Casper Nirvana masaüstü bilgisayarım var. Anakartım Intel. İşletim sistemim bilgisayarla birlikte geldi (OEM). Ben BIOS yazılımımı güncelledim, bu nedenle OEM olan ürünümü BIOS tanımadı. Lisans anahtarı uyuşmuyor, dolayısıyla Windows'um da şu an "etkinleştirilmedi" olarak görünüyor. Eski BIOS'umu nasıl tekrar yükleyebilirim?
Maalesef yetkili firma Casper olunca sadece sahte Windows'u kurup geri yolluyor.
Onların
Cash Bank
kullanıcısına yanıt
Doğru, çok doğru. Ben hayatımda bu denli pişmanlık yaşamamıştım.
Daha önce de bana casper laptop bios dosyası gerekmişdi. Casper ile görüştüm mail at dediler. Mail attım "bios güncelleme tehlikelidir , onaylıyorsanız gönderecez" dediler onayladık tekrar mail geldi "bios güncelleme tehlikeli olduğundan gönderemiyoruz" cevabı geldi. Bende anakartın modeli seri numaralarından buldum ki taiwan'da bi marka varmış. Casper laptoplar ile tamamen aynı sadece bunlar taiwan'dan alıp casper yazısını yazıyorlar. Taiwan'lı üreticiden gerekli yazılımı edindim. Sonra casper'a mail attım : "bios dosyası elinizde yoksa size esas üreticinizden edindiğim yazılımı yollayabilirim" dedim. Daha da cevap gelmedi
Casper'dan daima uzak durmak lazım.
Mocle
kullanıcısına yanıt
Bana şu ana dek hiç cevap vermediler. Bu da dalga geçmenin yasal yolu herhalde.
MrSalikM
kullanıcısına yanıt
Kurumsal bir firmanın ne demek olduğunu henüz bilmedikleri için kafalarına göre takılıyorlar işte. Bugünlerde bir de utanmadan Türkiye'nin ilk 8 çekirdekli telefonu gibi saçma sapan reklamlar yapıyorlar. Allah bilir telefonları nasıl. Telefon görüşmesi yapılabiliyor mu merak ediyorum.
Hepimiz zaman zaman hata yapıyoruz farkında olmadan. Bazı şeyleri tecrübe etmeden anlayamıyoruz. Casper ile tecrübe yaşayanlar zaten hayatı boyunca casper kelimesini bile duymak istemiyorlar.
Sizin sorununuza gelince sistem parçası değişmiş gibi algıladığından hata veriyor , bu da Microsoft'un ayrı bir saçmalığı. Durumu bir de Microsoft ile görüşmenizi tavsiye ediyorum. Umarım çözülür sorunun.
Mocle
kullanıcısına yanıt
Telefonu çok kalitesiz. 8 çekirdekli olmasıyla insanları kandırıyorlar. Casper'ı sevmediğim için söylemiyorum, gerçekten de öyle. Diğer özellikleri kötü. Neyse, Casper'ı hayatımdan atmam için tek gereken şey bilgisayarından kurtulmam. Bir şeyler deneyeceğim, lisansımın olup da kabul edilmemesi durumunun bir an önce giderilmesi gerekiyor. Çok teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme