Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba,bu üründen satın alan arkadaşlara birkaç sorum olacak

-PC nin ses performansını nasıl değerlendiriyorsunuz?Sizce yeterli mi Hp'lerle karşılaştırıldığında ne durumda?

-GTA IV gibi yüksek performans isteyen oyunları rahatça oynama imkanı veriyor mu?

-LED ekran nasıl sizce LCD ye göre daha mı iyi?

şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ||_MusTy®_||

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

hep dengeli modda kullanıyordum son ekran parlaklıgı yüksek performansı seçtim aralarındaki tek fark en düşük işlemci hızı birinde %5 birinde %100 bu ısınmayı etkilerm i acaba yüksege aldıktan sonra daha cok ısınıyo gibi geldi sanki pskolojik galiba

işlemciye binen yük arttı ise tabikide ısınmada fark olur yav.ßen dengeli modda her işimi hallediyorum.Bi tek ekran parlaklığını artırdım.Isınma diye birşey sözkonusu değil.

Yaptığım işlemler hep aynı işlemciye neden yük biniyor ki ben de dengeliye alıyım o zaman zaten ekranı parlatmıştım onda da
  • arkadaslar bide kulaklıgı taktıgınızda bilgın içindeki sesleri duyanınız varmı azda olsa hani hiçbişey çalmadığında kulaklıgı bı takıpta denermisnz??
  • nasıl bir ses bunlar???Hard disk dönme sesi fan sesi gibi şeyler mi şuan deneyemiyorum gece vakti kulaklık aramıyım yarın deniycem
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

Ohhh be touchpadı kapattım sonunda synaptics programını yükledim ve oldu artık ekran kücülmesi gibi bir sorun yaşamıyorum ohh :D

Çok sevindim duyduğuma. Sistemleri klonlarken içerisine Synaptics yazılımını da atsalar iyi olur demekki :)
  • K4TL14M sinyal sesi gibi geldi bana kulaklıktan gelen ses.bi tak dene sende kulaklıgı ama baska bi ses olmasın.
  • Arkadaşlar ben de çok kararsız kaldım bu ürünü almak konusunda. Şöyle ki:

Öncelikle Casper olması bende bir önyargı oluşturuyor.

Gidip ürüne baktığımda da bana malzemesi çok kalitesiz geldi. Siz ne düşünüyorsunuz? Bundan canım çok yandı. Şimdiki laptopumun tutulacak bir yeri kalmadı.

Core2Duo 2,8 ve i7 1,6 arasındaki farklar nelerdir? Hangisi tercih edilmelidir?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WallacE McKarT

Arkadaşlar ben de çok kararsız kaldım bu ürünü almak konusunda. Şöyle ki:

Öncelikle Casper olması bende bir önyargı oluşturuyor.

Gidip ürüne baktığımda da bana malzemesi çok kalitesiz geldi. Siz ne düşünüyorsunuz? Bundan canım çok yandı. Şimdiki laptopumun tutulacak bir yeri kalmadı.

Core2Duo 2,8 ve i7 1,6 arasındaki farklar nelerdir? Hangisi tercih edilmelidir?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Acer'ın çıkardığı notebooku görmediysen bi bak derim

http://oyun.donanimhaber.com/ACER_ASPiRE_5940G_DERNEGi/m_36557940/tm.htm

• merhaba arkadaşlar yılbaşının 1 gn öncesi laptobu değişmye karar verdim asus ul50 vt kullanıyordum çok yetersiz olduğunu gördüm yeni almama rağmen vatanda kampanya vardı ve asus n61vn280bd almaya gitmiştim vatandaki çalışanlar casper in i7 işlemcili CPQ-I720-4L25 laptobun özellikle almamı tavsiye ettiler yeni teknolojinin iyi olması nedeniyle casper daha önce kullandım garatisi çok iyi hiç sıkıntı yaşamadım yalnız bu yeni i7 liişlemcide FAN ÇALIŞMAYA BAŞLADIĞI ZAMAN CİHAZ ÇOK KASIYOR İNANILMAZ AĞIRLAŞIYOR BUNUN NEDENİ NAPMAM LAZIM? İKİNCİSİDE KAFAMA TAKILAN N DRAFT WİRİLESS BU CİHAZDA YOK VATAN DA ÇALIŞANLAR BEN YOK DEMEME RAĞMEN ISRARLA VAR DEDİLERBİLDİĞİM CENTRİNO 2 İŞLEMCİ AİLESİ KULLANIYOR BU CİHAZA SANIRIM N DRAFTLI WİFİ KARTI TAKILIYOR CENTRİNO 2 DEKİ GİBİ AYNI İŞLEVİ GÖRÜR MÜ BUNU YAPTIRSAM YADA GEREK YOKMU AYRICA BU KASILMA NEDEN BÖYLE Bİ CİHAZDA BUNU ALMAKLA HATA MI ETTİM GİDİP DEĞİŞTİRSEM Mİ YRDIMCI OLURMUSUNUZ....

• beyler 500gb 5400 ile 320 7200 li harddiskler windows 7 puanları aynı mı bide şuan bimekste

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/108797/casper-nirvana-cn-bmqi720a.aspx

KDV Dahil:
    1.885,49 TL
  • bimeks de kafayı yedi hergün fiyat değişiyo :D bugün karar verirsin almaya yarın 2 milyar görebilrisin bugün 2 milyarsa yarın 1.800 görebilirsin hiç sabit değil fiyatları
  • bu notebook u casperstore dan almayı dusunuorum ama bi sorunum var posta yolu ıle havale yapacagım fakat olayın tam olarak hangı sırayla gerceklesmesı gerektıgıyle ılgılı sorunlar yasıyorum bu konuda deneyımı olan arkadasların msj yoluyla ulasmasını ıstıyorum tesekkurler..
  • parayı yatırırsın ,kontrol ederler ,para hesaplarına geçtikten sonra sana ürünü kargolarlar.
  • merhaba arkadaşlar yılbaşının 1 gn öncesi laptobu değişmye karar verdim asus ul50 vt kullanıyordum çok yetersiz olduğunu gördüm yeni almama rağmen vatanda kampanya vardı ve asus n61vn280bd almaya gitmiştim vatandaki çalışanlar casper in i7 işlemcili CPQ-I720-4L25 laptobun özellikle almamı tavsiye ettiler yeni teknolojinin iyi olması nedeniyle casper daha önce kullandım garatisi çok iyi hiç sıkıntı yaşamadım yalnız bu yeni i7 liişlemcide FAN ÇALIŞMAYA BAŞLADIĞI ZAMAN CİHAZ ÇOK KASIYOR İNANILMAZ AĞIRLAŞIYOR BUNUN NEDENİ NAPMAM LAZIM? İKİNCİSİDE KAFAMA TAKILAN N DRAFT WİRİLESS BU CİHAZDA YOK VATAN DA ÇALIŞANLAR BEN YOK DEMEME RAĞMEN ISRARLA VAR DEDİLERBİLDİĞİM CENTRİNO 2 İŞLEMCİ AİLESİ KULLANIYOR BU CİHAZA SANIRIM N DRAFTLI WİFİ KARTI TAKILIYOR CENTRİNO 2 DEKİ GİBİ AYNI İŞLEVİ GÖRÜR MÜ BUNU YAPTIRSAM YADA GEREK YOKMU AYRICA BU KASILMA NEDEN BÖYLE Bİ CİHAZDA BUNU ALMAKLA HATA MI ETTİM GİDİP DEĞİŞTİRSEM Mİ YRDIMCI OLURMUSUNUZ....

• Bugün kulaklıgı taktım sinyal sesi gibi bir ses yok...Ama kulaklık girişini sonuna kadar sokunca şarkının sözleri duyulmuyor sadece müzigi beat oluyo yani...Telefonda da oldugundan kulaklık bozuk diye düşünüyorum.Bi de kulaklıgı birazcık sokunca hem laptoptan hem kulaklıktan ses geliyor fazla ses elde etmek isteyenler deneyebilir :)
  • bende yeni aldım laptopu 2-3 gün oluo kulaklıgı takıp çıkardıkdan sonra hoparlerden ara ara çok az bi cızırtı gelmeye başladı hoparlörleri tek tek deneğimde ses kesildi tekrar dengeleyince gene başladı bunun sebebi nedir bilen varsa yardımcı olabilirmi
  • camide acamıyorum bu arada onada yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oman06 -- 4 Ocak 2010; 12:47:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ashreff

bu notebook u casperstore dan almayı dusunuorum ama bi sorunum var posta yolu ıle havale yapacagım fakat olayın tam olarak hangı sırayla gerceklesmesı gerektıgıyle ılgılı sorunlar yasıyorum bu konuda deneyımı olan arkadasların msj yoluyla ulasmasını ıstıyorum tesekkurler..

Ürünü sepete ekle yada satın al btonlarına tıkla.
    Hızlı sipariş geliyor. istenen yerleri doldur.
    ödeme seçeneği olarak havale adı altında posta çeki var, onu seç
    sonraki aşamada onay veriyorsun.
    sipariş sonrası parayı gönderiyorsun
    onlarda ürünü gönderiyor.

böyle anlatınca çok kolay tabi. 2 milyar vermek her babayiğidin harcı değil.

• valla ben güvenenmem internte 100 milyon olsa neyse 2 milyarı kaybetmeyi göze alamam.
  • bu hafta içinde 500gb lığını almak istiyorum.. tek oyun oynanıcak ve masaustu kullanılıcak.. sizce 500 yada 1000 fazla verip daha uzun süreli kullanılabilecek daha gelişmiş bir bilgisayarmı almalı?.. önerileriniz varsa özel mesaj atabilirmisiniz tesekkurler.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.