Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kapomaho

quote:

Orijinalden alıntı: REGeRock

quote:

Orijinalden alıntı: yakup_unsal

İ7 335 alacağına git asus i5 5730 al kardeşim casper ısınıyor asusta tık yok iyi araştır derim

hahahah casper ısınıyormuş benim casper ım özel yapım mı acaba

hocam herhalde dediğin gibi seninki özel yapım olabilir. :).10 ay önce aldım ilk başlada hiç ısınmıyordu 4 5 ay sonra normal oyunlarda 90 derece ye çıkıyordu gittim bayisinde temizlettim fanını düzeldi ısı fakat 4 ay sonra yine altına birşey koymazsam rahat 90 u buluyor maalasef.

hocam işte bende bunu söylüyorum ısınmayan laptop yok!en iyisi 3-4 ayda değilde 10 ayda tozlanıp ısınmaya başlıyor.benim şu anda 9. ayına girmek üzerine ilk başta 80 e zor çıkıyordu işlemci sıcaklığı şu aralar 85 i zorluyor..Yakında bende temizleyeceğim.Demek istediğim HP kadar her tarafı ısınan bir laptop markası varken hala nasıl oluyorda Casper ısnıyor diyorsunuz anlayamıyorum!

• hocam ben hp kullanmadım o yüzden beni enterese etmez ,casper kullanıyorum şuan normal sıcaklıktaki bir odada football manager 2010 oynarken 1 saat içinde 90 dereceye çıkıyor altına kitap felan koyarsam 80 dereceye iniyor, son 2 3 aya kadar bende her yerde casperı övüyordum ama artık lanet olsun diyorum ne kadar uyduruk bir fan taktılarsa artık bilgisayardan soğuttu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapomaho

hocam ben hp kullanmadım o yüzden beni enterese etmez ,casper kullanıyorum şuan normal sıcaklıktaki bir odada football manager 2010 oynarken 1 saat içinde 90 dereceye çıkıyor altına kitap felan koyarsam 80 dereceye iniyor, son 2 3 aya kadar bende her yerde casperı övüyordum ama artık lanet olsun diyorum ne kadar uyduruk bir fan taktılarsa artık bilgisayardan soğuttu .

bir de fm 2010 oynarken mi 90 a çıkıyor?hocam bence başka problemler fm o kadar kasmaz.bende oynuyorum ama daha 70 i bile zor gördü fm de.En çok cod 6,company of heroes tales of valor,ghost recon 2 gibi oyunları en son ayarlarda oynarken 80 i geçtiğini gördüm..
  • ilk aldığımda ve temizlettikten sonra cod 6 da bile çok ısınmıyordu ama aradan 4 5 ay geçince sadece fm de bile fırın gibi oluyor,aşırı toz çekiyor ,artık araştıracam mümkünse fanı değiştirecem .
  • bence fanla alakası yok,sadece biraz koyduğun yere dikkat et.hadi kolay gelsin..
  • Bende yaklaşık 1 sene önce aldım bu makineyi. Tam 2300 TL verdim. Plastik kalitesi dışında çok memlunum. Yanlız kışın sorun yokta yazın başından beri yüksek performans gerektiren oyun oynayamıyorum. Bu makineyi zaten oyun oynamak için aldım ama GTA IV'e giriyorum bilgisayar 10 dakika içinde dokunamayacağım kadar ısınıyor ve takılmaya başlıyor. 10 TL'lik 3 fanlı bi soğutucu aldım ama hiçbir işe yaramadı. Önerebileceğiniz bi soğutucu varmı ?

Saygılarımla ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jhem

Bende yaklaşık 1 sene önce aldım bu makineyi. Tam 2300 TL verdim. Plastik kalitesi dışında çok memlunum. Yanlız kışın sorun yokta yazın başından beri yüksek performans gerektiren oyun oynayamıyorum. Bu makineyi zaten oyun oynamak için aldım ama GTA IV'e giriyorum bilgisayar 10 dakika içinde dokunamayacağım kadar ısınıyor ve takılmaya başlıyor. 10 TL'lik 3 fanlı bi soğutucu aldım ama hiçbir işe yaramadı. Önerebileceğiniz bi soğutucu varmı ?

Saygılarımla ...

bi kaç ayda bi temizlethiç ısınmaz...Üstlerde dediğim gibi basınçlı hava tutunca tüm tozlardan arınıyo laptop ve bir kaç ay hiç ısınmıyor
  • 1 ay önce temizlettim ama pek işe yaramadı. Çok kaliteli bir soğutucu şart ama ne alacağımı bilmiyorum ...
  • benhttp://www.hepsiburada.com/Liste/e-table-ld07-tasinabilir-notebook-sogutucu/ProductDetails.aspx?productId=bs00084&categoryId=106859 linkteki üründen aldım. marka farklı olabilir tabi. oyun oynarken usb ye takıyorum. ama pc nin arka tarafına yükselticek kitap vs. birşey koysam da takılmaları önleyecek kadar havalandırma sağlıyo. klavyenin ısınmasına bir çözüm bulamadım açıkçası. ondan oyun koluyla oynanan oyunları tercih ediyorum. belki ilerde kablosuz klavye bile alabilirim.

• bende 6 aydır bu pc yi kullanıyorum. oyun performansı gayet iyi. Genel performansda iyi. Ama benimki garantiye gitti geldi. Anakart bozuldu. Teknik servisten memnun kaldım adamlar 12 günde daha iyi bir ekran kartlı anakart takıp yolladılar.
  • aranızda notebook soğutucusu kullanan varmı ? önerebileceğiniz bi ürün varmı. faydasını gören. bu laptopun fanı yetmiyo soğutmaya. her 3 ayda bir servise götürüp fanı temizletmekte olmaz. garanti gitmese ben açayım temizleyim dicem ama garanti etiketi yapıştırmış herifler bişeyde yapamıyoruz.
  • Selamlar,
    Yeni bir sorunla karşılaşıyorum, 2 3 gündür bilgisayar durduk yere kitlenip kalıyor. Hiç bişi yapamıyorum. hiç birşey yapmıyorum sadece nette geziniyorum bir anda kitlenip kalıyor. Kitlenme zamanı hiç belli olmuyor bazen 5 dakika içinde bazen yarım saat sonra. Daha önce yaşayan oldu mu acaba. ?

yaşayan var ise ne yaptınız üzerindeki sistemi yeni yüklemiştim bu arada.
  • hiç kimseden ses yok..
    neyse bugun tekrardan yeni sistem kurdum, memtest ile 1 2 saat kadar test yaptım, ilk testte dondu kaldı 2 ci testte 2 kere bitirdi hiç bir sorun bulamadı.
    external hdd den film izlemeye başlayınca 10 dakika ile 30 dakika arasında donma yapıyor. usb de sorun vardır dedim bilgisayara aktardım filmi aynı şekilde 10 ile 30 dakika arasında kitlendi.
    bu arada ısınmayı kontrol ettim alet normalde 55 derecelerde çalışıyo film izlerken ise en fazla 67 dereceye çıkıyor.
    servis yolu göründü ama şikayetlere bakınca servisede bırakmak hiç içime sınmıyor.
    kimsede yok mu bu şekilde bi sorun.
  • bende bazen müzik dınlerken ses bozuluyor bir 1-2 sanıye sonra tekrar duzelıyor kardesım
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de yeni bir Casper İ7 740QM 6GB'lık kullanıcısıyım. Vatan bilgisayardan aldım. Şu ana kadar bilgisayarımdan çok memnunum, tek sıkıntım, kulaklık bağladığımda, sağ alt köşede jak takıldı demesine rağmen, sesi gene normal hoparlörden vermesi. Srf bu sebepten, hoparlör alamıyorum. Daha önce benzer sorun yaşamış veya çözüm önerisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
    Saygılar,
  • bu casper'in gt330m hevesini çözebilmiş değilim!
    neden mobility hd5650 kullanmıyorlar?(!)

sonradan upgrade edilebilmesi mümkünmü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan1905 -- 7 Ekim 2010; 19:54:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnan1905

bu casper'in gt330m hevesini çözebilmiş değilim!

http://www.casperstore.net/?urun-detay_2408_Casper_Nirvana_CNL_I620-8X35P.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: chic

quote:

http://www.incehesap.com/asus_n61jqjx092v_notebook-762-14924.html#CommentTop
    Casper'in çok daha ucuz olması gerekir.aradaki farka bakarak yorum yapıyorum...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chic

quote:

http://www.incehesap.com/asus_n61jqjx092v_notebook-762-14924.html#CommentTop
    Casper'in çok daha ucuz olması gerekir.aradaki farka bakarak yorum yapıyorum...

Casper'da Hybrid disk kullanılıyor fiyatı o yüzden yüksek sanırım.

• Merhaba

i7-740QM ve i7-840QM işlemcili modellerimizde artık Nvidia GT425M ekran kartları kullanılmaktadır.

http://www.casperstore.net/?urun-2174-Casper-Nirvana-CPQ-I740-4L35P.html
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.