Şimdi Ara

Casper nereden alınmalı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • casperın yeni serileri için birşey diyemeyiz, yemek pişsin ondan sonra tadı belli olur. Daha 2 haftalık PC de sorun aramak biraz mantıksız gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious89

casperın yeni serileri için birşey diyemeyiz, yemek pişsin ondan sonra tadı belli olur. Daha 2 haftalık PC de sorun aramak biraz mantıksız gibi geliyor.

kendi kullandığım laptop 1 buçuk senelik.
  • Dostum kabaca anlatmışsın ama neyse.Ona bakarsan bende 7 aylık bir HP var.Bir tanede 8 senelik var.Hiçbir sorunlarıda yok.Alırken casper alacaktık.Adam Casper almayın kendi kendine reset atıyor dedi.Ve gerçektende ben o olaya şahit oldum.Bir arkadaşımda gördüm COD 6 oynuyoduk.Res geldi.

HP aldım memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

casper diger firmalardan farklı bir intel işlemci kullanıo?mesela yan sanayi i7 işlemci veya yan sanayi ati ekran kartı.kalitesiz malzeme nasıl oluyor anlamadım.kasa ve tuş takımını soracak olursan şuan kullandıgım laptoptan daha kaliteli ve estetik bir kasa göremedim desem yeridir.bana kalırsa bu marka takıntısı olan ve insanın kalitesini laptopun markasıyla ölçen insanların kuruntusundan başka birşey degil ki yukarıdaki kişi de bunun kanıtı. ha dersin ki ben casper ın teknik servisini hizmet anlayısını müşteri memnuyeti politikasını begenmiorum o yüzden tercih etmiyorum işte ona bir itirazım olmaz

senin kafan yerindemi yan sanayi i7 işlemci ekran kartı nasıl oluyor anlat bana..bak arkadaşım sırf birşeyler söylemek için söyleme saçmalıyorsun..yan sanayi işlemci yok bunnlar yan sanayi ati ekran kartı kullanıyor yaw ayıptır yaw bir şey üfürdün bari bi de ben nediyorum nasıl olur böyle birşey yan sanayi nedir nasıl i7 nin yan sanayisi olabilir...allah akıl fikir versin.pess...ve i7 serisi aldım casper canavar gibi senin gibi adamlar yüzüden pb almıştım daha önce şimdi casper aldım la ne malzeme kötü ne donanım canavar gibi bilgisayar..ne bu yabancı destekli mal ÖZENTİLİĞİ..AL işte devlet destekli bilgisayar o özelliklere bak ve fiyatına bak yazık ulan şimdi siz düşmanmısınız dostmu sözde bilgisayar kötüymüş..allah bilir casper hayatında görmedin..

arkadaşa söyleyecek birşeyim yok ben bu tür konuşmaları yapan arkadaşlara kızıyorum burdaki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knsk11 -- 31 Ocak 2011; 13:35:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

saçmalama ben asusmu onerıyorum herkeze haha görmemişin pcsi olmus gibi davranmayın hayret bişey gerçek neyse söyleyin casper çok iyi bi marka sanki

http://www.casper.com.tr/blog/?p=38 buna bak ve son yazdığın şeyi birdaha düşün bence kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: knsk11

quote:

Orijinalden alıntı: celades

casper diger firmalardan farklı bir intel işlemci kullanıo?mesela yan sanayi i7 işlemci veya yan sanayi ati ekran kartı.kalitesiz malzeme nasıl oluyor anlamadım.kasa ve tuş takımını soracak olursan şuan kullandıgım laptoptan daha kaliteli ve estetik bir kasa göremedim desem yeridir.bana kalırsa bu marka takıntısı olan ve insanın kalitesini laptopun markasıyla ölçen insanların kuruntusundan başka birşey degil ki yukarıdaki kişi de bunun kanıtı. ha dersin ki ben casper ın teknik servisini hizmet anlayısını müşteri memnuyeti politikasını begenmiorum o yüzden tercih etmiyorum işte ona bir itirazım olmaz

senin kafan yerindemi yan sanayi i7 işlemci ekran kartı nasıl oluyor anlat bana..bak arkadaşım sırf birşeyler söylemek için söyleme saçmalıyorsun..yan sanayi işlemci yok bunnlar yan sanayi ati ekran kartı kullanıyor yaw ayıptır yaw bir şey üfürdün bari bi de ben nediyorum nasıl olur böyle birşey yan sanayi nedir nasıl i7 nin yan sanayisi olabilir...allah akıl fikir versin.pess...ve i7 serisi aldım casper canavar gibi senin gibi adamlar yüzüden pb almıştım daha önce şimdi casper aldım la ne malzeme kötü ne donanım canavar gibi bilgisayar..ne bu yabancı destekli mal ÖZENTİLİĞİ..AL işte devlet destekli bilgisayar o özelliklere bak ve fiyatına bak yazık ulan şimdi siz düşmanmısınız dostmu sözde bilgisayar kötüymüş..allah bilir casper hayatında görmedin..

arkadaşa söyleyecek birşeyim yok ben bu tür konuşmaları yapan arkadaşlara kızıyorum burdaki..

eleştridiğin adam zaten casper fanboyu. İğneleme yapıyor yan sanayi derken mesajında. Sen yanlış anlamışın

• quote:

Orijinalden alıntı: kronin

quote:

saçmalama ben asusmu onerıyorum herkeze haha görmemişin pcsi olmus gibi davranmayın hayret bişey gerçek neyse söyleyin casper çok iyi bi marka sanki

alla allaa kardeşim sorunlumusun memnun olduğumuz şey hakkında neden kötü konuşalım. sen hayallerinde casperı kötü görüyon diye kullanan adam buraya kötü yazmak zorundamı. manyakmıyız biz sorun yaşadığımız şeyi burda övelim. hastamıyız kafadan kontakmıyız. sana göre kötü olabilir bize göre iyi. hayret bişi.

kardeş biz yenı leptop sahibi insanlar degiliz bende casper nirvana vardı 2 yıl kullandım traktor gibi ses çıkarıyor ısınınca kapanıyordu bi aleti alınca direk fanı olmayın

• bikere casper gibi ezik bi firmanın en güzel özelligi 1000tllik pcnınde kasası aynı 2.400tl lik pcsınınde adamlarda tasarım denen bişey yok sankı iki sistemınde hava gereksinimi aynıymıs gibi düsünüyorlar
  • quote:

bikere casper gibi ezik bi firmanın en güzel özelligi 1000tllik pcnınde kasası aynı 2.400tl lik pcsınınde adamlarda tasarım denen bişey yok sankı iki sistemınde hava gereksinimi aynıymıs gibi düsünüyorlar

ne zaman kullandın sorması ayıp?şimdiki casperlardan birini eline aldın mı yarın işin yoksa kalk bi vatana git pc lere bi bak bakalım en az ses çıkaran ve en az ısınan pc ler hangisi bi dokun bi dinle sonra gel buraya yorum yap. burada casperı övenlerin çoğu yeni casperlara sahip olanlar. sövenlerse eski casperlara sahip olanlar. senin kullandığın laptopdaki soğutucular aliminyum mu bakır mı onu söylesene sen bana bi madem soğutma sisteminden bahsediyosun bir karşılaştıralım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronin -- 31 Ocak 2011; 21:04:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronin

quote:

bikere casper gibi ezik bi firmanın en güzel özelligi 1000tllik pcnınde kasası aynı 2.400tl lik pcsınınde adamlarda tasarım denen bişey yok sankı iki sistemınde hava gereksinimi aynıymıs gibi düsünüyorlar

ne zaman kullandın sorması ayıp?şimdiki casperlardan birini eline aldın mı yarın işin yoksa kalk bi vatana git pc lere bi bak bakalım en az ses çıkaran ve en az ısınan pc ler hangisi bi dokun bi dinle sonra gel buraya yorum yap. burada casperı övenlerin çoğu yeni casperlara sahip olanlar. sövenlerse eski casperlara sahip olanlar. senin kullandığın laptopdaki soğutucular aliminyum mu bakır mı onu söylesene sen bana bi madem soğutma sisteminden bahsediyosun bir karşılaştıralım.

casper dandık kardesım kım ne derse desın yenı modellerının eskısınden ıyı olması da adı oldugu gercegını degıstırmez bı kere her seyden once avrupa ve amerıka pazarında yerı ve satısı yok bu alınmaması ıcın tek basına yeterlı bı sebeptır ve tartısmaya hıc gerek yok onun dısında hıc bı zaman sony,lenovo,asus gıbı bır marka olma ıhtımalı yok hıc bı sekılde mumkun degıl

• casper alan fanboy oluyo ne yapalım bunlarla yarış yapılmaz 5800 kullananların iphoneye laf attıgı gibisiniz var ya
  • nomec 1960 lardaki o siyasetçiler varya onlar gibi konuşmuşsun. biz bişi yapamayız anca hazır alırız diyip devrim arabalarının üretimini devam ettirmeyen bu ülkeyi geri bırakan siyasetçiler varya işte onların sözleri bunlar. biraz kafanı yenile. niye onlar kadar başarılı olamıyor TÜRK markası diyemi? yaptığın yorumu örneklerle ve elle tutulur kanıtlarla ispatla dandikliğini ben sana somut yollar gösteriyorum sende bana somut şeyler söyle dandikliğine dair.

ben fanboy değilim ayrıca sorduğum soruya cevap vermemişsin? ne zaman kullandı laptopu bundan 10 yıl öncemi o yüzdenmi cevap vermiyosun. yada kalkıp vatana gidip orada söylediğim şeyle karşılaşınca morarmaktanmı korkuyosun? bu kadar korkma yanılmaktan bişiler öğrenmiş olursun. somut örnek sun bana öyle kötü kötü kötü diyip durma. herşey değişiyor sende kafanı değiştir yenilikleri takip et.
  • quote:

Ezik demeyelimde gerisine katılıyorum.
  • hepsiburadadan alınmaşlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_tr

quote:

http://www.casper.com.tr/blog/?p=38 buna bak ve son yazdığın şeyi birdaha düşün bence kardeş

Casper baya para bayılmış bu ödülü almak için, Exper yetkilileri böle diyor

• uğraşamıcam gidin casper alın notebook görgüsüzleri ah bide sistemden falan anlasanız var ya aldıgın notebookdaki ram markası ekran kartı markası falan bakıyormusun? bunlara yada hdd markası bunları ögren gel abim hadi plastik kasa pcleri savunma bana
  • hadi gelin yarıştıralım :d
  • western digital hard disk markası. ekran kartı markasında ne değişiyor biliyormusun? anakartı ve fanları. ben zaten ısınma sorunu yaşamıyorum yani anakartının plastiğinin markasının bi önemi yok. ramlere gelince onların markasını bilmiyorum ama öğreniriz sorun değil. bu kadar marka manyağı olmaya gerek yani :D bende masaüstü toplarken ocz den aşağı marka ram koymam pc ye markaları senin kadar iyi biliyorum merak etme.
  • Tüm cewapları okudum ve her düşünceden arkadaş olduğu kanıtındayım :) bide benim sorum var hem bu yüksek tansiyonlu tartışmayı biraz farklı bi noktaya çekeyim hemde bana yardımcı olmanızı rica edeyim :)

Arkadaşlar Solid Autocad Photoshop gibi programlar kullanmaktayım.Yeni bir dizüstü pc almayı düşünüyorum.Açıkçası öğrenciyim fazla param yok.Casperlar fiyat yönünden uygun geliyor. i7 işlemci düşünüyorum birkaç bilgisayar özelliğini paylaşayım fiyatlarla yardımcı olursanız çok çok sevinirim..
    --------------------------------
    PC-1
    Intel® Core™ i7-2630QM İşlemci
    İşlemci hızı 2.00 GHz, Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 2.90 GHz'e kadar, 6MB Intel® Akıllı Bellek
    Intel® HM65 Chipset
    8 GB DDR3 Bellek
    2 GB DDR3 Nvidia GT540M Optimus Ekran Kartı (1 GB Ayrılmış Bellek)
    640 GB SATA Harddisk
    15.6'' WXGA (1366x768) HD LED Ekran

KDV dahil 1861 TL.
    ----------------------------------------------
    PC-2

Intel® Core™ i7-640M İşlemci
    İşlemci hızı 2.80 GHz, Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3.46 GHz'e kadar, 4MB Intel® Akıllı Bellek
    Intel® HM55 Chipset
    6 GB DDR3 Bellek
    2 GB DDR3 Nvidia GT320 Optimus Ekran Kartı (1 GB Ayrılmış Bellek)
    640 GB SATA Harddisk

KDV dahil 1698 TL

Arkadaşlar buna benzer bu fiyat aralığında farklı chipset, işlemci hızı, akıllı belleklerde değişiklikler var..Lütfen yardımcı olurmusunuz önerileriniz nedir performans için nelere dikkat etmeliyim neler önerirsiniz?

• 6 serili chipsette sorun var diyorlar jay jaya sormadan alma
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.