Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben format atıcam ama sahte Ultimate 64 bitmi yoksa orjinal Home Preminium 64 bitmi kurmalıyım, hangisinde oyunlarda daha iyi performans alırım ?
  • orjinali kur aralarında pek fark yok tek dosya kitleme gibi bi fark vardı galiba interntten bak farkları yazıyor en fazla 2-3 program fark var hepsnde..En kötüsü de windows 7 basic arka plan bile değişmiyo
  • :D peki performans farkı varmı ?
  • yoktur bence dediğim gibi farkları sadece 1-2 program fazlalığı
  • 2gün önce vatandan CASPER CORE İ7 720QM -1.6GHZ-6144MB DDR3 modelini aldım. programlarını kurduktan sonra fn+f2 yaptığımda mavi ekran çıkıyor. acaba neden olabilir
  • Nasıl ya ? Bendeçıkmıyor ama bendede wireless ışığı söndü güncellemeden sonra bidahada yanmadı, formatttan sonra düzelcekmi acaba ?
  • Şu an wireless kapalı kullanıyorum, açtığım an mavi ekran çıkıyor. Driver ı kaldırıp tekrar kurdum ama sonuç değişmedi.
  • format at kurtul hem harddiski de istedigin gbi ayırmış olursun
  • Bugün gene kapandı pc deli olucam, bende götürücem yarın temizletmeye bilgisayarcıya..
  • Sizde ram kullanımı kaç ben daha %25 den aşağısını görmedim
  • bende de öyle ama bunu dert etme sonuçta 64 bit işketim sistemi kullanıyorsun normal..
  • Ben maüstü pc yede kurdum 64 bit ama onda 600 mb kullanıyos :S
  • işlemlere baktın mı kaç işlem çalışıyor?iki bilgisayarda da?
  • Hayır bakmadım bakayım
  • bu arada casper kullanıcıları lütfen forumdestek@donanimhaber.com adresine Casper altforumunun açılması talebiyle alakalı e-posta atınız...Artık bizimde sorunlarımızı dile getirip çözüme kavuşturacağımız bir yer olmalı...
  • Haklısın hemen atıyorum
  • arkadaşlar ben bunun 6 gb lığını almayı düşünüyorum .Arkadaşlar şimdi elinizi vicdanınıza koyarak:)bana bi cvp verin.Öğrenciyim kredimle alıcam.Öğrenciler anlar halden:)Alıyım mı almayım mı benim böle sık bilgisiyarr değiştirme gibi bi lüksüm yok.Adam gibi kullanılacak bişey istiyorum.Bu bilgisayar hoşuma gitti.Anakartı falan ii değil diyolar.Performans diğer markalara göre falan düşük olur diyolar.misal başka bir markanın i3 i5 gibi performans alırsın dedilerDoğru mu.Lütfen samimi olursanız sevinirm.Oyun da oynamak istiyorum:) .İlginiz için tşk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcinar -- 23 Mayıs 2010; 3:12:01 >
  • ARkadaşlar 2 tane daha sorum var 1 siizn sorunlarını bilgisayardan mı yoksa yazılımdan mı2biraz daha beklememde yarar varmı dx 11 li ekran kartları içn TŞKLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcinar -- 23 Mayıs 2010; 5:58:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcinar

arkadaşlar ben bunun 6 gb lığını almayı düşünüyorum .Arkadaşlar şimdi elinizi vicdanınıza koyarak:)bana bi cvp verin.Öğrenciyim kredimle alıcam.Öğrenciler anlar halden:)Alıyım mı almayım mı benim böle sık bilgisiyarr değiştirme gibi bi lüksüm yok.Adam gibi kullanılacak bişey istiyorum.Bu bilgisayar hoşuma gitti.Anakartı falan ii değil diyolar.Performans diğer markalara göre falan düşük olur diyolar.misal başka bir markanın i3 i5 gibi performans alırsın dedilerDoğru mu.Lütfen samimi olursanız sevinirm.Oyun da oynamak istiyorum:) .İlginiz için tşk ederim

Arkadaşım eğer uzun vadeli istiyorsan sonny e fln yönel ama, diğer i7lerden hiçbir farkı yok. Zaten ne olabilirki ram belli anakart belli ekran kartı belli, hepsi marka..
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.