Şimdi Ara

Casper Nirvana CN.HBI4200B F/P Olarak Nasıl?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CLOSE-THE-PRO

TAMAM KABUL BİR BİLGİSAYAR TAVSİYE ET. BUNU SATIP ONU ALACAĞIM. BEN TOSHIBA VEYA HP ALMAYI DA BİLİRİM.ALMAMIN 1. SEBEBİ: PARASI ÇOOOOK UÇUK
    2. SEBEBİ:NERDEYSE ÖZELLİKLERİ AYNI BEN BU BİLGİSAYARI BİLE ZOR ALDIM;NEDEN:PARAM YOKTU

bak canım kardeşim bak güzel kardeşim ben sana ne yazdım bir daha benim mesajımı alıntılama demedim mi ? yani illa küfür istiyorsun yahu bas git şuradan ne alıyorsan al umrumda degil.sanki biz 5 6 milyarlık bilgisayar kullanıyoruz imzamda yazan laptopu ben 1400 TL ye aldım çok mu vermişim yani ? sana casperla mutluluklar dilerim.
  • Birader adam sizi ilerde pişman etmemek 'niye bana bunu alırdın' vs sözlerinizi duymamak için ve iyi niyetiyle casper almayın diyor. Çünkü zamanla kolay sorun çıkarıyor. Bilgisayar sadece işlemci ekran kartı değildir malzemesi kaliteside çok önemlidir. 1 saat oyundan sonra ısınma yapıp kasmaya başlayınca ve bu ısınmanın zamanla pc nin parçalarına zarar vermesiyle size o bilgisayar işkence haline geliyor.

Casper, Exper iyi bir marka değil başta anlaşılmaz bende öyle demiştim sonra makina her ay hdd mi bozdu. Türk mallarına değer ve öncelik veririm fakat bu işi beceremiyorlarsa mecbur başka marka kullanıyoruz.

İyi niyetiyle size öneri yapıyor siz nankörlük yapıyorsunuz.

Bu dönemde bilgisayar kolay alınmıyor bende alacağım 1200lira bütçem var ve yazın doların düşmesini bekliyorum anca öyle alacağım. Düşüncem bu pc inşallah

http://www.ebrarbilgisayar.com/acer-aspire-e1-572-nx-m8jey-006-notebook-pmu298187

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osman_E -- 24 Mayıs 2014; 20:50:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

arkadaşım sen kafandan kararı vermişsin zaten biz ne desek boş umarım yanılmam ama şimdiye kadar hiç yanılmadım.o laptopda ekran kartı yok paylaşımlı intel 4600 hd ekran kartı var anca küçük oyunları açar pes 2013 max.

ASLINDA KAFAMDAN KARAR VERMEDİM.BU YORUMU BİLGİSAYARI SİPARİŞ ETTİKTEN SONRA YAZDIM.(GERİ DÖNÜŞÜ YOK) VE PES 2013 KÜÇÜK BİR OYUN MU SANKİ ? KEŞKE BİRAZ DAHA ARAŞTIRIP ALSAYDIM

büyük bir oyun mu ? benim 10 yıllık masaüstü bilgisayarım bile açıyor o oyunu dedigim gibi inşallah yanılmam ama şimdiye kadar hep dogru çıktım.

kardeşim şu anda ben bilgisayarımı kullanıyorum. bu bana 2030 yılına kadar çok rahat gider. hiç öyle yok artık deme.pes 2014 gta 5 fifa 2014 hepsini kasmadan oynatıyor.bu arada ekran kartı da var 3 gb paylaşımlı deil.oraya çyle yazılmış.VE SEN BİR DAHA BİLGİSAYAR YORUMLARI YAPMA Bİ ..... ANLAMIYORSUN BARİ BİLGİSAYAR ALACAKLARI VE (GERÇEKTEN) BİLGİSAYARDAN ANLAYANLARA ENGEL OLMA

Helal kardeş...valla bravo 2030 2020 6 yıl gider CASPER keşke azcık bilginiz olsaydı be bundan 15 yıl önce kimsenin evinde bilgisayar yoktu internet yoktu simdi internet bilgisayar hepsi cebimizde super beyin yapısına sahipsin 2030 yılında o bilgisayar erir bide gelip 1gb 2gb ekran kartı diyorsunuz ayıp be o laptopa verdiğin paraya yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanQQ -- 30 Mayıs 2017; 17:36:26 >
  • EgeKrdnz kullanıcısına yanıt
    ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanQQ -- 30 Mayıs 2017; 17:36:38 >
  • SaNaLFaci@ kullanıcısına yanıt
    .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanQQ -- 30 Mayıs 2017; 17:36:52 >
  • Arkdaşlar Casper Nirvana CN.HBI4200B bilgisayarım var yanlız wifiye bağlanmıyor ? wifiyi görüyor ama bağlan dedğim zaman bağlanmıyor. başka bi leptop aynı wifiye bağlanabiliyor sadece benim bilgsayarımda öyle acaba sebebini bilen varmı acil yarım ederseniz lütfen :( bilgisi olan varmıı
  • Casper'dan uzak durun bence. Alternatif olarak farklı markalarda birçok ürün mevcut.

http://www.pcdepo.com/acer-aspire-e1-572g-54204g50mnkk-nx-m8key-002-laptop
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.