Şimdi Ara

Casper Nirvana C900

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.hepsiburada.com/casper-nirvana-c900-7700-8tg0x-intel-core-i7-7700hq-8gb-1tb-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000ANTNU?magaza=Hepsiburada İlandaki bilgisayar iyimi sizce aynı özellikdeki başka markalar 3.600 4000 tl alınırmı sizce casper

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• casper türkiye'nin tek merdivenaltı olmayan üreticisidir. vestel desktop pcler bile casper tarafından üretilir. illa yerli alınacaksa casper olmalı. ama ben şahsen almam. kalite olarak, ergonomi olarak malesef bir hp, dell, acer, toshiba, asus gibi orjinal ürünler düzeyinde değil.
  • çöp
  • Merhaba,

Ben de laptop arayışındayım. Şu an fiyat/donanım açısından en iyi laptoplar Casper markasında görünüyor. Media Markt, Teknosa gibi mağazalarda da hemen Casper'a yönlendiriyorlar. Hele şu Toshiba'nın laptop ve kasa teknolojisini satın almış sanırım Casper, artık daha da ısrarla yönlendiriyorlar.

Asus anakart kullanıyor olması, minimum servis süresi, garanti kapsamı dışında kalmadan ram ve SSD takviyesi imkanı, jel batarya ve uygun fiyat avantajları düşünülünce bana da mantıklı geliyor ama emin olamıyorum.

Seneler önce arkadaşımın Casper marka laptopı bataryası takılıyken wi-fi ağa bağlanmıyordu. Böyle abes sorunlar aklıma gelince uzak durmak gerek diye düşünüyorum ama avantajlarını düşününce de bir şans verip denemek istiyorum.

Güncel model Casper laptop kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa güzel olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum aslında alabilirsin ama ısınma problemi çok bariz olucaktir diye düşünüyorum ama çok problem değil diyorsan al Bi soğutucu kafana göre takıl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.