İşlemci : Intel Core i7-640M, İşlemci hızı 2.80 GHz, Intel Turbo Boost Teknolojisi ile maximum 3.46 GHz, 4 MB Intel Akıllı Bellek İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium (64 Bit) Bellek : 8 GB DDR3 Harddisk : 640 GB Sata Ekran Kartı : 2 GB DDR3 ATI HD 5650 Switchable Ekran Kartı - 1 GB Ayrılmış Bellek Ekran : 15.6" WXGA (1366x768) HD LED Ekran Ana Kart : Intel HM55 Chipset Optik Sürücü : DVD±RW DUAL Bluetooth : Bluetooth Kablosuz Ağ : Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g/n Card Reader : Multi Card Reader Ethernet : Var Ses : Dahili Hoparlör&Mikrofon USB Port : 3 X Usb 2.0 Port HDMI Port : Var E-Sata Port : Var Klavye : Sayısal tuş takımlı, Türkçe Q Batarya : Li-ION smart battery Kamera : 1.3 MP Web Kamera Ağırlık : Batarya Dahil 2.60 Kg. Ekstra : Microsoft Office Starter 2010, Microsoft Security Essentials Antivirus Programı Hediyeler : Taşıma Çantası Ve Casper Usb Mouse
dostum bende bundan düşünüyorum ya bundan ya da CNI.I640-8M45P ancak CNL.I640-8M35P lerin ATI HD 5650 ekran kartı daha iyi diyorlar.. Acele davranma biraz araştır başka modelleride incele ama bu model hakkında kaldırmadığı oyun yok dediler.. Takılma problemi yokmuş inşallah hayırlısı olur
ben kaç aydır arıyorum gezmediğim yer kalmadı ve son olarak bu laptobu aradım buldum iyikide bulmuşum herkez diyor canavar gibi senin dediğin dizüstünde sadece ekran kartları arasında fark var 2 gb ama kesin alıcam gibi bu nirvanayı
Bu model şu anda en çok satan modellerden biri.Sıkıntı çıkartan bir modelde değil.Ancak 32 bit işletim sistemi kuracaksan onboard ekran kartının sürücüsünü kurmayı unutma.Yoksa ekran çizgileniyor.