Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlgilenenler için bu modelimizin farklı versiyonları çıkmıştır.

http://www.casperstore.net/catinfo.asp?slmt=1&mrk=&cid=287

Core i7-820QM
    Core i7-720QM
    Core i3-330M
    Core i5-430M
    Core i5-520M İşlemcili,

3-4-6-8 Gb ramli ve

320-500-640 GB Harddiskli modellerimiz satışa sunulmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CASPERSTORE.NET -- 17 Ocak 2010; 21:41:28 >
  • vayy bee ne modelmiş versiyon versiyon üstüne
  • http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=2210

İşlemci : Intel Core i7-820QM, İşlemci hızı 1.73 GHz, Intel Turbo Boost teknolojisi ile maximum 3.06 GHz, 8 MB L3 Cache
    İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium 64 Bit
    Bellek : 8 GB DDR3 1066 MHz Bellek
    Harddisk : 640 GB SATA Harddisk
    Ekran Kartı : 2 GB DDR3 Nvidia Geforce GT240M Ekran Kartı (1 GB Ayrılmış Bellek)
    Ekran : 15.6" WXGA (1366x768) HD LED Ekran
    Ana Kart : Intel PM55 Chipset
    Optik Sürücü : DVD±RW DUAL
    Bluetooth : Bluetooth
    Kablosuz Ağ : Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11b/g
    Card Reader : Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD)
    Ethernet : 10/100/1000 Gigabit
    USB Port : 3 X USB 2.0 port
    HDMI Port : 1 X HDMI
    E-Sata Port : 1 X eSATA Combo
    Klavye : Sayısal tuş takımlı, Türkçe
    Batarya : Li-ION smart battery
    Kamera : 1.3MP Web Camera
    Bekleme Süresi : 150 Dakika
    Ağırlık : 2,85 Kg
    Boyutlar : 373 x 255 x 25-40 mm
    Diğer : PCI-e Mini Card
    Ekstra : Casper Mouse, Casper Notebook Çantası, NOD32 Antivirus, Antispam&Firewall Programı HEDİYE

fiyatı uçuk 1999 $ + kdv

• casper bu sene iyi gidiyor allah nazardan saklasın vallahi sağlam tahtaya 3 defa
  • quote:

Orijinalden alıntı: chic

http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=2210

İşlemci : Intel Core i7-820QM, İşlemci hızı 1.73 GHz, Intel Turbo Boost teknolojisi ile maximum 3.06 GHz, 8 MB L3 Cache
    Ekran Kartı : 2 GB DDR3 Nvidia Geforce GT240M Ekran Kartı (1 GB Ayrılmış Bellek)
    Ekstra : Casper Mouse, Casper Notebook Çantası, NOD32 Antivirus, Antispam&Firewall Programı HEDİYE

fiyatı uçuk 1999 $ + kdv

ama özellikeri de bi o kadar uçuk buna benzer makine varmı acaba piyasada pek 8 gb ramli laptop görmedim

• fiyatın bu kadar kısa sürede bu kadar düşmesi hiç iyi olmadı, nerdeyse 3 4 gün önce alan herkes kazıklanmış oldu gibi birşey, şu anda fiyatı mediamarkt da 1700 tl ve de world e 10 taksit. ve bi kaç yerde daha bu fiyata satılıyor. hadi anlarım 3 4 ayda bu kadar fiyat düşmesini ama 2 3 hafta bu kadar fiyat düşmesi önceden satılanlar için hiç iyi bir şey değil hiç etik değil, resmen kazıklanmış oluyor satın alanlar.
    hiç ahlaklı bulmuyorum bu davranışı.
    2 hafta önce aldığım fiyata i720qm 6gb lı modelini satın alabiliyorum şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8765E6CFE -- 18 Ocak 2010; 1:56:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chic

http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=2210

fiyatı uçuk 1999 $ + kdv

17,3inch ekran boyutu ve 7200rpm hardiski olan bir model olsaydı; bu fiyata ancak değerdi ...

• Herşeyi güzel ama bu özelliklere bu işlemciye bu ramlere o ekran kartı o ekran çözünürlüğğü olmuşmu hiç bundan sonra bunların dikkate alınması gerekiyor
  • gerçekten bu fiyat neden böyle gittikçe düşüyor anlamadım bu kadar hızlı düşüş mü OLur
  • bu bilgisayarların birisinde alcam ama 5+1 ses sistemim var onu çalıştırır mı acaba laptopa bağlasam şimdiden teşekkürler...
  • O kadar özellik koyacaklarına ekran kartını GTX serisinden bir şeyler koysalar çok daha mantıklı olurdu. 8 GB RAM kadar gereksiz bir şey yoktur herhalde bir oyunsever için. Arkadaş yazmış ama emin olamadım, onca özelliğin ve fiyatın yanında hala 5400 RPM'likler mi veriliyor HDD olarak? Yazık eğer öyleyse.
  • Ya Bütün özellikleri değiştirmişler sadece ekran kartınımı değiştirmemişler olacak iş değil yeni modelleri çıktığında heyecanlanmıştım ama ekran kartları ve çözünürlükleri hepsinin aynı adam gtx 260m felan koyar
    Casper şu çözünürlükle ekran kartını değiştir. Başka ekran kartımı kalmadı sanki ama DirectX 11 destekli ekran kartları gelmeden alınmaz bence
  • yaaa deli olacam ya aleti alalı 1 ay oldu sorun başladı.Demin dizi izliyodum çok da olmadı en faza 45 dk film bi anda kapandı siyah ekran geldi laptoptan zartttttttttttttttttttttttttttttttt diye keskin bi ses gelmeye başladı anlamadım neresinden.Fan mı takıldı bi yere acaba zar zor çıkardım bataryayı patlıyck sandım ya .Daha önceden de bu durum sessiz bi şekilde olmstu siyah ekranda
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

O kadar özellik koyacaklarına ekran kartını GTX serisinden bir şeyler koysalar çok daha mantıklı olurdu. 8 GB RAM kadar gereksiz bir şey yoktur herhalde bir oyunsever için. Arkadaş yazmış ama emin olamadım, onca özelliğin ve fiyatın yanında hala 5400 RPM'likler mi veriliyor HDD olarak? Yazık eğer öyleyse.

Başka markalar 8 GB Ram'in yanına GTX280M koyuyor.Casper gitmiş o işlemciye ve o rame GT240M takmış helal olsun
    GT240M ekran kartlı bir notebooka 3000 TL'nin üzerinde para vermek hiçte akıl kârı değil
    15-20 gün önce Asus'un i7-720QM işlemcili,4 GB DDR3 ramli,500 GB HDD'li ve en önemlisi 1 GB Nvidia GTX260M ekran kartlı modeli 2800'e alınıyordu.Şimdi stokta kaldımı bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

yaaa deli olacam ya aleti alalı 1 ay oldu sorun başladı.Demin dizi izliyodum çok da olmadı en faza 45 dk film bi anda kapandı siyah ekran geldi laptoptan zartttttttttttttttttttttttttttttttt diye keskin bi ses gelmeye başladı anlamadım neresinden.Fan mı takıldı bi yere acaba zar zor çıkardım bataryayı patlıyck sandım ya .Daha önceden de bu durum sessiz bi şekilde olmstu siyah ekranda

beyler yarım saat arayla yine oldu.Bu 3. oluşu nedense internet uygulamalarında oluyor.Facebookta parking mania oynarken ve dizi izlerken oldu.Call of duty i bitirdim laptop 2 gün açık kaldı bişe olmadı interntte 30 dk kullandım hemen ekran gitti var bu internettte bişe internet dışında olmuyor üff ya daha laptopa kavuşalı 1 ay oldu yeniden ayrılmak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

O kadar özellik koyacaklarına ekran kartını GTX serisinden bir şeyler koysalar çok daha mantıklı olurdu. 8 GB RAM kadar gereksiz bir şey yoktur herhalde bir oyunsever için. Arkadaş yazmış ama emin olamadım, onca özelliğin ve fiyatın yanında hala 5400 RPM'likler mi veriliyor HDD olarak? Yazık eğer öyleyse.

Başka markalar 8 GB Ram'in yanına GTX280M koyuyor.Casper gitmiş o işlemciye ve o rame GT240M takmış helal olsun
    GT240M ekran kartlı bir notebooka 3000 TL'nin üzerinde para vermek hiçte akıl kârı değil

15-20 gün önce Asus'un i7-720QM işlemcili,4 GB DDR3 ramli,500 GB HDD'li ve en önemlisi 1 GB Nvidia GTX260M ekran kartlı modeli 2800'e alınıyordu.Şimdi stokta kaldımı bilmiyorum
    Sonuna kadar haklısın

Gt 240m ekran kartına bu kadar verilir mi

• Arkadaşlar çok güzel lalptop da hiç bir yerde ben bu laptop için ağırlık bilgisi bulamadım.

Laptopun sahibi olanlar bir tartabilir mi bu aleti

Eğer CPQ.I820-6M25P gibi 3 Kg a yakınsa bu benim için çok fazla demektir...

Teşekkür ederim.
  • arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz? iki ürün arasında kaldım hp dv7-3020et ve casper cpqı720-6m25p hangisini almalıyım kıyasladığınızda ben gerçekten karar veremiyorum.sizin düşünceleriniz bunda yardımcı olacak emin olun.şimdiden teşekkürler
  • ben soruma birkaç tane bişey ilave ediyim.casperın bu modelinde önbellek l2 mi l3 mü bir yerde l2 bir yerde l3 yazıyor anlam veremedim.ram ddr3 mü ddr 2 mi yine farklı şeyler yazılıyor.vga çıkışı varmı monitöre bağlasam çözünürlük açısından bir sorun yaşarmıyım.şu laptopa gtx 60 ekran kartı ve bule ray koysalardı biran bile düşünmezdim o yüzden hpdv7-3020et ile kararsız kalıyorum hpnin de ekran kartı casperınkinden düşük bunlar kafamı karıştıran etmenler.Birde son sorum casperın bu modelinde 3 usb ve ayrıyetten 1 tane e-sata mı var yoksa bu e-sata 3 usb diye belirtilenlerden bir tanesimi
  • LACHE 3 VE RAMLER 1066 YENİ KASASI İLE ISI PROBLEMİ DİYE BİRŞEY YOK 3 SAAT COD 6 OYNADIM MAX ISI 55 60 O HP İLE KIYASLANAMAZ BİLE SANA TAVSİYEM CASPER AL VE 7200 RPM OLANI AL HP HEM DAHA KÖTÜ HEMDE EN AZ 600 LİRA FARK VAR DEĞMEZ PARANA YAZIK. CASPER ÇOK ÇOK İYİ SAYILMAZ AMA HATALARI HEMEN DÜZELTİYO VE GARANTİ SORUNU KESİNLİKLE YOK
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.