Şimdi Ara

Casper Nirvana CN.HBI4200B F/P Olarak Nasıl?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elkarun

Miachoo yi umursamayın kendisi Türk markası düşmanıdır şuan Apple marka telefonuyla Starbucks dan yazıyordur neyse kardeş özellikleri fiyatına nazaran iyi duruyor 2500 TL lik Apple la aynı özelliklerde lakin stabilitesini bilmiyorum kaç ay veya kaç yıl gider ki bana göre baya gider sizin oynadığınız oyunlara casper a atılan lafların %70 i bilmeden atıyor örneğin iç düzeni çok kötü halbuki diğer laptoplarla aynı çok ısınıyor diyorlar diğerleri gibi 2300 watt lık süpürge sesi çıkaran oyun fanı takarsanız ısınmaz birde alüminyum kasaysa ısıyı emer olmadı bir laptop soğutucu alırsınız .( 2500 lük Apple ın içinde 500 TL ilk Apple programı var bunu size laptopla birlikte direk tam sürümünü sattıklarından pahalıdır ve Apple adına bir 500 TL daha marka sonuçta , mac OS çok iyi değil 2 2 4 desteklediği oyun sayısı bile meçhul o paraya MSI almak daha mantıklıdır tabi film şarkı düzenleyeceğim demiyorsanız )

hayır kardeş yanlış bilgi.telefonum nokia 6700 slide 4 yıldır kullanıyorum appleye verecek param yok.bundan 2 yıl önce casper laptop kullandım sadece 3 4 ay dayandı 3 kere servise gitti geldi degişen hiçbirşey olmadı.ondan sonra acer laptopu aldım 2 yıldır kullandım servise dahi gitmedi acer laptopumu ablama verip kendime lenovo g510 aldım 1400 TL ye ve yaklaşık 4 5 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.bu açıklama yeterli mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissMacHoOo -- 8 Mayıs 2014; 20:56:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KıymalıMakarna

kardeş takma kafana 2ay sonra konu aççak wolfteam kasıyor yardım forum veletlerle doldu

ben arkadaşa yardımcı olmaya çalışyıorum ben casper kullandım pişman oldum siz kullanmayın diye.hata bende yarın birgün gelecek buraya pc bozuldu diyecek bende burada kahkaha atacagım ozaman sen izle cümbüşü
  • quote:

Kıymalı makarna kaç senedir casper kullanıyorsun ? Benim teyze oğlunda var arasıra oynarız pc im bozukken aldım 2-3 gün soğutucu falan olmadan kullandım hiç tıl demedi oynamak için yükledim oyunlarında hiç kasmadı bir de saatlerce oynamama rağmen ben buna dayanarak yazıyorum ve bazı formlarda ve sözlüklerde gördüğüm olumlu yorumlara :) ( bu arada 2 bin in üstünde casper alacaksanız almayın kronik sorunları var fazla güçle stabil çalışmıyor ucuz modelleri daha stabil )

ve ekleme yapayım starbucksa verecek paramda yok ögrenci adamım üniversite ögrencisiyim bursla okuyorum yani kafadan şeyler yazma olur mu bir daha ?
  • MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    O zaman özür dilerim deyim bende nexus 4 kullanıyorum 5s den hızlı ama arkadaşlarım 200 TL lik tel sınıfına bile koymuyor aldığımda xperia z nin tek rakibiydi 1500 e almıştım s3 ü benim tel den üstte tutuyorlardı bu yüzden orta derecede malı üst düzey fiyata satan markaları sevmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende tam burslu okuyorum hayatımda Starbucks a gitmedim çevremde olmadığından değil o para o na fazla olduğundan

Katılıyorum :)

• quote:

Bende tam burslu okuyorum hayatımda Starbucks a gitmedim çevremde olmadığından değil o para o na fazla olduğundan

anladım kardeşim inan bana benim agzım yandı casperden belki sizler memnunsunuzdur ben sadece tavsiyemi söyledim o arkadaşta gelip bu bi bok bilmiyor diyince sinirlendim ben 10 yıldır bilgisayar alemindeyim belki bilmiyor olabilirim ama böyle söylemesi çok yanlış bunu benim yüzüme karşı söylese çok degişik şeyler yapardım.neyse sorun yok inşallah bi sorun çıkarmaz laptop arkadaşın.üst düzey markaları bende sevmiyorum ama kötü markalarıda sevmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissMacHoOo -- 8 Mayıs 2014; 21:06:44 >
  • casper ı tavsiye etmeyenlere saygım var. ancak;

ben babam için arıyorum yeni emekli oldu. Almışken uzun yıllar kullansın diyorum. Bilgisayarı yıpratmaz, zorlamaz yormaz. laptop u masaya koyacak ve hep orada sabit kalacak, sadece internete girer bir iki yazı yazar o kadar. şimdi bu bilgisayar babama yetmezmi. Bu fiyata i5-4200M bulmak zor 4200U lar bile bundan pahalı sadece ekran kartı yok. Windowsu bile var...

yinede alma diyenler acaba emekli işi, bu civarlarda ne tavsiye ederler...

saygılar...
  • SaNaLFaci@ kullanıcısına yanıt
    Fiyatına göre iyi bir bilgisayara benziyor. Yalnız eğer oyun felan oynanmayacaksa Toshiba Encore tavsiye ederim. İçinde office ile birlikte geliyor. Bilgisayarda yaptığınız hemen hemen herşeyi yapabilirsiniz. yaklaşık 850 TL.
    http://www.teknosa.com/urunler/125043788/toshiba-encore-wt8-a-102-tablet-pc

Aşağıdaki kablo ile normal USB'ye taktığınız hemen hemen herşeyi tablete takabilirsiniz.
    http://www.teknosa.com/urunler/125043697/vpw-sta-usb006-micro-usb-otg-kablo

......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanQQ -- 30 Mayıs 2017; 17:34:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLOSE-THE-PRO

sen casper laptop kullanmayı bilmion. bari laptop alma da dünya ekonomik krize girmesin

tamam kabul ama sen 3 4 ay sonra buraya gelip de laptopum bozuldu memnun degilim v.s şeyler demeyeceksin dersen karaktersizsin tamam mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLOSE-THE-PRO

sen casper laptop kullanmayı bilmion. bari laptop alma da dünya ekonomik krize girmesin

ve bundan sonra bir daha bana cevap atma tamam mı ?
  • Eski pc 300 tl sayilan kampanya ile almayi dusunuyordum. Burayi gorunce kafam karisti

• SaNaLFaci@ kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bende bu yakında laptop almayı düşünüyorum ve bu konuda çok araştırdım. Benimde senin gibi fazla para harcıyacak gücüm yok. Benim çocuk 3-4 yıldır casper kullanıyor ama ısınma probleminden dolayı memnun değil. Max. 6 ay kullandıktan sonra ısınma probleminin ortaya çıktığını söylüyor. Hele oyun oynıyacaksan ben hiç casper i tavsiye etmem. Size önerim şudur. Üzerine 80-90 tl daha koy ve aşağıda vereceğim adresteki pc yi al. Bende emekli maaşımı bekliyorum ve 1 hafta 10 güne kadar size tavsiye ettiğim pc yi alıcam. Üstüne üstlük lenova garantisi ile casper e göre artıları paylaşımsız 2 GB ekran kartı HDD 500 GB +8 GB SSD ram özellikleri casper ile aynı. İşte daha detaylı incelemeniz için adresi veriyorum

http://www.pcdepo.com/index.php?page=product/product&product_id=11279

Bende çok araştırdım ve sanırım 1 hafta 10 güne kadar MissMacHoOo nun bahsettiği PC yi bende alıcam. Şu an fiyatta bayağı düştü MissMacHoOo nun aldığı fiyata göre PCDEPO da
  • quote:

Orijinalden alıntı: wellness01

Kardeşim bende bu yakında laptop almayı düşünüyorum ve bu konuda çok araştırdım. Benimde senin gibi fazla para harcıyacak gücüm yok. Benim çocuk 3-4 yıldır casper kullanıyor ama ısınma probleminden dolayı memnun değil. Max. 6 ay kullandıktan sonra ısınma probleminin ortaya çıktığını söylüyor. Hele oyun oynıyacaksan ben hiç casper i tavsiye etmem. Size önerim şudur. Üzerine 80-90 tl daha koy ve aşağıda vereceğim adresteki pc yi al. Bende emekli maaşımı bekliyorum ve 1 hafta 10 güne kadar size tavsiye ettiğim pc yi alıcam. Üstüne üstlük lenova garantisi ile casper e göre artıları paylaşımsız 2 GB ekran kartı HDD 500 GB +8 GB SSD ram özellikleri casper ile aynı. İşte daha detaylı incelemeniz için adresi veriyorum

http://www.pcdepo.com/index.php?page=product/product&product_id=11279

Tavsiyeniz için teşekkürer. Fakat Ben kuzenim için araştırıyordum. başlıktaki pc yi aldı. şuan memnun ama pek oyun falan oynamıyor. internette gezinme müzik film vs.. o kadar.

• tekcig T kullanıcısına yanıt
    .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanQQ -- 30 Mayıs 2017; 17:35:18 >
  • MoonNH M kullanıcısına yanıt
    ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanQQ -- 30 Mayıs 2017; 17:35:45 >
    .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanQQ -- 30 Mayıs 2017; 17:36:3 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.