Şimdi Ara

Casper nereden alınmalı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kronin

nomec 1960 lardaki o siyasetçiler varya onlar gibi konuşmuşsun. biz bişi yapamayız anca hazır alırız diyip devrim arabalarının üretimini devam ettirmeyen bu ülkeyi geri bırakan siyasetçiler varya işte onların sözleri bunlar. biraz kafanı yenile. niye onlar kadar başarılı olamıyor TÜRK markası diyemi? yaptığın yorumu örneklerle ve elle tutulur kanıtlarla ispatla dandikliğini ben sana somut yollar gösteriyorum sende bana somut şeyler söyle dandikliğine dair.

ben fanboy değilim ayrıca sorduğum soruya cevap vermemişsin? ne zaman kullandı laptopu bundan 10 yıl öncemi o yüzdenmi cevap vermiyosun. yada kalkıp vatana gidip orada söylediğim şeyle karşılaşınca morarmaktanmı korkuyosun? bu kadar korkma yanılmaktan bişiler öğrenmiş olursun. somut örnek sun bana öyle kötü kötü kötü diyip durma. herşey değişiyor sende kafanı değiştir yenilikleri takip et.

1960 lardakı sıyasetcıler dogru soylemısler kronin kardeş bak yanlış anlama benım sana bı lafım yok pc dunyasının cok sert bazı gızlı kuralları var ve bunlar zaman ıcınde resmen pıyasa kanunu halıne geldıler ve halende oyle en onemlılerınden bırede kalıtesıyle un salmıs bı marka mesela IBM notebook uretımı yapıyoken ıntel urettıgı her 1000 anakarttan 0 hata ıle uretılmıs 10 tanesını ayırıp IBM e verıyodu dusun 1000 taneden sadece 10 tane gerı kalan 990 anakartın calısmasını engellemeyen ancak kısa sureler ıcınde hem kendı hemde dıger parcaların arızalanmasına yol acabılecek uretım arızalarıyla bırlıkte senın dedıgın casper olsun PB olsun hp olsun gıbı markalara bu markaların da bılgısı dahılınde satıyodu ve olay ram hard dısk ve dıger parcalar ıcınde gecerlı sımdı ıse gunumuzde 0 hata ıle uretılmıs parcaların cogunu panasonıc sırketı alıyo gerı kalanlarını sony,asus ve lenovo aralarında paylasıyo gerı kalan markalarında urettıgı notebook ların cogunda mutlaka uretım hatası oluyo hemen olmasa bı sekılde mutlaka ortaya cıkıyo kısacası kapitalizm cok agır bır sanayıdır ve hıc acıması yoktur hanı bazen farklı markalarda ıkı bılgısayar gorursun ıkı bılgısayarında a dan z ye butun teknık ozellıklerı aynıdır ama arada muazzam fıyat farkı vardır ıste onun sebebı yukarıda yazdıklarımdır bu neden den oturu marka cok onemlıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: Akin_tr

quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

saçmalama ben asusmu onerıyorum herkeze haha görmemişin pcsi olmus gibi davranmayın hayret bişey gerçek neyse söyleyin casper çok iyi bi marka sanki

http://www.casper.com.tr/blog/?p=38 buna bak ve son yazdığın şeyi birdaha düşün bence kardeş

Casper baya para bayılmış bu ödülü almak için, Exper yetkilileri böle diyor

Exper yetkilileri önce 1800 tl ye satmaya utanmadıkları 2 yıl öncesinin teknolojisi core 2 duo p8700 işlemcili modelleri satıştan kaldırsın.
    http://www.exper.com.tr/ProductDetails.aspx?hID=112&RecID=1084&CatID=2
    Vay arkadaş ya. 2 sene önce bu ürünler piyasadaydı adamlar hala satıyor. Biraz teknolojiyi takip ederlerse belki onlarda bir kaç ödül alabilirler, para vermelerine gerek kalmadan.
    Ayrıca Casper'a ödülü veren Microsoft firması parayla ödül dağıtacak kadar ciddiyetsiz yada paraya ihtiyaç duyacak bir firma mı değil mi siz karar verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nomec

quote:

nomec 1960 lardaki o siyasetçiler varya onlar gibi konuşmuşsun. biz bişi yapamayız anca hazır alırız diyip devrim arabalarının üretimini devam ettirmeyen bu ülkeyi geri bırakan siyasetçiler varya işte onların sözleri bunlar. biraz kafanı yenile. niye onlar kadar başarılı olamıyor TÜRK markası diyemi? yaptığın yorumu örneklerle ve elle tutulur kanıtlarla ispatla dandikliğini ben sana somut yollar gösteriyorum sende bana somut şeyler söyle dandikliğine dair.

ben fanboy değilim ayrıca sorduğum soruya cevap vermemişsin? ne zaman kullandı laptopu bundan 10 yıl öncemi o yüzdenmi cevap vermiyosun. yada kalkıp vatana gidip orada söylediğim şeyle karşılaşınca morarmaktanmı korkuyosun? bu kadar korkma yanılmaktan bişiler öğrenmiş olursun. somut örnek sun bana öyle kötü kötü kötü diyip durma. herşey değişiyor sende kafanı değiştir yenilikleri takip et.

1960 lardakı sıyasetcıler dogru soylemısler kronin kardeş bak yanlış anlama benım sana bı lafım yok pc dunyasının cok sert bazı gızlı kuralları var ve bunlar zaman ıcınde resmen pıyasa kanunu halıne geldıler ve halende oyle en onemlılerınden bırede kalıtesıyle un salmıs bı marka mesela IBM notebook uretımı yapıyoken ıntel urettıgı her 1000 anakarttan 0 hata ıle uretılmıs 10 tanesını ayırıp IBM e verıyodu dusun 1000 taneden sadece 10 tane gerı kalan 990 anakartın calısmasını engellemeyen ancak kısa sureler ıcınde hem kendı hemde dıger parcaların arızalanmasına yol acabılecek uretım arızalarıyla bırlıkte senın dedıgın casper olsun PB olsun hp olsun gıbı markalara bu markaların da bılgısı dahılınde satıyodu ve olay ram hard dısk ve dıger parcalar ıcınde gecerlı sımdı ıse gunumuzde 0 hata ıle uretılmıs parcaların cogunu panasonıc sırketı alıyo gerı kalanlarını sony,asus ve lenovo aralarında paylasıyo gerı kalan markalarında urettıgı notebook ların cogunda mutlaka uretım hatası oluyo hemen olmasa bı sekılde mutlaka ortaya cıkıyo kısacası kapitalizm cok agır bır sanayıdır ve hıc acıması yoktur hanı bazen farklı markalarda ıkı bılgısayar gorursun ıkı bılgısayarında a dan z ye butun teknık ozellıklerı aynıdır ama arada muazzam fıyat farkı vardır ıste onun sebebı yukarıda yazdıklarımdır bu neden den oturu marka cok onemlıdır

şu yazdığınız bana çok efsane geldi ne yalan söyliyim. komplo teorisine benziyor. bu araba değilki ufak tefek sorunu olsun. ufak tefek sorun diye bişi benim bildiğim elektronikte olma şansı çok az özelliklede pc lerde. ayrıca bunlar tek tek elle üretilmiyor bildiğim kadarıyla hepsi fabrikasyon dediğiniz gibi bir hata oranı söz konusuyla her 100 pc den 99 u bir şekilde arızalı demektir bunların o zaman yüzde 50 si ilerleyen zamanda bozulcak demektir bana pek mantıklı gelmemiş. 1960 ların siyasetçilerinin yüzünden bu halde bu ülke zaten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nomec

quote:

şu yazdığınız bana çok efsane geldi ne yalan söyliyim. komplo teorisine benziyor. bu araba değilki ufak tefek sorunu olsun. ufak tefek sorun diye bişi benim bildiğim elektronikte olma şansı çok az özelliklede pc lerde. ayrıca bunlar tek tek elle üretilmiyor bildiğim kadarıyla hepsi fabrikasyon dediğiniz gibi bir hata oranı söz konusuyla her 100 pc den 99 u bir şekilde arızalı demektir bunların o zaman yüzde 50 si ilerleyen zamanda bozulcak demektir bana pek mantıklı gelmemiş. 1960 ların siyasetçilerinin yüzünden bu halde bu ülke zaten.

komplo degıl gercekler bunlar neredeyse hesaplanamayacak kadar buyuk paraların dondugu bı pıyasada ne olmasını beklıyodun ben kızmıyorum ben olsam aynen bende bole yaparım 20mılyar dolar sermaye harcayıp uretım yapıcam ondan sonra baska bı marka cıkcak 2 bılemedın 3 mılyar dolar gıbı benım sermayemın 10 da bırı gıbı bı rakamla bana rakıp olcak benım urettıgım malla aynı kalıtede mal uretcek ha yok canım asla musade etmem butun ana uretıcılere el altından para yedırırım gene onune gecerım anlastık mı ıste mesele bu sony sadece 1 haftalık cırosuyla casper gıbı kac markayı pıyasadan sıler atar bı bılsen aklın durur

• quote:

quote:

quote:

saçmalama ben asusmu onerıyorum herkeze haha görmemişin pcsi olmus gibi davranmayın hayret bişey gerçek neyse söyleyin casper çok iyi bi marka sanki

http://www.casper.com.tr/blog/?p=38 buna bak ve son yazdığın şeyi birdaha düşün bence kardeş

peki senin kanitin varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: behcetkral

quote:

quote:

quote:

peki senin kanitin varmi

biraz mantıklı olun yaaa, onlarca dünya devi varken ,Casper kim yaa ... Dünyanın neresinde satılıyormuş casper biri bana söylesin. desinki Alaskanın şu eyaletinde casper kullanılıyor yada G.Afrikanın başkentinde ya da japonyanın osaka eyaletinde . Casper kim yaa , DELL,ASUS,TOSHIBA,LENOVO,ACER vs.. dururken... bunlardan 3-4 kat daha fazla para verdikleri kabak gibi belli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: behcetkral

quote:

quote:

quote:

peki senin kanitin varmi

biraz mantıklı olun yaaa, onlarca dünya devi varken ,Casper kim yaa ... Dünyanın neresinde satılıyormuş casper biri bana söylesin. desinki Alaskanın şu eyaletinde casper kullanılıyor yada G.Afrikanın başkentinde ya da japonyanın osaka eyaletinde . Casper kim yaa , DELL,ASUS,TOSHIBA,LENOVO,ACER vs.. dururken... bunlardan 3-4 kat daha fazla para verdikleri kabak gibi belli.

microsoft unda paraya ihtiyacı vardı zaten dime firmasının prestijini çöpe atcak kadar fakir olduklarını zannetmiyorum. bişi söylerken mantıklı bir dayanağı olmadı. dakikada 100 dolar kazanan bir şirkete kaç para vermelisinki ödül verirken seni kayırsın?

• casper kalitesi düzeldi diyorsunuz şu güne kadar birşey demedim.. Arkadaşım pazartesi günü 1400 TL ye casper marka dizüstü aldı ve bu gün çalışmıyormuş parçası değişecekmiş. Burdan casperi öven arkadaşlara yazıklar olsun diyorum çünkü size inanıp ben söyledim casper aldiye. Benim hp aldığımı duyanlar daha kötüsünü almışsın yok ısınıyor yok ekranı kötü diye hp yi karaladınız. Hiçte dediğiniz gibi değil. Ödül almış neye yarar daha haftası olmadan servise giden PC ? üstelik PC yi alanda pek bilgisayarla işi olmayan günde en fazla 1-2 saat kullanan biri. Ben kapatmıyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious89

casper kalitesi düzeldi diyorsunuz şu güne kadar birşey demedim.. Arkadaşım pazartesi günü 1400 TL ye casper marka dizüstü aldı ve bu gün çalışmıyormuş parçası değişecekmiş. Burdan casperi öven arkadaşlara yazıklar olsun diyorum çünkü size inanıp ben söyledim casper aldiye. Benim hp aldığımı duyanlar daha kötüsünü almışsın yok ısınıyor yok ekranı kötü diye hp yi karaladınız. Hiçte dediğiniz gibi değil. Ödül almış neye yarar daha haftası olmadan servise giden PC ? üstelik PC yi alanda pek bilgisayarla işi olmayan günde en fazla 1-2 saat kullanan biri. Ben kapatmıyorum bile.

bende dün aldım şu an hala çatır çatır çalışıyor 1400 lük olanı. senin arkaşının şansına sorunla karşılaştı diye casper kötü diye bişi yok. veya seninki bozulmadı diye hp iyi diye bişide yok. 1 tane örneğe göre yargılama yapamazsın. ilk aldığın sıfır parça veya herhangi bişide bozuk çıkabiliyor. bu o markanın dandikliğini göstermez.

• quote:

casper kalitesi düzeldi diyorsunuz şu güne kadar birşey demedim.. Arkadaşım pazartesi günü 1400 TL ye casper marka dizüstü aldı ve bu gün çalışmıyormuş parçası değişecekmiş. Burdan casperi öven arkadaşlara yazıklar olsun diyorum çünkü size inanıp ben söyledim casper aldiye. Benim hp aldığımı duyanlar daha kötüsünü almışsın yok ısınıyor yok ekranı kötü diye hp yi karaladınız. Hiçte dediğiniz gibi değil. Ödül almış neye yarar daha haftası olmadan servise giden PC ? üstelik PC yi alanda pek bilgisayarla işi olmayan günde en fazla 1-2 saat kullanan biri. Ben kapatmıyorum bile.

Biz o kadar boşa konuşuyoruz !!! Aldığının ertesi günü bozulan Casperlar var ... Bizzat şahidim buna. O kadar da yazdık Casper alıp paranızı sokağa atmayın diye . açıkcası üzülmedim bu duruma sonuçta uyarıyoruz hala gidip casper alınıyor.
    1 musibet 1000 nasihattan iyidir ...

Birileri avukat gibi savunmasın artık, baydı ... hangi servis merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 5 Şubat 2011; 6:12:26 >

• quote:

quote:

Biz o kadar boşa konuşuyoruz !!! Aldığının ertesi günü bozulan Casperlar var ... Bizzat şahidim buna. O kadar da yazdık Casper alıp paranızı sokağa atmayın diye . açıkcası üzülmedim bu duruma sonuçta uyarıyoruz hala gidip casper alınıyor.
    1 musibet 1000 nasihattan iyidir ...

Birileri avukat gibi savunmasın artık, baydı ... hangi servis merak ediyorum

öğrenci kimliğimi taratıp koyim buraya belki inanırsında sana bişileri ispatlamaya gerek duymuyorum. ertesi gün bozulan casperlar gibi diğer markalardada ertesi gün bozulan ve tamir edilemeyen markalar var. benim aldığım casper canavar gibi çalışıyor daha yeni aldım kuzenime hemde. bide enişteme aldırdım. kendime aldığım 1.5 senedir çatır çatır günde 15 saat çalışıyor. sen istediğin kadar bıdı bıdı yap ben buraya gördüğümü bildiğimi yazarım. o arkadaşın şanssızlığı ertesi gün bozuldu diye casper kötü diye dolaşamazsın. ben 3 tane aldım 3 ündede tık yok. ısınma yok. fan sesi yok. performans güzel. sen hala neyin lafını yapıyosun sen kötü diyon diye ben gördüğümü bırakıp sanamı inanıcam.

• elektronik şans işidir her marka ertesi gün bozulabilir yani şansına bağlı 1000 tane laptoptan biri sana denk gelir ertesi gün bozulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyildiz07 -- 5 Şubat 2011; 16:57:18 >
  • ben de sana HİÇ İNANACAK değilim

sen kimsin ki bıdı bıdı yap diyecek cüreti buluyorsun ,haddini bil.
  • quote:

ben de sana HİÇ İNANACAK değilim

sen kimsin ki bıdı bıdı yap diyecek cüreti buluyorsun ,haddini bil.

çünkü sadece bıdı bıdı yapıyosun. burda elle tutulur daha bir örnek verdiğini görmedim. şu an elinde yeni casperlardan bulunmuyor. benim elimin altında ise 3 farklı model casper bulunmakta biri 1,5 senelik. sence burayı okuyanlar senin yaptığın bıdı bıdıyımı kaale alır yoksa benim sunduğum somut örneğimi. ucuza laptop alıp sonra yok bunun niye yüz tanıması yok. yok bunun neden allengirli bilmem nesi yok diye dolaşamazsın. bişileri ucuza alıyorsan ufak tefek performansa etki etmeyen şeyleri göz ardı ediceksin. yok ben pinpirikliyim vede çok zenginim diyosan aynı özellikteki mac a 6 milyar bayılıp alacaksın.
  • Doğru her markanın sorunlu ürünü olabilir ama 3. Günününde bozulan hard diski asla kabul etmem. Tüm parçalara birşey olsun hddye olmasın. Tüm bilgiler orada Allahtan yeniydi içinde birşey yoktu. Bundan sonra casper bitmiştir, boşa savunup durmayın.
  • quote:

Doğru her markanın sorunlu ürünü olabilir ama 3. Günününde bozulan hard diski asla kabul etmem. Tüm parçalara birşey olsun hddye olmasın. Tüm bilgiler orada Allahtan yeniydi içinde birşey yoktu. Bundan sonra casper bitmiştir, boşa savunup durmayın.

tamam abi emrin olur savunmayız. ya bi gidin allah aşkına sanki dünyanın en önemli bilgileri var pc nizde hard disk tamiri en kolay ve en ucuz parça bozuk hard diskin neyini kabul etmicem.
  • benimkinde var fot. Video hepsi değerli benim için. Sizingibi oyun yükleyip bırakmıyoruz.
  • verini yedeklemezsen dünyanın en sağlam hard diskide olsa kaybetme ihtimalin var. çok önemliyse alırsın harici hard disk verilerini orda yedeklersin. normal kullandığın hard disk te önemli veri arşivlenmez zaten.
  • Sağlam olduktan sonra sorun olmaz. Ben 6 yıl format atmadan PC Kullandım. 98 yılından beri de PC kullanıyorum başıma hiç hdd bozulması gelmedi. Casper servisi ise normal bi durum yeni pc lerde olur bu demiş.
  • quote:

Sağlam olduktan sonra sorun olmaz. Ben 6 yıl format atmadan PC Kullandım. 98 yılından beri de PC kullanıyorum başıma hiç hdd bozulması gelmedi. Casper servisi ise normal bi durum yeni pc lerde olur bu demiş.

Hocam bırak casperin avukatıyla konuşuyorsun baksana varsın harddisk bozulsun diyor resmen utanmadan
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.