İşlemci : Intel Centrino 2 İşlemci Teknolojisi, Intel Core 2 Duo İşlemci T9400, İşlemci Hızı 2.53 GHz, 6 MB L2 Cache, 1066 MHz FSB İşletim Sistemi : Orijinal Microsoft Windows Vista Home Premium 64 bit Bellek (Ram) : 4 GB DDR2 800 MHz FSB Harddisk : 320 GB SATA Ekran Kartı : 1024 MB GeForce 9600GS Turbocache Ekran Kartı-512 MB Ayrılmış Bellek Ekran : 15.4" WXGA 1280x800 TFT Parlak Renkli Ana Kart : Intel PM45 Chipset Optik Sürücü : DVD±RW DUAL Bluetooth : Bluetooth Kablosuz Ağ : Intel Pro-Wireless 5100 Kablosuz Ağ Bağlantısı Card Reader : Multi Card Reader Ethernet : Var Ses : High definition audio, mikrofon USB Port : 2 x USB 2.0 port Diğer : 1X eSATA, 1X HDMI, PCI-e Mini Card Batarya : Li-ON smart battery Kamera : 2.0 MP Web Camera Ağırlık : Batarya Dahil 2.4 Kg Boyutlar : 357mm. Genişlik, 262mm Uzunluk, 37.8-42.4mm Kalınlık Ekstra : Notebook Taşıma Çantası Hediye + Kablosuz Maouse
180 X 12 = 2.160 YTL (Peşin Fiyatına Taksit)
Arkadaslar dün bu makinayi aldim. Muhtemelen persembe gunu elimde olur. O kadar olumsuz eleştiriye (Kullanmayanlarin) ragmen CASPER aldim, bakalim artik makine elime gectikten sonra gerekli testleri yapip incelemesini sizlerle paylasacagim. (acikcasi ben performansından cok umutluyum)
Öncelikle hayırlı olsun.
Uzun bir süre önce PM'den attığınız mesaja artık cevap vermenin bir gereği var mı bilemiyorum (Uzun bir süredir foruma çok kısıtlı bir şekilde girebiliyorum.) ama yine de yazdığım mesajı göndereyim istedim. (PM'den cevap atamadım. Sanırım PM kutunuz dolu.)
quote:
Dostum asagidaki linkte bilgisayarinin fiyati cok iyi, nerden aldin veya nereden uygun fiyatla alabilecegimi biliyormusun
Foruma çok sık giremiyorum. Üzerinden çok zaman geçmiş fakat yine de cevap vereyim.
Notebook'umu Vatan Bilgisayar'dan %18 indirimli olduğu vakit almıştım.
Şimdi bir notebook alacak olsam ; Şuan piyasada bulunan A300 1GN modelini alırdım. Rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir model. Özellikleri performanslı bir notebook için gayet yeterli.
PM Kutum bos aslinda, Tesekkur ederim. Bugun insallah elime gecicek
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun servissiz günlerde kullanman dileğiyle EE aertık resimlerini ve ilk izlenimlerini eklersin değil mi bekliyoruz bak...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme