Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada oyun sürekli donmuyor ara ara yapıyor bunu
  • bu oyunların kasması ilginç bi şekilde bende de var. Aynı durum mu bilmiyorum ama her oyunda kasıyor. Sanırsam ısınmadan ama 65-70derece arası değişiyor. 10 dakika da bir ses te cızırtılar oluyor ve fps 50-60 iken 10-12'ye düşüyor. 1 dakika içinde düzeliyor.
    Bi yorumu veya çözümü olan var mı?
  • touchpadı kapatma çözümü olan synaptic programını kurdum ama program yok yükleniyor yeniden başlatıyorum pcyi ama program ortada yok yardımcı olacak varmı bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: LE10

touchpadı kapatma çözümü olan synaptic programını kurdum ama program yok yükleniyor yeniden başlatıyorum pcyi ama program ortada yok yardımcı olacak varmı bu konuda

saatin yanına sağ alt köşeye de bakıyorsun umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_Horror

bu oyunların kasması ilginç bi şekilde bende de var. Aynı durum mu bilmiyorum ama her oyunda kasıyor. Sanırsam ısınmadan ama 65-70derece arası değişiyor. 10 dakika da bir ses te cızırtılar oluyor ve fps 50-60 iken 10-12'ye düşüyor. 1 dakika içinde düzeliyor.
    Bi yorumu veya çözümü olan var mı?

Tam olarak aynı sorun ısınmayla alakalı galiba
  • Bilmediğimdne soruyorum acaba laptop fan soğutucuları işe yarar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ||_MusTy®_||

quote:

Orijinalden alıntı: LE10

touchpadı kapatma çözümü olan synaptic programını kurdum ama program yok yükleniyor yeniden başlatıyorum pcyi ama program ortada yok yardımcı olacak varmı bu konuda

saatin yanına sağ alt köşeye de bakıyorsun umarım

direk gelmiyor zaten denetim masasından mouse ile ilgili ayarlara geleceksin orda yeni sekme olarak çıkacak sağ alt köşeye simgesinin gelmesi için de bi kutucuk var orayı işaretlemen gerekiyor
  • arkadaşlar bu laptopu almayı düşünüyorum.Ama tedirginim laptopbun birkaç detaylı resmi ve oyunlardan resim koyarmısınız
  •  Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar
     Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar
    Akşam vakti fotolar net çıkmadığı için 1 tane çekebildim.Pesin ekran görüntüsünü print screen ile alamadım neden ama siyah çıktı diye fraps ile aldım görüntüye bakma fps sinden anlarsın kalitesini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 23 Ocak 2010; 22:08:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr@caucasian

Bence casper'ın soğutmada büyük bir sorunu ve casperi kaliteli bulmuyorum. tanığım bütün casper kullanıcıları şikayetçi.
    bence bu tür özelliklerde alınacaksa monster alınmalı...

şu cihaza bile soğutma sorunu bulanlara diyecek hiçbir sözüm yok gerçekten . 1.5 aydır kullanıyorum 7/24 acık bilgisayar masaustu gibi kullanıyorum nerdeyse cogunlukla download yapıyorum ve en ufak ısınma problemi ile karsılasmadım. allah aşkına gidinde bi hp, toshiba , hatta ve hatta 5 milyar para verilerek satın alınan bir sony vaio bilgisayarı bi yarım saat kucağınızda tutunda anlayın ısınmanın ne demek olduğunu...
  • soğutma sorunu ha .Bu alet hayatımda gördüğüm en soğuk laptoptudr.Sadece ağır oyunlarda ısınıyor o da ısınma sayılmaz fan sıcak hava çıkarıyor diye sol üst kısım ısınmıs oluyor yoksa parçaların ısındıgı yok işlemci harddisk buz gibi sol üstteki fan sıcak hava püskürtüyo
  • "dowland"
  • resimler bu haliyle bile çok kaliteli.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
  • arkadaşlar ürünün vatan fiyatı dahada aşağıda yaklasık 17xx tl civarında.. ilgilenler bakabilirler...i7 işlemcılere özel intel gorüntü öğelerini ve rami işlemci üzerine bağlamıs durumda ve buda extra performans tanımaktadır.. hatırlıyorum mağazamda quad işlemcılerı 2800 tlye satıyodum ramazan dönemınde bu makınaın performan grafiği gerçekten çok iyi. fiyatın ii olması gerçekten diğer markaları çok zorlar hale soktu. düşünenler için kaçırılmayacak bir ürün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakonek

quote:

Orijinalden alıntı: cnr@caucasian

Bence casper'ın soğutmada büyük bir sorunu ve casperi kaliteli bulmuyorum. tanığım bütün casper kullanıcıları şikayetçi.
    bence bu tür özelliklerde alınacaksa monster alınmalı...

şu cihaza bile soğutma sorunu bulanlara diyecek hiçbir sözüm yok gerçekten . 1.5 aydır kullanıyorum 7/24 acık bilgisayar masaustu gibi kullanıyorum nerdeyse cogunlukla download yapıyorum ve en ufak ısınma problemi ile karsılasmadım. allah aşkına gidinde bi hp, toshiba , hatta ve hatta 5 milyar para verilerek satın alınan bir sony vaio bilgisayarı bi yarım saat kucağınızda tutunda anlayın ısınmanın ne demek olduğunu...

Bu seriyi bilmem ama 9600M GS'li olan seri ısınıyordu.Kullandığım için biliyorum.Sanırım arkadaş o seriden bahsetmiş.Gerçi ondan önceki TW3 olan kasalarda ısınıyordu ama yakın zamanda olduğu için 9600M GS'li seriden bahsettim

Ayrıca kullandığım HP ile kucağımda GTA IV'i 12 saat oynayıp bitirdim sadece sol bacağımda biraz ısınma hissettim o da ekran kartı orada diye.Ayrıca söyleyeyim 12 saat sonunda 70 dereceyi geçmedi sıcaklık.Üstelik kart hem overclocklu hem de 65 NM olduğunu düşünürsek bu 40 NM'luk GT240M'ın daha fazla ısındığını söyleyebilirim

• i5 işlemci I-430 kullanıyorum hiçbir sorun yok. GTA IV filan zehir gibi çalışıyor.
  • aslanemre valla senin söylediklerinden ben kesinlikle şüpheleniyorum yani hp firmasında mı çalışıyorsun yoksa ürünü pazarlamayaa mı çalışıyorsun anlamadım
    senin o değişen dv5 1040 et bilgisayarından sonra bu yorumları yapabilmen gerçekten tuhaf çünkü aynı makineyi ben kullandım ve 5.ayda bozulmuştu ve şerefsz hp servisi tam 2.5 ay bekletti beni muadil ürün yok diye aynı sırada sana 1170 gönderdiler işte adalet bu [:-[:-]]
    ve daha da makinem ısınmıyor diyorsun aynı kasa nasıl oluyor merak ediyorum gerçekten sonra samsung aldım ve hp nin resmen yandığını gördüm
    bana lütfen burada hikaye anlatma kimse artık bana hpnin ısınmadığını söyleemsin yemezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze482222

aslanemre valla senin söylediklerinden ben kesinlikle şüpheleniyorum yani hp firmasında mı çalışıyorsun yoksa ürünü pazarlamayaa mı çalışıyorsun anlamadım
    senin o değişen dv5 1040 et bilgisayarından sonra bu yorumları yapabilmen gerçekten tuhaf çünkü aynı makineyi ben kullandım ve 5.ayda bozulmuştu ve şerefsz hp servisi tam 2.5 ay bekletti beni muadil ürün yok diye aynı sırada sana 1170 gönderdiler işte adalet bu [:-[:-]]
    ve daha da makinem ısınmıyor diyorsun aynı kasa nasıl oluyor merak ediyorum gerçekten sonra samsung aldım ve hp nin resmen yandığını gördüm
    bana lütfen burada hikaye anlatma kimse artık bana hpnin ısınmadığını söyleemsin yemezler

Benim değişen bilgisayarım Dv6760ET'di ve o seri üretim hatalıydı.Hp firmasında falan çalışmıyorum

İstersen sana oyunlardan ss verebilirim GTA IV'de ve Call Of Duty'de oyunun sonuna kadar 70 dereceyi zor geçer.Kimseye yalan borcum yok ve de HP benim babamın şirketi değil.Önceki bios sürümlerinde sıcaklıklar fark ediyordu ama bu son biosta fanın devri arttı.Şu an 45 dereceyi geçen sıcaklık yok.Ayrıca senin Dv5-1040Et kullandığını hatırlıyorum HDX falan istiyordun

Ürünümü pazarlamama gerek yok çünkü kullandığım bilgisayar 1 seneye yakındır üretilmiyor.DV5-10xx serisinden sonra DV5-11xx serisi yenilendi kasada farklılıklar var ve oldukça iyileştirilmiş bios sürümleri çıktı.Ondan sonra en son DV5-12xx oldu sonra DV6 serisi çıktı falan fistan.

Isınma sadece touchpadin solunda oluyor orada da ekran kartı var.Ben HP servisine karşıdan ödemeli kargoyla beraber gönderdim HDD'i değiştiler ondan sonra yine sorun çıktı ve 4-5 ay bilgisayarsız kaldık.Bulunduğum ilde HP servisi olmadığı için pek ilgilenmedim.30 işgünü bitince hemen aradım(tabi HP kimseyi aramaz) hemen kayıt açtılar.Değişim ya da para iadesi önerdiler.Değişimi kabul ettim ve 1 hafta içinde 2300 TL'lik bilgisayara karşılık 4000 TL'lik bilgisayar verdiler

Ayrıca kullandığın bilgisayarın yani R560'cılar Kulübü'nde birçok kişi ısınma konusunda şikayetçi.Sanırım pek girmiyorsunuz o konuya
    Konu biraz değişti arkadaşlar kusura bakmayın
    Ekleme:Sana önerileceği zaman DV5-1170 üretimden kalkmıştı
    hp servis 30 iş günü adlı konuda(orada sende bir ara mesaj atıyordun) Hp Pavilion DV6760 yüzünden ne kadar çok sinirlendiğimi ilk sayfalarda görebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 26 Ocak 2010; 15:50:38 >

• arkadaşlar ürünü 5 gün önce aldım. yanlız fan sesi hiç susmuyor. biosdan fanın her zaman açık ayarını kaldırsam da, kullanırken 30 sn fan duruyor. tekrar devam ediyor. bilgisayarın o anki kullanımına bağlı olarak da devir arttırıyor. anlamadığım kısım ise cpu görev yöneticisinde %0-5 arasında değişirken fanın ısrarla çalıması. aynı soruyan arkadaşlar var mıdır? ya da yaşamayanlar :(
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.