Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• beyler bu aşırı ısınma problemi bendede oluyor oyun oynarken oyun kasılmaya başlayıp oyunun sesleri böyle elektro gitar sesleri gibi garip garip çıkmaya başlıyor
    everestten sıcaklıklara baktım sadece mozilla açıkken 64 derece oyun oynarken 90 küsür dereceye kadar çıkıyor. toz mu çekiyor ne yapıyor biz 3 ayda bir gidip servise fan mı temizletecez ?

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo0 -- 2 Temmuz 2010; 21:23:07 >
  • Güç tasarrufu damı oynuyosun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anti.abd

Güç tasarrufu damı oynuyosun ?

hayır yüksek performans seçili
  • Bu bilgisayarı alalı 3 hafta oldu. Ekran kartı bendeki gt335m.. Şuana kadar hiçbir problem yaşamadım. Oyun performansları gayet iyi.. ( şimdilik Call of juarez ve pes 2010 denedim en yüksek ayarlarda ) Casper a önceleri ön yargıyla bakıyodum. Aklımdaki model acer in i5 modeliydi. Bimeks te çalışan akrabam bana casperi önerdi ve aldım. İyikide almışım.

Tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo0

quote:

hangi oyunu oynuyosun bu kdar ısıtıyor ?
  • quote:

quote:

quote:

hangi oyunu oynuyosun bu kdar ısıtıyor ?

farketmez war craft 3 te bile birim sayısı çok artınca meydan savaşında bile kasıyor varmı böyle bişey ya :D
  • Bizdeki neden kasmıyo var bunda bir iş
  • ısınma problemi var mı ? 3d oyunlarda
  • valla dostum cod 6 empıre total war assasin creed 2 hepsini oynuyorum en fazla 70 oluyor oda 5-6 saat sonra yanı bıde bizim evın altı fırın oynadığım oda 30 35 derece var sen hesep et yai.
  • ya bu casperlar diger ureticilere göre neden cok daha ucuz cok mu dandik parcalar koyuyolar yoksa harbiden ucuz mu aynı ozellıkler baska dizustude olsa en az 2500 lira olur bunu bilen biri acıklasın bana
  • dandik değil aldık rahat kullanıyıoruz
  • digerlerine göre neden ucuz ona göre bende alıcamda
  • Diğerlerine göre ucuz değil bence.. Ben cash 1.795 verdim. Oda 1.950 tl den indirim yapıldı. İçersindeki parçalar zaten ( işlemci, ekran kartı vs..) ithal. sadece işciliği kendilerine ait. zaten piyasaki bilindik bilgisayarların çoğu taiwan,çin gibi ülkelerde işcilik yapılıyor ( örnek:acer ) Ben alırken ön yargılıydım. Ama şuanda çok memnunum. Tabi bu işlerde şans işi.Birinde sorun yaratmaz diğerinde sorun oluşturur. Casperin servisi en azından bütün sorunlarına cevap verir diye düşünüyorum. Tabi kimsede servise düşmesin .Ben alırken tanıdığıma güvenip aldım. Oda bimeksin şefi olunca gözü kapalı almak anlamına geliyor. En iyisi bütçene göre iyice düşünüp karar vermen dostum..
  • beyler bana birisi oyun sırasında everest'e girip sıcaklık değerlerini bi screen shoot atabilirmi ? birde mümkünse oyun baslayalı bi yarım saat geçmiş olsun 75 ten az çıkarsa direk servise götürüp temizletecem tozları
  • Bence gayet güzel..
  • quote:

beyler bana birisi oyun sırasında everest'e girip sıcaklık değerlerini bi screen shoot atabilirmi ? birde mümkünse oyun baslayalı bi yarım saat geçmiş olsun 75 ten az çıkarsa direk servise götürüp temizletecem tozları

hangı oyun olsun cod 6 empıre total war assasin creed 2 ?
  • quote:

hangı oyun olsun cod 6 empıre total war assasin creed 2 ?

hocam fark etmez cod6 da örneğin biraz oynadıktan sonra everestten bi screen shoot atıver. sağol şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: armoer1990

ya bu casperlar diger ureticilere göre neden cok daha ucuz cok mu dandik parcalar koyuyolar yoksa harbiden ucuz mu aynı ozellıkler baska dizustude olsa en az 2500 lira olur bunu bilen biri acıklasın bana

Bana Göre Fark yok Türkiye'de üretildiği için vergi gümrük derdi falan yok . O 2500 Lerle aynı seviyede Laptop :) Casper'i Tavsiye ederim.
  • a
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.