Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen öyle birde garantisi olduğu halde paramı verecem
  • Doğru..
  • Ya arkadaslar.Casper cpq i7 var bendeden.su turbo boost driverini yükleyemedım.ne yaptıysam hala ünlem isareti var yanında.aygıt yonetıcısıne gırınce.ilk aldıgımda 2.8 yazıordu.simdi driver olmadıgı icin 1.6 yazıyor.buda benı deli ediyor.onume gelen her turbo driverini yukledım gene olmadı.yardım edin lütfen
  • İlginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodOfMilk

Ya arkadaslar.Casper cpq i7 var bendeden.su turbo boost driverini yükleyemedım.ne yaptıysam hala ünlem isareti var yanında.aygıt yonetıcısıne gırınce.ilk aldıgımda 2.8 yazıordu.simdi driver olmadıgı icin 1.6 yazıyor.buda benı deli ediyor.onume gelen her turbo driverini yukledım gene olmadı.yardım edin lütfen

zaten 1.6 yazıyor 8 tane 1.6 gösteriyo bende driveri yüklü hem gösteriyo artıp azaldığını 2.79 u gördüm ben bi ara winrarla dosya sıkıştırırken çok zorlanıyor
  • driver genius la backup yapıp bana yollayabılırmısın driverlerini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodOfMilk

driver genius la backup yapıp bana yollayabılırmısın driverlerini?

Şuanda çok meşgulum bi ara yaparım..
  • beklıorm
  • Backup alamıyorum :S
  • Arkadaşlar biriniz Win7 sistem derecelendirme puanlarınızı paylaşabilirmisinz çok merak ettim..
    i7 ve ddr3 ramler ne kadar puan alıyor?
  • İşlemci: 7,0
    Ram: 7,3
    Grafikler: 6,5
    Oyun grafikleri: 6,5
    Birincil sabit disk: 5,6

Bence ekran kartı bu puanı hak etmiyor, bide ben dün pcyi ters çevirdim bir fan sesi başladı ne yaptıysam durduramadım fişini sökmek zorunda kaldım, tekrar açtıımda gelmedi, yine ters çevirdim yine fan sürtme sesi geldi, galiba bana servis yolu gözüktü
  • ohoo her şeyde srvis yolu mu gözükür benim de oluyo mesela acıkken saga sola yatır zart zurt sesi geliyo biligsayar çalışırken oynatmıycan yerinden
  • Kuzenin Acer onun pcyle dans edicz utanmasak, pcde tık yok bide pc her oyunda buz gibi :S..
  • arkadaşlar benim makine son 1 haftada 2 kere mavi ekran verdi hemen fişini çekip kapattım açtığımda herşey geçmişti bunun çözümü nedir
  • nsis hatası mı bir bak sonra bir daha dön..
  • arkdaşlar sımdı bızm aldıklarımızda GT 240M var ama yenılerde GT 335M bunlar arasında cok fark varmıdır yoksa buda bı kandırmacamıdır ?
  • Fark var kardeşim olmazmı almışken 335 almak lazım http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9800M-GTX-SLI.22440.0.html
    sıralama bu
  • ama benchmarks larda nasıl oluyorda 240m daha cok puan alıyor _? :s

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-240M.17654.0.html
  • Enteresan :) hocam frk yok denecek kadar az istediğini al ama ben casper kullanan birisi olarak alma derim Casper i7 240 casper t 9600 kullandım vs bence farklı markalara bak
  • arkadaşlar bu bilgisayarı aldım crysis ve cod 4 ü yükledim. ama cod 4 te örneğin model detail normal'in üstüne çıkmıyor, acaba ekran kartını mı güncellemem gerekiyor? bunu nerden yapabilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.