m yolluyla ulaşın bana
  • güzel gidiyor, takip
  • Eyvallah daha yapicam bişi kalmadi tavsiyesi olan varsa sevinirim tesekkürler
  • Çok yakında Corsair spec 03 kasa modu yapmayı düşünüyorum bu sefer prof iş olucak :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.