Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K4TL14M

zaten tozlanınca yeterince ısınıyo bi de overclock yapın tam yansın..Ne gerek var overclocka açmadığı oyun var mı bu aletin? bende gta4 de bile donmuyor ama fena ısınıyodu diye oynamıyordum

o.c tamamen keyfi ve riskli, çok tavsiye ettiğim bişey değil. ama alışkanlık işte ayrıca fear 2 full ayarlarda aa açık bazı yerlerde 10 fps yükseltebiliyor o.c özellikle metro da geçen bölümde çok duman varken fps 20 lere düşüyor o.c ile 30 sabit.

tozlanma konusuna gelince çok haklısın fazla ısı çok tehlike oluştururşimdilik sorun yok sürekli gözlem altında tutuyorum, aksi bişey olduğu zaman veya ısı değerleri haddini aşarsa burdan paylaşırım.

bundan önceki p8600+9600gs li casper ımı 7 ay o.c ile kullandım hemde limitlerde hiç bir sorun yaşamadım, bu yüzden çok seviyorum casper ı ve güveniyorum sağlamlığına.

not : yukarıda da yazdığım gibi o.c keyfi ve teklikelidir, benim pc ye bişey olmadı diye başkasına da olmucak diye bişey yok (ki benimkinede olabilir) o yüzden yapmamakta fayda var

• Laptobun fan hızını nasıl arttırıcaz :( Hiçbir program fanları görmüyor (speed fan falan) bana bir program verebilirmisiniz ?? (fan hızını maximumda turtmak istiyorum)...
  • bende de kasmıyor
  • Arkadaşım bendede kasmıyor ama 1.0.4.0 patchinde kasmıyor, 1.0.6.0 patch kurup bana sölermisiniz kasıp kasmadığını ?

Bide bende Gta IV da çık ısınıyor sesler falan takılmaya başlıyor, sonra pc kapanıyor :S servise vericem temizlik için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SasabtrmS -- 27 Mayıs 2010; 23:05:33 >
  • Hocam cod 2 modern warfare da performans nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcinar

Hocam cod 2 modern warfare da performans nasıl

Sanırım Cod Modern Warfare 2 (Cod6) dicektin, son ayarda 60 fps alıyorum(Super).
  • doğru diyosun hacı bayılırım o oyuna inş oynarım:)
  • Niye yalan söyliyeyim ama sen bilirsin..
  • beni yanlış anladın doğru diyosun derken haklısın anlamında cod modern warfare 2 yazılışında:)beni yanlış anladın:)
  • Tmam pardon.. ;)
  • Aldınmı pcyi ?
  • yok hacı daha değil acaba masaüstü mü alsam diye karar veremedim alırsam cod çevirelim netten
  • Tamam çevirelim ;) Masaüstü performansı veriyor nerdeyse, bu arada benimkinin fan tıkalıymış geldiğinden beri ondan accayip ısınıyormuş, artık fanın önüne elimi koyduğumda havayı deli gibi üflediğini farkediyorum artık, neyse sizde temizleyin çok farkediyo (artık gta 4 ü rahat rahat oynıyabiliyorum)...
  • bende servise götürdüğümde adamlar fanı temizledi makine mükemmel oldu
  • Ben servise vermedim 25 lira istedi bide 1 ay kalırd dedi yoksa bende vericektim :(
  • 2dk lık bir işlem için garantili makineden 25 TL istenmesi haramdır bence alın teri denilmez buna resmen haram yahu ne yapıyorsun ki 25 TL hakedecek zaten garantide olan bir alet hem 1 ay bekleticen hem de 25 TL alacan işe bak ya Allah servise düşürmesin topunun köküne kibrit suyu
  • bu notebook soğutucuları oluyor onlar işe yarıyor mu
  • o ordakilerin ..... liği yoksa casper garantisinden çok memnunum adamlar 5 dakıkada teslım ettıler fanı temzlemeye ne ugrasacaz dedı taktı yenısını oh ne rahat oldu
  • xD bedavayamı ?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.