Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay be 1 sene bile olmadı alalı ama şimdi kat kat iyisi daha ucuza teknolojinin bu yönünü sevmiyorum
  • ısınma sorununu kendimce çözdüm. malumunuz oyunlarda aşırı ısınma ve kilitlenmeler herkesin başına gelmiştir. daha önceden 3 fanlı bir soğutucu almıştım fakat ısınmaya engel olamadım ve kendim soğutu yapmaya karar verdim. 3 fanı söktüm ve kalınca bir karton kutu buldum laptoptan biraz daha geniş. laptopun altındaki havalandırma ızgaralarının altına tam gelecek şekilde yerleştirdim. daha sonrada kutunun üzerini metal plakalardöşedim fan boşluklarını kapatmayacak şekilde. şu an bu şekilde kullanıyorum. işlemci boşta 40 derece civarı, oyunlarda max 75 derece gördüm. 10 derece kadar rahatlıkla soğuttuğunu söyleyebilirim.
  • Arkadaşlar bnde konu başlıgındaki modelin kullanıcısıyım fakat sorunlarım var laptop çok ısınmamasına ragmen takılmalar yapıyor hemde oyunda bile değilken herşeyi takılıyor müzik açıyorum takıla takıla çalıyor.Servise verdim ramini değiştirdi anca hala aynı neden böyle ? Servise yeniden vericem gibi bi çaresi bi ayarı var mı dır yardım edin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juan Pablo Pino

Arkadaşlar bnde konu başlıgındaki modelin kullanıcısıyım fakat sorunlarım var laptop çok ısınmamasına ragmen takılmalar yapıyor hemde oyunda bile değilken herşeyi takılıyor müzik açıyorum takıla takıla çalıyor.Servise verdim ramini değiştirdi anca hala aynı neden böyle ? Servise yeniden vericem gibi bi çaresi bi ayarı var mı dır yardım edin..

hocam sorunun ramde gözüküyor.İnşallah farklı ram kullanır servis..ayrıca 2.sefer aynı sorunu çıkardığını belirt..
  • laptopu alalı yaklaşık 1 sene oldu ve hala bir sorun yok taş gibi maşallah nazar değmesin o kadar övdük :)...Bence markalara ön yargıyla yaklaşmamak lazım ilk laptopumu alırken abimle ben 2 miz de hp aldık 2 si de 1 senesi dolmadan bozuldu.Casper için araştırma yaptığımda herkes casperi kötülüyodu fakat hiç bir sorun çıkarmadı şimdiye kadar dış kasa malzemesi biraz dandik o kadar zaten dış görünüşün bir önemi yok artık benim için bozulmasın yeter
  • Ben bugun gidip teknosadan aldimda yardimlarinizi bekliyorum kutu hic acmadim ewde kurulum yapcam teknosada kurulum ypmadim simdi kutudan cikartip laptop acip ne ypcam? Ilk acilis kurulumu filan bi olaylar warmis nasl ypcaz aciklarmisinz?bide fornat atmak istedim drivetlerini nerden blcam webcam filan ?yada driver guncellemeyi nasl ypcam? Ktu kapali sizi bkliyorum cwplarinz icin tskler acil olursa guzel olr
  • zaten yüklü gibi geliyor içinde sen sadece son bilgileri dolduruyosun.Driver cd ler ve kurtarma cd leri içinden çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

zaten yüklü gibi geliyor içinde sen sadece son bilgileri dolduruyosun.Driver cd ler ve kurtarma cd leri içinden çıkıyor

hocam masaüstünde cybylink dwd yazma programi war lisans nasil gircez buna we dier sorum office 2010 war içinde lisanslimi startiermi kullanicaz
  • arkadaşlar merhaba.burası yeri mi bilmiyorum ama bende 2008 yılında casper nirvana serisi notebook aldım 4 defa servis gördü.şimdi de dönüşümlü olarak tuşları basmıyor.mesela boşluk tuşu n tuşu a tuşu.normalde hafif basınca yazması gerek ama tuşlarda bir sertlik var çok aşırı sert basmak gerekiyor..ne yapmalıyım sizce ?
  • Cyberlinkin lisansını vermiyorlar galiba ben hep register later diyerek kullanıyorum sorun cıkarmıyor office nin de lisansı yoktu sanırım ama internetten bulunabilir
  • quote:

Cyberlinkin lisansını vermiyorlar galiba ben hep register later diyerek kullanıyorum sorun cıkarmıyor office nin de lisansı yoktu sanırım ama internetten bulunabilir

wihileesi ilk açtigimda işigi yaniyordu dewamli fakat şimdi yanmiyor işigi ama nete bagliyim kapayip açmama ramen hala işigi yanmiyor nedendir acaba? tşkler hepsini cwplarsaniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskis

quote:

Cyberlinkin lisansını vermiyorlar galiba ben hep register later diyerek kullanıyorum sorun cıkarmıyor office nin de lisansı yoktu sanırım ama internetten bulunabilir

wihileesi ilk açtigimda işigi yaniyordu dewamli fakat şimdi yanmiyor işigi ama nete bagliyim kapayip açmama ramen hala işigi yanmiyor nedendir acaba? tşkler hepsini cwplarsaniz sevinirim

ağ adaptörünün güncellemesini yapmışsınız ondan dolayı yanmıyor.aynı sorun bende de var.ama ben güncellemeleri,o ışığa tercih ettiğimden sorun yok benim için..eğer güncellemeyi kaldırırsanız ışık geri yanmaya başlayacaktır..

• quote:

Orijinalden alıntı: REGeRock

quote:

quote:

ağ adaptörünün güncellemesini yapmışsınız ondan dolayı yanmıyor.aynı sorun bende de var.ama ben güncellemeleri,o ışığa tercih ettiğimden sorun yok benim için..eğer güncellemeyi kaldırırsanız ışık geri yanmaya başlayacaktır..

güncelleme yapılmıyor ki ilk geldiğinden beri hiç bir güncelleme yapmadım.Aygıt yöneticisinden driveri güncelle diyince zaten son sürüm yüklü diyor.Ama bu artık saçma gelmeye başladı elbet bir güncelleme çıkar dimi.Windows7 nin otomatik driver bulma +güncelleme servisi var diyolardı bence bu da uydurma hiç bir güncelleme bulunmuyor.Başka bir programla deneyince 8 tane güncelleme buluyor.Neyse gelelim wireless ışığına bu soruyu eski sayfalarda ben de sormuştum.Şuan benim de ışık yanıyor ama bi aralar yanmıyordu sadece bluetothla veri aktarırken yanıyodu garip bir durum.Ama ışıklar zaten ufak tefek köşede kalmış olduğu için benim için sorun yok hp gibi kocamadan ekranın altında olsaydı göze kötü gelebilirdi kapalı gözükmesi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: REGeRock

quote:

quote:

güncelleme yapılmıyor ki ilk geldiğinden beri hiç bir güncelleme yapmadım.Aygıt yöneticisinden driveri güncelle diyince zaten son sürüm yüklü diyor.Ama bu artık saçma gelmeye başladı elbet bir güncelleme çıkar dimi.Windows7 nin otomatik driver bulma +güncelleme servisi var diyolardı bence bu da uydurma hiç bir güncelleme bulunmuyor.Başka bir programla deneyince 8 tane güncelleme buluyor.Neyse gelelim wireless ışığına bu soruyu eski sayfalarda ben de sormuştum.Şuan benim de ışık yanıyor ama bi aralar yanmıyordu sadece bluetothla veri aktarırken yanıyodu garip bir durum.Ama ışıklar zaten ufak tefek köşede kalmış olduğu için benim için sorun yok hp gibi kocamadan ekranın altında olsaydı göze kötü gelebilirdi kapalı gözükmesi.

yanlışınız var ben kendi driverının üstüne 2 adet güncelleme yaptım birisi windows7 ile diğeri de atheros sitesinden ondan dolayı yanmıyor ağ adaptörü ışığı..ama güncellemeleri kaldırırsanız(güncelleme geçmişinden)sorun çözülecektir..

• bende aldım tw9 modeli arkadaşlar mimar olduğum için ve ağır programlar kullandığım için bu modeli tercih ettim fakat 4 gb ram bana yetmedi ve farkını vererek casper merkezinde 8 gb çıkardım ram miktarını ve şu anda uçuyo diyebilirim çok düşünerek aldım casper markasını ama hakkını veriyo gerçekten bide driver sorunu yaşadım 645 bit kullanıyorum ekran kartı driverını nvida sitesinden güncellemek istedim indirdim kurdum hata verdi ekranda bende casper sitesinden teknik destek bölümünden bidaha indirdim ordan indirdiğim sorun çıkarmadı ordaki driverları kullanmanızı tavsiye edrim ısınma sorunu bende render alırken oluyo aşırı ısınıyo orda hak veriyorum arkadaşlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 27 Kasım 2010; 20:07:59 >
  • ya ben şarji 60 weya 55 50 civarindayken laptopu kapattim tamemen yani uyku degil..açtigimda şarj 0 oluyor sebebi nedir bunun kapali çok zamanda geçmemiş sadece 2 gün geçti ama şarji bitmiş oluyor kendi kendine yardimlairnizi bekliyorm tşkler
  • arkadaşlar zaten yeterince sıcaklık hakkında konuşulmuş hepsini okudum ama ben laptopu alalı 3 4 ay bile olmadı i7 740qm-4gb modelini aldım.
    hava sirkülasyonu gayet iyi dışarıya sıcaklığı iyi üflüyor ama olması gerekenden fazla ısınıyor.aldığım günden beri dandikte olsa bir soğutucuyla kullanıyorum ne bir tozlu zemine ne yumuşak bir zemine koymadım hep soğutucuyla kullanmama rağmen işlemci boşta 55-60 arası seyrediyor.
    pes 10 da cod 6 da 75-80 arasını görüyor crysis te 85-90 arasında değişiyor.
    bu değerler bana 2 aylık ve altında devamlı soğutucu olan bir pc için hiç stabil gelmiyor ve bu laptopun bana uzun süre eşlik etmesi gerek nerdeyse gözüm gibi bakıyorum ama sıcaklıklar moralimi bozuyor ne yapmam gerekir bir zararı olurmu mümkün olduğunca oyun oynamıyorum ama bir yandanda makineyi alırken oyunda oynarım hevesiyle almıştım...
  • http://www.casperium.com/asp/product/1196/CASPER-i7-ISLEMCILI-NIRVANA-CNL-I640-6M35P-NOTEBOOK

http://www.casperium.com/asp/product/1194/CASPER-i5-ISLEMCILI-NIRVANA-CNL-I460-4K35P-NOTEBOOK

http://www.casperium.com/asp/product/1115/CASPER-i7-ISLEMCILI-NIRVANA-CPQ-I740-6M35P-NOTEBOOK

http://www.pcdepo.com/asp/product/77636/DELL-INSPIRON-5010-G46H45-i5-460-4GB-500GB-15-6-Gumus

Bu ürünlerden hangisi daha az ısınır??? f/p açısından hangisi tavsiye edilir? oyun öncelikli kullanacağımı söylemeliyim. Casper kullanmayıp da kulaktan doyma bilgilerle casper ı eleştirecekler yorum yapmasınlar lütfen... casper kullananlara (olumlu/olumsuz yorum yapsınlar ) sözümüz olamaz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalennder -- 9 Aralık 2010; 16:31:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kalennder

http://www.casperium.com/asp/product/1196/CASPER-i7-ISLEMCILI-NIRVANA-CNL-I640-6M35P-NOTEBOOK

http://www.casperium.com/asp/product/1194/CASPER-i5-ISLEMCILI-NIRVANA-CNL-I460-4K35P-NOTEBOOK

http://www.casperium.com/asp/product/1115/CASPER-i7-ISLEMCILI-NIRVANA-CPQ-I740-6M35P-NOTEBOOK

http://www.pcdepo.com/asp/product/77636/DELL-INSPIRON-5010-G46H45-i5-460-4GB-500GB-15-6-Gumus

Bu ürünlerden hangisi daha az ısınır??? f/p açısından hangisi tavsiye edilir? oyun öncelikli kullanacağımı söylemeliyim. Casper kullanmayıp da kulaktan doyma bilgilerle casper ı eleştirecekler yorum yapmasınlar lütfen... casper kullananlara (olumlu/olumsuz yorum yapsınlar ) sözümüz olamaz:)

Arkadaşım Merhaba,

Ben de 2 aydır Casper'ın Casper İ7 740QM 6GB modelini kullanıyorum. Şimdiye kadar en ufak bir ısınma sorunu yaşamadım, Crysis'i baştan sona oynadım, video dönüştürme işlemleri de yaptım, inşallah böyle de devam eder. Modeller konusunda da, çok bilgim olmadığından karşılaştırma yapamayacağım, genel olarak Casper'ların hepsinin F/P oranı gayet iyi.

Oyun için seçim konusunda da, daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.