Şimdi Ara

Casper Nirvana C350.5005-4C00X Intel Core i3 5005U 4GB 120GB SSD Freedos 14' --- 2499 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.822
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Casper Nirvana C350.5005-4C00X Intel Core i3 5005U 4GB 120GB SSD Freedos 14"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• N5030 işlemcili olan 2155 ₺ hem daha hızlıymış;
    www.cpubenchmark.net
    Intel Pentium Silver N5030 @ 1.10GHz vs Intel Core i3-5005U @ 2.00GHz [cpubenchmark.net] by PassMark Software
    https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-Pentium-Silver-N5030-vs-Intel-Core-i3-5005U/3670vs2484

• Size sadece şu tavsiyede bulunacagim. Google Casper yazın. Boşluk bırakın. Şikayet yazın. Ardından çıkan ucbes siteden üç beş şikayet okuyun. Kaçına çözüm bulunmuş. Bırakın çözüm bulmayı kaçına cevap verilmiş.
    Casper=Hayalet (insan hayalet görmek için para verir mi?)

• Eskibalta E kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatta Asus Msi bilgisayar yaptı biz de konusunu açmadık kusura bakma :) Herkes biliyordur Casper'ı fakat bu fiyat aralığında ixtech hometech gibi hayaletten öte firmalar olduğu için maalesef hayalete kaldık :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu alacağınıza arka takıntınız yok ise aşağıdakini alın full hd ips ekran
    Media Markt
    HOMETECH Alfa 300 14'' Intel Core i3-5005U/4GB RAM/128GB SSD/IHD Grafik/Windows 10/Full HD IPS Laptop Metalik Gri
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_alfa-300-14-%C4%B1ntel-core-i3-5005u-4gb-ram-128gb-ssd-%C4%B1hd-grafik-windows-10-full-hd-%C4%B1ps-laptop-metalik-gri-1205066.html

• Casper alma hatasını 10 yıl önce yapmıştım. Eşek çukura bir kere düşer. Müşteri hizmetleri çok çok kötü. 2.el bakın daha iyidir. i3 tn panel 4ram üzer adamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eskibalta

Size sadece şu tavsiyede bulunacagim. Google Casper yazın. Boşluk bırakın. Şikayet yazın. Ardından çıkan ucbes siteden üç beş şikayet okuyun. Kaçına çözüm bulunmuş. Bırakın çözüm bulmayı kaçına cevap verilmiş.
    Casper=Hayalet (insan hayalet görmek için para verir mi?)
    Ya bu yazdigin tamamen saçmalık. Ben msi laptop kullandım 4 sene ve bir ton para verdim defalarca kez servise göndermek zorunda kaldım yok WiFi modülü arızalandı onu değiş. Yok fanin yazılımında sorun var çok aşırı dönüyor yük altında olmadan bile VS. Bu forumdaki Türk malına çamur atma sevdası başka hiçbir millette yok. İçinde zaten 1 tane Türk malı komponent yok bu adamlar gelen intel işlemciyi bilerek bozup satmıyor ki sana? Her halükarda aynı malı alıyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Üslup kişinin kendi karekteri belirler. Ben şahsi tecrübeden ziyade genel durumdan bahsetim. Şikayetvar a bakın, olmadı bu foruma bakın. Siz hayalet ile mutluysaniz ona da saygı duyarım. Amaç insanlara faydalı olabilmek. Yerliymis milliymis muslumanmis amcamın ogluymus bunlar hikaye.
    Bir kimsenin kıldığı namaza, tuttuğu oruca bakmayınız;
    "*Konuştuğunda doğru söylüyor mu?
    *Kendisine bir şey emânet edildiğinde, emânete riâyet ediyor mu?
    *Dünya ile meşgul olurken helâl-haram hassâsiyetini gözetiyor mu?
    İşte bunlara bakınız."
    Hz.Ömer (r.a)

• Aile hekimimin masasında casper laptop duruyor. Pili bitik ama hala tas gibi calısıyor. Sarj soketini hallettim herhalde bir 10 yıl daha kullanır. i5 1 yada 2 ci nesil.
  • Teknoloji işi şans işi ama mümkün mertebe son seçenek tercih ederim Casper. i3 5. nesil işlemciler çok eskidi artık alınmaz. Yukarıkdaki arkadaşın 2100 liraya linkini verdiği pentium 5.nesil işlemcili olan çok daha mantıklı bence. Geçenlerde hepsiburada ryzen 3 işlemcili Dell satıyordu keşke kaçırmasaydınız. Belki stoklara girer ara ara kontrol edin. Bu ürünü de inceleyebilirsiniz.

• Merhaba Arkadaşlar konu hakkında herkes farklı düşünceler içinde :) bende bu ürünü alma düşüncesindeyim.Diğer fiyat düzeyindeki ilanlara göre çok ince ve hafif yapıya sahip.Benim bu özellikleri hoşuma gitti.Çok donanımdan anlayan biri değilim fakat bu laptopu kardeşim için almayı düşünüyorum.Kendisi oyun için değil genelde internet kullanımı , dizi film izleme , tv ye görüntü aktarma gibi günlük rutin işlemler için kullanıcak.

Sizce benim ihtayaçlarımı karşılar mı ? ikinci el konusuna biraz soğuk olduğum için sıfır cihaz ürünler arasında bu ürün dikkatimi çekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade184 -- 12 Haziran 2020; 13:6:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.