Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vg_engin

bu bilgisayarların birisinde alcam ama 5+1 ses sistemim var onu çalıştırır mı acaba laptopa bağlasam şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup_unsal

LACHE 3 VE RAMLER 1066 YENİ KASASI İLE ISI PROBLEMİ DİYE BİRŞEY YOK 3 SAAT COD 6 OYNADIM MAX ISI 55 60 O HP İLE KIYASLANAMAZ BİLE SANA TAVSİYEM CASPER AL VE 7200 RPM OLANI AL HP HEM DAHA KÖTÜ HEMDE EN AZ 600 LİRA FARK VAR DEĞMEZ PARANA YAZIK. CASPER ÇOK ÇOK İYİ SAYILMAZ AMA HATALARI HEMEN DÜZELTİYO VE GARANTİ SORUNU KESİNLİKLE YOK

çok teşekkürler hp de blue ray olması ve çözünürlüğünün ve ekran ayarının yüksek olması beni düşündüren tek şeydi uzaktan kumandadır carttır curttur pek önemsemem zaten. 600 lira kadar bir fark yok sanırsam benim istediğim casper modelinde 6 gb ram var ve 2,250 2,300 civarı fiyatı 640 hdd bunun 7200 rpm modeli çıktımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chic

http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=2210

İşlemci : Intel Core i7-820QM, İşlemci hızı 1.73 GHz, Intel Turbo Boost teknolojisi ile maximum 3.06 GHz, 8 MB L3 Cache
    İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium 64 Bit
    Bellek : 8 GB DDR3 1066 MHz Bellek
    Harddisk : 640 GB SATA Harddisk
    Ekran Kartı : 2 GB DDR3 Nvidia Geforce GT240M Ekran Kartı (1 GB Ayrılmış Bellek)
    Ekran : 15.6" WXGA (1366x768) HD LED Ekran
    Ana Kart : Intel PM55 Chipset
    Optik Sürücü : DVD±RW DUAL
    Bluetooth : Bluetooth
    Kablosuz Ağ : Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11b/g
    Card Reader : Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD)
    Ethernet : 10/100/1000 Gigabit
    USB Port : 3 X USB 2.0 port
    HDMI Port : 1 X HDMI
    E-Sata Port : 1 X eSATA Combo
    Klavye : Sayısal tuş takımlı, Türkçe
    Batarya : Li-ION smart battery
    Kamera : 1.3MP Web Camera
    Bekleme Süresi : 150 Dakika
    Ağırlık : 2,85 Kg
    Boyutlar : 373 x 255 x 25-40 mm
    Diğer : PCI-e Mini Card
    Ekstra : Casper Mouse, Casper Notebook Çantası, NOD32 Antivirus, Antispam&Firewall Programı HEDİYE

fiyatı uçuk 1999 $ + kdv

hardısk 7200 rpm mı.
    bılgısayar guzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: @evren

quote:

İşlemci : Intel Core i7-820QM, İşlemci hızı 1.73 GHz, Intel Turbo Boost teknolojisi ile maximum 3.06 GHz, 8 MB L3 Cache
    Ekran Kartı : 2 GB DDR3 Nvidia Geforce GT240M Ekran Kartı (1 GB Ayrılmış Bellek)
    Ekstra : Casper Mouse, Casper Notebook Çantası, NOD32 Antivirus, Antispam&Firewall Programı HEDİYE

fiyatı uçuk 1999 $ + kdv

hardısk 7200 rpm mı.
    bılgısayar guzel.

bunun k modeline bak onun hdd si 7200 rpm bu 5400 diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: lebron_james23

quote:

Orijinalden alıntı: @evren

quote:

fiyatı uçuk 1999 $ + kdv

hardısk 7200 rpm mı.
    bılgısayar guzel.

bunun k modeline bak onun hdd si 7200 rpm bu 5400 diye biliyorum

ama geldimi gelmedimi o seri onu bende bilmiyorum

• arkadaşlar bende dün akşam laptop almak için harekete geçtim.internetten almak yerine aynı fiyatları bulabilmek ümidiyle mağaza mağaza dolaştım.Aklımda acer ve asus vardı.İşlemci hızı ön şarttı benim için çizimle içli dışlı olduğum için 2.8 lerden aşağı bakmıyordum vede gt240m den düşük..Neyse dolaştım durdum.ama istediğim makinaları bulamadım.Her mağazadada bana bu casperı önerdiler dedim bu caspere güven olmaz.Ama her mağaza yetkilisi sanki anlaşmış gibi elimde son kaldı bu gün şu kadar sattım vs. dediler benimde ayaklarımı kara sular inmişti.neyse her dolaştığım mağzadada biraz kurcaladım hoşuma gitti aldım yanında dandik mause ve çantasının yanında canon yazıcı hediye ettiler.dedim bu mauseyle çantayı alın biraz üstüne para veriyim iyi bişey verin kabul etmediler haliyle.neyse hediye hediyedir dedim tahmahkar olmak lazım.

neyse alacaklar artılarını biliyorsunuz.Bende eksilerini yazıyım

2 Adet ve Yerinden çok rahatsız olduğum usb girişleri satın alırken dikkatimi çekmemişti.Ama sinir bişey tam mause kullandığınız alan ve oraya usb girişi sıralamış hiç memnun değilim.

klavyede yazı yazarken künye bileklik vs. takmayın vede kazara Taunch alanına parmağınız dokunursa veya bileğiniz değerse bütün yazıyı ve işlemi baştan yapmak zorunda kalabilirseniz şu yazıyı yazmaya çalıştığım 3. seferim gibi:)Çok hassas

İnternette yerli yersiz donuyor makina çözemedim.Bu beni korkutmaya başladı

bu sabah 3-4 defa denmeme rağmen açtığımda sadece masa üstü arka plan resmi güzüktü başka bişey çıkmadı kapttım açtım yine aynı.Çıkardım bataryasını taktım düzeldi:S

Yanında verdiği ücretsiz eset antivirüs programı 64bit desteklemediğinden kurulamıyor.

keşke caps lock ışığığını klavyenin önüne koysalardı gözükmüyor.

şimdilik bu kadar.Ve umarım başka sorun çıkarmaz.Yerli malı haftası gazına geldiğimize pişmaz olmayız umarım.Gerçi yerli derken ne kadar yerli:))

Gözünüde korkutmayayım arkadaşlar alana hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LE10 -- 19 Ocak 2010; 23:44:18 >

• arkadaşlar makineyi alalı yaklasık 24 saat oldu fakat bazı sorularım var

LE10 arkadasımızın dedıgı touchpad sorununa bı cozum var mı klavyeyi kullanırken halliyle bilegim touchpad ın uzerınde oluo :D bı bakıyorum yazının ortasına bıseyler ekler haldeyım :D

bazı oyunları actıgımda ekranı ayarlayamıyorum misal warcraft 3 ekranın ortasında kalıyor :S bunun ıcın herhangı bır cozum var mı ?

ayrıca hızı ile de bazı sorunlar yasıyor gıbıyım yada ben fazla yuklenıyorum :D (5400rpm oldugundan olabılır mı bu ?)
  • millet casper a sövüyordu şimdi baş tacı oldu.
    düzeldimi acaba casper arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ashreff

arkadaşlar makineyi alalı yaklasık 24 saat oldu fakat bazı sorularım var

LE10 arkadasımızın dedıgı touchpad sorununa bı cozum var mı klavyeyi kullanırken halliyle bilegim touchpad ın uzerınde oluo :D bı bakıyorum yazının ortasına bıseyler ekler haldeyım :D

bazı oyunları actıgımda ekranı ayarlayamıyorum misal warcraft 3 ekranın ortasında kalıyor :S bunun ıcın herhangı bır cozum var mı ?

ayrıca hızı ile de bazı sorunlar yasıyor gıbıyım yada ben fazla yuklenıyorum :D (5400rpm oldugundan olabılır mı bu ?)

konunun üstlerine bakarsan vermiştik touchpadı kapatma çözümü synaptic diye bi program var onu yükleyince kapatabilirsin touchpadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

Orijinalden alıntı: ashreff

arkadaşlar makineyi alalı yaklasık 24 saat oldu fakat bazı sorularım var

konunun üstlerine bakarsan vermiştik touchpadı kapatma çözümü synaptic diye bi program var onu yükleyince kapatabilirsin touchpadı

arkadaşım ben aradım bulamadım bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim

• 5. sayfadaymış buyurhttp://www.synaptics.com/support/drivers programı kur kendi sistemine göre olanı...Synapticsten devre dışı yapabilirsin çok rahat oluyo touchpadsız paso ekran büyüyüp küçülüyodu elim değince oyun ekranlarında benim de counterde olmustu counter max 1024x768 destekliyodu ondandı galiba çözüm olarak masaüstü çözünürlügünü oyununkine ayarla derim denemedim ama olabilir
  • çok teşekkürler yüklüyorum
  • quote:

fiyatı uçuk 1999 $ + kdv

wın score kac

• quote:

Orijinalden alıntı: ||_MusTy®_||

kimse size zorla dandik casper alın demiyor poLemik yaratmaya devm ederseniz şikayet edileceksiniz ayrıca beğenmediğiniz antivirüs kaspersky ile birinciliği paylaşıyor güvenlik yazılımlarında

beraber verilen anvi-virüs Kaspersky değil Nod32'dir. ben de orjinal Kaspersky kullanıcısıyım ve en iyi anti-virüs de Norton'dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koxp94 -- 21 Ocak 2010; 14:12:57 >

• Ben de microsoftun ücretsiz virüs programını yükledim hiç kasmıyor çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: koxp94

quote:

kimse size zorla dandik casper alın demiyor poLemik yaratmaya devm ederseniz şikayet edileceksiniz ayrıca beğenmediğiniz antivirüs kaspersky ile birinciliği paylaşıyor güvenlik yazılımlarında

beraber verilen anvi-virüs Kaspersky değil Nod32'dir. ben de orjinal Kaspersky kullanıcısıyım ve en iyi anti-virüs de Norton'dur

biliyoruz yanında verilenin nod32 olduğunu.Düzgün okuyalım lütfen.Nortonun kasıntılarındansa Nod32 ile devm.Her neyse ya yinede dediğim gibi kimse size Casper alın demiyor

• quote:

biliyoruz yanında verilenin nod32 olduğunu.Düzgün okuyalım lütfen.Nortonun kasıntılarındansa Nod32 ile devm.Her neyse ya yinede dediğim gibi kimse size Casper alın demiyor

tamam o zaman sorun yok, ben nod32'yi beğenmediğimi belirttim
  • Arkadaşlar bende dün bu bilgisayarı aldım fakat pes 2010'da bilgisayar kasıyor ve de ekrana sığmıyor oyunun kasması normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asutay61

Arkadaşlar bende dün bu bilgisayarı aldım fakat pes 2010'da bilgisayar kasıyor ve de ekrana sığmıyor oyunun kasması normal mi?

tabikide kasmalar normal olamaz çnkü ben p4 desktopumda bile x1650 gpumla oynuoRm sorunsuz bi haLde..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.