Şimdi Ara

Casper nereden alınmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kronin

quote:

Orijinalden alıntı: celades

casper diger firmalardan farklı bir intel işlemci kullanıo?mesela yan sanayi i7 işlemci veya yan sanayi ati ekran kartı.kalitesiz malzeme nasıl oluyor anlamadım.kasa ve tuş takımını soracak olursan şuan kullandıgım laptoptan daha kaliteli ve estetik bir kasa göremedim desem yeridir.bana kalırsa bu marka takıntısı olan ve insanın kalitesini laptopun markasıyla ölçen insanların kuruntusundan başka birşey degil ki yukarıdaki kişi de bunun kanıtı. ha dersin ki ben casper ın teknik servisini hizmet anlayısını müşteri memnuyeti politikasını begenmiorum o yüzden tercih etmiyorum işte ona bir itirazım olmaz

bende bu servisini beğenmemeyi anlamıyorum bende servise yolladım laptopu fanlarını temizlesinler diye gayet güzel temizleyip yollamışlar. hatta komple teste sokmuşlar ramlerinde sorun çıkınca ramlerini değiştirmişler. Şahsen böyle bi olayla karşılaşınca çok şaşırdım. Bu tip konularda hayatım boyunca hiç kötü karşılanmadım hep insanlar yardımcı olmaya çalıştı. Belkide o kötü diyenlerde bir sorun vardır. Kullandıkları üslübda ve adamlara karşı tavırlarında. servise gönderip 2 gün sonra ısrarla arayan birini gördüm sonra şikayetvar a şikayet edeni. adamın laptopunu hemen geri yollamışlar tabiki yapmadan. Ayrıca bi ürünü servise yollarken araştırıp sorunu şudur diye yolladım hep. Belkide onun faydası olmuştur.

hatanın ne oldugunu 50 kere ısrarla üzerine basa basa kibar şekilde söylememe ragmen gitmişlr yanlış işlem yapmışlar ki bu süreç 3 hafta sürdü.sonra aldım laptopu götürdüm birkez daha sorunun harddiskte oldugunu,onu degiştirince sorunun düzelegini söyledim ve başlarında bekledim.bu sefer harddiski degiştirdiler ve sorun cözüldü.şimdi burda hata kimde? merak etme en az senin kadar anlarım bilgisayardan

• quote:

Orijinalden alıntı: air_jersey15

quote:

casper diger firmalardan farklı bir intel işlemci kullanıo?mesela yan sanayi i7 işlemci veya yan sanayi ati ekran kartı.kalitesiz malzeme nasıl oluyor anlamadım.kasa ve tuş takımını soracak olursan şuan kullandıgım laptoptan daha kaliteli ve estetik bir kasa göremedim desem yeridir.bana kalırsa bu marka takıntısı olan ve insanın kalitesini laptopun markasıyla ölçen insanların kuruntusundan başka birşey degil ki yukarıdaki kişi de bunun kanıtı. ha dersin ki ben casper ın teknik servisini hizmet anlayısını müşteri memnuyeti politikasını begenmiorum o yüzden tercih etmiyorum işte ona bir itirazım olmaz

Laflarına dikkat et. İnsan kalitesini laptopla ölçtüğümü nereden çıkardın. Sonuçta o Casper'a verdiğin parayla daha düşük özellikli ama çok daha kaliteli laptoplar alınabiliyor. Yani parası az olan Casper'a yöneliyor diye birşey yok. İnsanların tek istedikleri performanslı makineler değil. Kaliteli ürün istemeleri suç mu? Casper'ın verdiği teknik hizmete hiçbirşey demedim. Bilmiyorum ama sorunsuz hizmet verseler bile Casper almak zorunda mıyız?

Ben kalite düşkünü filan da değilim. Çalışacağım ortamın da etkisi olmakla birlikte, alacağım laptopu çok gezdireceğim ve uzun yıllar kullanacağım için kaliteli olsun istiyorum. 1-2 yıl kullanacak olsam Casperlara da bakardım tabi ki.

Bu arada şu ana kadar kullandığın ürünününkinden daha kaliteli ve estetik kasa görmediysen daha da tartışmaya gerek yok senin gibi birisiyle. Casper fanboyu olduğun belli oldu bu cümleyle.

öncelikle adam gibi konus tartısmayı ögren.ayrıca kimse sana casper almak zorundasın demedi.kim ne isterse onu alır ama mantıklı bir sebebin yokken bir firmaya kuruma camur atamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Precious89

7 tane mağza gezdim hepsi casperi kötüledi ve soğudum hp aldım

:D:D:D çok daha kötüsünü almışsın emin ol. hp nin servisi en berbat servis onunda servisini sorsaydın keşke. garantiye verilip 30 iş günü içinde dönmeyen o kadar çok hp biliyorumki anlatamam :) umarım sorun yaşamazsın ama..
  • quote:

quote:

quote:

bende bu servisini beğenmemeyi anlamıyorum bende servise yolladım laptopu fanlarını temizlesinler diye gayet güzel temizleyip yollamışlar. hatta komple teste sokmuşlar ramlerinde sorun çıkınca ramlerini değiştirmişler. Şahsen böyle bi olayla karşılaşınca çok şaşırdım. Bu tip konularda hayatım boyunca hiç kötü karşılanmadım hep insanlar yardımcı olmaya çalıştı. Belkide o kötü diyenlerde bir sorun vardır. Kullandıkları üslübda ve adamlara karşı tavırlarında. servise gönderip 2 gün sonra ısrarla arayan birini gördüm sonra şikayetvar a şikayet edeni. adamın laptopunu hemen geri yollamışlar tabiki yapmadan. Ayrıca bi ürünü servise yollarken araştırıp sorunu şudur diye yolladım hep. Belkide onun faydası olmuştur.

hatanın ne oldugunu 50 kere ısrarla üzerine basa basa kibar şekilde söylememe ragmen gitmişlr yanlış işlem yapmışlar ki bu süreç 3 hafta sürdü.sonra aldım laptopu götürdüm birkez daha sorunun harddiskte oldugunu,onu degiştirince sorunun düzelegini söyledim ve başlarında bekledim.bu sefer harddiski degiştirdiler ve sorun cözüldü.şimdi burda hata kimde? merak etme en az senin kadar anlarım bilgisayardan

belkide size denk gelen teknik elemanla ilgili bir sorundur sonuçta casper servisi denince akla 1 tane adam gelmiyor kim bilir kaç kişi çalışıyor o serviste. sonuçta o kadar kişinin çalıştığı bir yerde çürük elmalar her yerde çıkar. yapılması gereken şikayette bulunmak.. kimse memnun değil ama kimse teknik elemanlar hakkında şikayetçi olmuyor. firma nerden bilecek ozaman sorunlu olduğunu. en azından sorununuz çözülmüş çözülemeyen çok laptop gördüm.

• hıc bıyerden alınmaz cunku casper alınmaz aynı sekılde datron exper falan kuru gurultu sırf hıkaye kalıtesızlık her yerlerınden fıskırıyo hedıye gelse kullanmam satarım en azından montajları turkıye de yapılıyo bu bıle adı olmaları ıcın baslıbasına bı sebep kı zaten oyleler adıler ona 1000 verceme gıder tas gıbı sony ye 5000 verırım
  • hp en berbatımı ? Bana asusun servisi çok kötü dediler birde casper alacağına git pazarcılardan dizüstü al daha iyi dediler. Hepsi benzerini dedi. Bende hiç casper bakmadım o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious89

hp en berbatımı ? Bana asusun servisi çok kötü dediler birde casper alacağına git pazarcılardan dizüstü al daha iyi dediler. Hepsi benzerini dedi. Bende hiç casper bakmadım o yüzden.

ben daha hp nin servisi ile ilgili iyi bişi duymadım. asusun kötü olduğunuda duydum. casper konusunda onu söyleyenler hala 1990-2000 arasında felan yaşıyolar. biraz kendilerini güncellemeleri lazım. bi mağazaya gidip çalışan laptopların üzerlerine bi dokun bakalım hangisi daha az ısınıyor hangisi çok ısınıyor.
  • Arkadaşlar bu konuyu okuyupta bilgisayar alacak insanlara yanlış bilgiler veriyorsunuz böyle bir durumun içine girmeyin ayıptır. Ben Casper funboyu falan değilim olamamda şuan itibariyle 3 laptop kullanıyorum. casper ın önceki modelllerine göre yorum yapmayın çok fark var ayrıca kullanmadan yanlış bilgiler vermeyin aynı durum exper içinde geçerli. Forumda benimle birlikte casper alan birçok kulllanıcı var ve yorumlar hep olumlu sorun yaşayan yada beğenmeyen yok. Beğenmesek memnun olmasak söyleiz sonuçta casper babamızın oğlu değil. lütfen objektif olun ve bilmediğiniz ürünlerle ilgili yorum yapmayın
  • Yok ben sadece bana söylenenleri yazdım. 17 inç lazımdı bana tercih etmememin temel sebebi bu, birde sesi. Isınması çok önemli değil zaten işlemci 32nm. Yoksa fiyat olarak en uygunu casper, markaya para vermem zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 30 Ocak 2011; 3:23:53 >
  • "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim" der bir ingiliz atasözü. Grundig al grundig.
  • Harbiden grundig varken... dizüstünün açma tuşu bozulurmu ya :D bozulmasını istediğim en son şey odur heralde.

Grundig alınmaz ama gidip asus ve monster de alınmaz bence. 2 pc parası veriyorsun yazık.
  • Casper alınmamalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcanon

Casper alınmamalı

bu kanıya nerden vardın acaba. kendim casper kullanıyorum. enişteme casper aldırdım şimdi gidip kuzenimede casper alıcam. sence ben gerizekalımıyım memnun olmadığım bişiyi ona buna aldırıyorum. eniştem aldı çok memnun şu anda iyiki almışız diyor çokta ucuza aldık diyor. bakalım kuzenimin tepkisi ne olucak. kendisi hp den çok çekmiş biridir. laptopu ısınma sorunuyla servise gönderilip 1 ay işgünü dolmasına rağmen kendisine bilgi verilmeyen ve sallanmayan biridir. en sonun sizi şikayet edicem diyip yeni laptop aldı. karşılaştırma için bence çok güzel bi örnek olucak hp ile casperı yakın süre içinde kullanmış biri olarak.

• quote:

quote:

Casper alınmamalı

bu kanıya nerden vardın acaba. kendim casper kullanıyorum. enişteme casper aldırdım şimdi gidip kuzenimede casper alıcam. sence ben gerizekalımıyım memnun olmadığım bişiyi ona buna aldırıyorum. eniştem aldı çok memnun şu anda iyiki almışız diyor çokta ucuza aldık diyor. bakalım kuzenimin tepkisi ne olucak. kendisi hp den çok çekmiş biridir. laptopu ısınma sorunuyla servise gönderilip 1 ay işgünü dolmasına rağmen kendisine bilgi verilmeyen ve sallanmayan biridir. en sonun sizi şikayet edicem diyip yeni laptop aldı. karşılaştırma için bence çok güzel bi örnek olucak hp ile casperı yakın süre içinde kullanmış biri olarak.

şans işi. benim de bir arkadaşımın casper'dan çekmediği kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Normal İnsan

quote:

quote:

Casper alınmamalı

şans işi. benim de bir arkadaşımın casper'dan çekmediği kalmadı

arkadaşın bunu ne zaman yaşadı ama bunuda belirtmeniz lazım bence. ben burda 2 haftalık olaylardan bahsediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tyildiz07

lan nedir bu casper düşmanlığı herkesin pahalı aletlere karşı bi sempatisi var anlamadım gitti tamam casper hiç kullanmadım ama son nirvana serisinden de çok olumlu tepkiler aldım bi anlamadım gitti illa i7 işlemcili bi laptop 2.5 3 bin tl mi olmalı

sonuna kadar haklısın kardeşim hp nin 2200 liralık notebookunu casper 1600 e veriyo
    F/P CANAVARI
  • casper alanda direk fanı oluyo mübarek
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

casper alanda direk fanı oluyo mübarek

senin gibi dime? adam beğeniyoki fan ı oluyor beğenmese olurmu senden önce gelir burda lanet eder casper a.
  • saçmalama ben asusmu onerıyorum herkeze haha görmemişin pcsi olmus gibi davranmayın hayret bişey gerçek neyse söyleyin casper çok iyi bi marka sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

saçmalama ben asusmu onerıyorum herkeze haha görmemişin pcsi olmus gibi davranmayın hayret bişey gerçek neyse söyleyin casper çok iyi bi marka sanki

alla allaa kardeşim sorunlumusun memnun olduğumuz şey hakkında neden kötü konuşalım. sen hayallerinde casperı kötü görüyon diye kullanan adam buraya kötü yazmak zorundamı. manyakmıyız biz sorun yaşadığımız şeyi burda övelim. hastamıyız kafadan kontakmıyız. sana göre kötü olabilir bize göre iyi. hayret bişi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.