Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: koxp94

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

Laptopun altında işletim sistemi ve serial olan yer dizimde kullandıgım için hergün git gide soluyor.İlerde sorun olmaması için fotografını cektim bi kenara koydum ilerde lazım olabilir şifremiz

taşınabilir bilgisayarını dizinin üstünde kullanma. sağlığa zararlıdır, bunun için Laptop yerine Notebook ibaresi kullanılmaktadır

Ne gibi zararı var ki acaba?..Dizüstü bilgisayarı masada kullanıcaksam ne anlamı kalıyo ki...Bu arada laptop sözcügünü ben icat etmedim genelde laptop diyorlar.Etrafımda hiç notebook diyen görmedim.Notebook asıl adı olabilir ama önemli olan nasıl ifade edilği.

• quote:

Orijinalden alıntı: kavak177

Acaba Pc yi alanlar ekran kartının bellek türü GDDR3 mü . Bide tahminen bu ekran kartının ömrü kaç sene çünkü DirectX 11 geliyor

Ekran kartının örmünü DirectX sürümleri belirlemez. İhtiyaç belirler. İşini görememeye başladığı anda senin için ömrü bitmiş demektir. Bu kadar da tüketici olmayın arkadaşlar.
  • vallahi ya benim 6-7 senelik ekran kartım gta san andreası kaldırıyodu bu nice oyunları kaldırır
  • ddr 3 müş ekran kartının belleği gddr3 değilmiş şimdi baktım bide 128 bit miş son ayarlarda performanslı oyun oynatmaz GTX260 m li ekran kartlı bi model alsaydım keşke
    Ama genede iş görür
  • arkadaşlar bu bilgisayarda win7 32bitmi yoksa 64 bitmi yüksek performans sağlar?...bide bu bilgisayarda xp win7 den daha yüksek performans sağlarmı?xp yi kurdum fakat wifi driverini bütün çabalarıma rağmen kuramadım.bu konudada bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.şimdiden herkese teşekkürlerimi sunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameray37 -- 9 Ocak 2010; 21:30:02 >
  • Arkadaslar bende aynı laptopu aldım.yalnız su sorunun varmı laptopa monte webcamı bi türlü msnde açamadım.msnde ses ve görüntü kurulumu yaparken çalışıyor ama msnde bi türlü olmuyor.yardımlarınız bekliyorum
  • arkadaşlar bunda hoparlör varmı acaba şimdiden teşekkürler...
    haziran ayında alıcam casper serilerinden nisanda yeni ürün çıkacakmı kesin olarak o zamana kadar beklemeyi düşünüyorum bide parmak izi okuyucusu olsa çok iyi olurda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vg_engin -- 10 Ocak 2010; 10:52:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vg_engin

arkadaşlar bunda hoparlör varmı acaba şimdiden teşekkürler...
    haziran ayında alıcam casper serilerinden nisanda yeni ürün çıkacakmı kesin olarak o zamana kadar beklemeyi düşünüyorum bide parmak izi okuyucusu olsa çok iyi olurda

O nasıl soru ya hoparlör olmayan laptop mu var???...Sesi diğer laptoplara göre biraz az ama fazlasıyla yetiyo bana..Parmak izi kadar gereksiz bir şey görmedim eski laptopumda vardı 2 sürtmede okuyodu hep zaten parmak izi koyunca şifre de koyuluyo aynı şeye denk geliyo yani parmagın olmadan da acılır o laptop :)
  • Laptop 2 gündür açık download yapıyor.Güç tasarrfunda prizde indiriyorum demin acayip kasmaya başladı.İşlmci kullanımı %50 ye çıktı.Normalde %1 %2 de indiriyodu.Dengeli moda aldım hemen düzeldi.Anlayamadım özelliklerden baktım güç tasarufuunda da dengeli de de en düşük işlemci %5 en yüksek %100 neden böyle fark yaratabildi anlamadım yüksek performansa alsam daha mı hızlı olacak yani
  • merhaba arkadaslar
    ben dun aldım makineyi
    benim kamerayla ilgili problemim var yuklu gozoukuyor ama sadece msndeyken camerayı acabiliyorum
    kameranın programı eksik herhalde kı normal zamanda camerayı acıp fotograf fılan cekemıyorum. bu sorunla ilgili bana yardımcı olursanız cok sevınırim.
    bu arada sadece 2 usb girişi olması da dezavantaj
    ama oyun performansı cok ıyı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: victoryau248

merhaba arkadaslar
    ben dun aldım makineyi
    benim kamerayla ilgili problemim var yuklu gozoukuyor ama sadece msndeyken camerayı acabiliyorum
    kameranın programı eksik herhalde kı normal zamanda camerayı acıp fotograf fılan cekemıyorum. bu sorunla ilgili bana yardımcı olursanız cok sevınırim.
    bu arada sadece 2 usb girişi olması da dezavantaj
    ama oyun performansı cok ıyı....

ekstra bir kamera programı yükLersen resim çekebiLirsin. Benim biLgisayarda da sadece kamera sürücüsü kuruLu ekstra program yok yani.
  • Ekran kararması problemi yaşayan var mı arkadaşlar....Facebooktaydım aniden ekran simsiyah oldu siyah ekran hatası değil sadeece görüntü simsiyah hiç bişe gözükmüyo tepki yok kapatıp açınca düzeldi ama bütün sitedeki üyeliklerimden cıkmış nedense bu 2. defadır oluyo.Hani dh yi acınca direk üyligim acılıyodu o hatadan sonra heşreyden cıkıyo nedense anlayamadım gitti niye böyle oluyo
  • birçok kişi yanlış bilgi veriyor. bu laptopda 2 değil 3 adet usb var arkadaşlar.

ayrıca fanın çalışmasından rahatsız olanlar için bios ekranında pilde ve harici güçte fanın çalışma durumunu değiştirebileceğiniz bir ayar var.
    ben kendi adıma fanın çalışmasından hiç rahaysız değilim , çünkü çalıştığını duymaya imkan yok.
    çalışıyormu diye kulağımı fan yakınına getirince ancak duyabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kavak177

ddr 3 müş ekran kartının belleği gddr3 değilmiş şimdi baktım bide 128 bit miş son ayarlarda performanslı oyun oynatmaz GTX260 m li ekran kartlı bi model alsaydım keşke
    Ama genede iş görür

Nvidia nın sitesinden kontrol ederseniz ddr3 bellek kullanan gt240m ekran kartlarının bellek hızlarının gddr3 kullananlara göre daha hızlı olduğunu görürsünüz.
    Benim tavsiyem ise GPUZ görüntüsü almanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: atlasyachting

birçok kişi yanlış bilgi veriyor. bu laptopda 2 değil 3 adet usb var arkadaşlar.

ayrıca fanın çalışmasından rahatsız olanlar için bios ekranında pilde ve harici güçte fanın çalışma durumunu değiştirebileceğiniz bir ayar var.
    ben kendi adıma fanın çalışmasından hiç rahaysız değilim , çünkü çalıştığını duymaya imkan yok.
    çalışıyormu diye kulağımı fan yakınına getirince ancak duyabiliyorum.

yanLışın var arkadaşım. 4L25 ModeLinde 2adet USB 1ader HDMI 1adet E-sata girişi var.
  • Sevgili "egzersayz" , yanlış sizde sanırım.
    konu başlığı olan "Casper Nirvana CPQ-I720-4L25 | Core i7 İşlemcili Notebook" için yazıyorum.
    sizin bahsettiğiniz 1 adet E-Sata çıkışı combodur.
    yani aynı zamanda usb giriş portu olarak da kullanılıyor.
    ben bu usb portu kullanıyorum şu anda , toplam 3 usb port var .
  • Arkadaşlar ,

Super Pi 1M ve 32 M sonuçlarını yazabilir misiniz?

Teşekkürler.
  • quote:

Sevgili "egzersayz" , yanlış sizde sanırım.
    konu başlığı olan "Casper Nirvana CPQ-I720-4L25 | Core i7 İşlemcili Notebook" için yazıyorum.

Ayrıca e-sata portlar usb 2.0 lara göre 3-4 kat daha hızlıdır. Usb disk yada flash disklerden dosya aktarırken e-sata portu kullanırsanız çok çok daha kısa sürede aktarımını tamamlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chic

quote:

Ayrıca e-sata portlar usb 2.0 lara göre 3-4 kat daha hızlıdır. Usb disk yada flash disklerden dosya aktarırken e-sata portu kullanırsanız çok çok daha kısa sürede aktarımını tamamlarsınız.

gerçekten mi? ama solda diye oraya kablosuz mausun uzantısnı takmıstım

• quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

Orijinalden alıntı: chic

quote:

gerçekten mi? ama solda diye oraya kablosuz mausun uzantısnı takmıstım

O zaman Ferrari'ye Lpg taktırmışsın.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.