Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: achilles.brj

Alacagıma karsılık bu laptopu bana verdiler kutusu acılmadı garantisini 28 12 2009 tarihine kestirdim.
    ALICILAR Bana Ulassın tel 05548627596
    Pesin 1700 tlye bırakarım..
    achilles.brj@gmail.com

sallama artık 2 haftadır mesajı attıgın tarihe kestirdim diyosun.Geçen hafta da kestirdim demiştin
  • KATLİAM bilip bilmeden konusup durma...sölediğim tarihe kestiririm web tasarımcıyım aldığım yerin web işini yaptım ve hala sıfır kutusunda...Oyuzden burda millete laf atacagına işine bak...
  • quote:

KATLİAM bilip bilmeden konusup durma...sölediğim tarihe kestiririm web tasarımcıyım aldığım yerin web işini yaptım ve hala sıfır kutusunda...Oyuzden burda millete laf atacagına işine bak...

Bilip bilmeden konuşmuyorum seniin yazdıklarına göre konuşuyorum ve hiç güven vermiyorsun bi söylediğin bir söylediğini tutmuyor.. al sana kanıtlar
    quote:

Alacagıma karsılık bu laptopu bana verdiler kutusu acılmadı garantisini 24 12 2009 tarihine kestirdim.
    Pesin 1900 tlye bırakarım..su an piyasa fiyatı 2300 tl

Alacagıma karsılık bu laptopu bana verdiler kutusu acılmadı garantisini 24 12 2009 tarihine kestirdim.
    Pesin 1750 tlye bırakarım..su an piyasa fiyatı 2300 tl

Alacagıma karsılık bu laptopu bana verdiler kutusu acılmadı garantisini 28 12 2009 tarihine kestirdim.
    achilles.brj@gmail.com

NE ZAMAN MESAJ ATSAN GARANTİ TARİHİNİ O GÜN YAZIYORSUN..Her mesajında aynı tarihi yazsan daha güven verici olurdun

• quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

KATLİAM bilip bilmeden konusup durma...sölediğim tarihe kestiririm web tasarımcıyım aldığım yerin web işini yaptım ve hala sıfır kutusunda...Oyuzden burda millete laf atacagına işine bak...

Bilip bilmeden konuşmuyorum seniin yazdıklarına göre konuşuyorum ve hiç güven vermiyorsun bi söylediğin bir söylediğini tutmuyor.. al sana kanıtlar
    quote:

Pesin 1900 tlye bırakarım..su an piyasa fiyatı 2300 tl

Pesin 1750 tlye bırakarım..su an piyasa fiyatı 2300 tl

achilles.brj@gmail.com

NE ZAMAN MESAJ ATSAN GARANTİ TARİHİNİ O GÜN YAZIYORSUN..Her mesajında aynı tarihi yazsan daha güven verici olurdun

Olaya noktanin kondugu andir.

• ya kusura bakmada achiles sen bana özelden modernwarfare oyununda bomba atarken oyun kapanıyor diye sormuştun bende sana driver güncelle düzelir demiştim ,sende evet düzeldi dedin :)) ,sen bu işleri kutusu açılmamışken mi yaptın :))
  • Belki kutu açılmamış yırtılmıştır. Olamaz mı?
  • aRKADASLAR SİZ NEYİN SON NOKTASINI KOYUYORSUNUZKİ...YOKMU İZMİRLİ BİR ARKADASINIZ GELSİN BAKSI..EVET O YAZILARI YAANDA BENİM...2 ADET LAPTOP ALDIM BEN VE BİRİ SATILDI BU SİTE SAYESİNDE..DİĞERİDE HALA DURUYOR .CİHAZ BENDE ALACAK KİŞİ CIKTIĞINDA İSE HEMEN O GÜNE FATURAYI CETMEN MAGAZALARINDAN KESTİRECEGİM...OLDUMU AYDINLATICI..EGER OLMADIYSA BUYRUN GELİN GÖRÜN CİHAZLARI...
  • @achilles.brj
    O zaman seni notebookun suanki resimleri ile beraber satis bolumune alalim. Orada daha rahat satis yaparsin burasi pazar alani degil. Bu bir kovalama degil yonlendirmedir o yuzden yanlis anlayip kukremeye filan kalkma. Madem biseyler yapiyor tam yerinde yapman daha yararli olur dusuncesindeyim.
  • Ekran yazı boyutunun küçülmesi sorununun nedenini buldum.Tahmin ettiğim şeyden dolayıymış.Touchpadın bir fonksiyonu bu.2 parmagımızı touchpadın ortasına dogru sürtersek ekran küçülüyo dışarı dogru sürüklersek ekran büyüyor ama benim sadece sol elimin ayası değiyo o bölgeye nasıl oluyo anlamadım gitti ama neden bu yani kesin denedim gördüm.
    EKLEME==Sağ altta güç yönetiminde neden 2 seçenek koyabiliyoruz.Eski laptobumda yüksek performans dengeli ve güç tasarrufu diye 3 seçenek vardı.Bunda diğerini ayarlayınca öbürü kayboluyo.Yüksek performansda hiç kullanmadım farketmemiştim bile.Dengeli ile arasında nasıl bir fark vardır????.Yüksek performansa ayarladım en düşük işlemci hızı %5 den %100 e çıktı gözle görülür fark var olur mu?Yorumlarınız bekliyorum.Hangisinde kullanıyım?Prize takılı konumda için konuşuyorum tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 30 Aralık 2009; 18:49:00 >

• 500 gb 5400 RPM oLanından bende aLdım.Ürün gerçekten çok hızLı ama benim takıLdığım tek yer dvd sürücüsü.Çok ses yapıyor ve titriyor.Bunun dışında kasa kapLaması güzeL ama touchpad kısmındaki kapLama kırıLcak gibi.Ayrıca resimLerinde ve rekLamında gösterdikLeri gibi ekranın aLtındaki büyük CASPER yazısı yok:) BunLar dışında ürün çok hızLı ve hafif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egzersayz

500 gb 5400 RPM oLanından bende aLdım.Ürün gerçekten çok hızLı ama benim takıLdığım tek yer dvd sürücüsü.Çok ses yapıyor ve titriyor.Bunun dışında kasa kapLaması güzeL ama touchpad kısmındaki kapLama kırıLcak gibi.Ayrıca resimLerinde ve rekLamında gösterdikLeri gibi ekranın aLtındaki büyük CASPER yazısı yok:) BunLar dışında ürün çok hızLı ve hafif.

kardesm aynı sorun bende de vardı ses cıkarıyor ve titriyordu dvd sürücüsü sonra kendiliğinden düzeldi dahada olmadı o sorun yalnız makinayı sert ve düz bi yere koy bide öyle dene ne ses duyarsın nede titreme
  • Ohhh be touchpadı kapattım sonunda synaptics programını yükledim ve oldu artık ekran kücülmesi gibi bir sorun yaşamıyorum ohh :D
  • quote:

Ohhh be touchpadı kapattım sonunda synaptics programını yükledim ve oldu artık ekran kücülmesi gibi bir sorun yaşamıyorum ohh :D

nasıl oldu son durum ? yani istediğin zaman kapatıp açabiliyormusun touchpad'i.. ?
  • evet süper oldu etkinleştir devre dışı bırak seçeneği var
  • quote:

evet süper oldu etkinleştir devre dışı bırak seçeneği var

yazılımın indirme linkini verirmisin kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ||_MusTy®_||

quote:

evet süper oldu etkinleştir devre dışı bırak seçeneği var

yazılımın indirme linkini verirmisin kardeş

http://www.synaptics.com/support/drivers

• evet aynen 1-2 saatir yoktum görmedim mesajı arkadaş vermiş sagolsun.Sizlere bi sorum olacak sol altta laptopun ışıkları var ya şarj harddisk numlock wireless vs... Onların hepsi yanıyor ama wirelessin yandıgını hic görmedim wireless açık oldugunda yanması gerekmez mi sizinki yanıyor mu_?
  • quote:

evet aynen 1-2 saatir yoktum görmedim mesajı arkadaş vermiş sagolsun.Sizlere bi sorum olacak sol altta laptopun ışıkları var ya şarj harddisk numlock wireless vs... Onların hepsi yanıyor ama wirelessin yandıgını hic görmedim wireless açık oldugunda yanması gerekmez mi sizinki yanıyor mu_?

o ışık genelde bluetooth ile dosya gönderirken yanıp sönüyor.dediğin gibi ben hep wlan 'dan bağlanmama rağmen hiç yanmıyor o ışık.ancak telefona bişe atarken bluetoothla dediğim gibi yanıp sönüyor..
  • hep dengeli modda kullanıyordum son ekran parlaklıgı yüksek performansı seçtim aralarındaki tek fark en düşük işlemci hızı birinde %5 birinde %100 bu ısınmayı etkilerm i acaba yüksege aldıktan sonra daha cok ısınıyo gibi geldi sanki pskolojik galiba
  • quote:

hep dengeli modda kullanıyordum son ekran parlaklıgı yüksek performansı seçtim aralarındaki tek fark en düşük işlemci hızı birinde %5 birinde %100 bu ısınmayı etkilerm i acaba yüksege aldıktan sonra daha cok ısınıyo gibi geldi sanki pskolojik galiba

işlemciye binen yük arttı ise tabikide ısınmada fark olur yav.ßen dengeli modda her işimi hallediyorum.Bi tek ekran parlaklığını artırdım.Isınma diye birşey sözkonusu değil.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.