Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten soğutucum var ama soğutmuyo ısıtıyo :D notebookun fanıyla soğutucunun fanı alt alta gelip birbirlerini yavaşlatıyor..
    şimdi bunun içindeki fan değişmezmi ?? değişiyosa koşa koşa servise gidip daha iyisini taktırcam bıktım artık oyun oynarken sesler ve görüntüler kasmaya başlıyor ısınmadan..
  • benımkı kendı kendıne kapanıyordu fan pıslenmıs degıstırdıler gıdersen degıstırırler casper servıslerınden yana sıkıntı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SasabtrmS

Zaten soğutucum var ama soğutmuyo ısıtıyo :D notebookun fanıyla soğutucunun fanı alt alta gelip birbirlerini yavaşlatıyor..
    şimdi bunun içindeki fan değişmezmi ?? değişiyosa koşa koşa servise gidip daha iyisini taktırcam bıktım artık oyun oynarken sesler ve görüntüler kasmaya başlıyor ısınmadan..

Aman ihmal etmeyin, daha geçen ay arkadaşımın casper laptopunun ana kartı yandı garantiyede girmedi, 2-3 parçayı satmış sonra çöpe gitti bilgisayar. Tabi casper bilgisayarını çöpe ilk yollayan arkadaşım değil casperın sabıkası kabarık.

• Merhaba Evet arkadaşlar Casper 4çekirdek laptop'um anlatmıştım daha önce. Çalıştır tuşuna basıyorsun bir açıyor bir açmıyordu sorun olduğunu anladım. Ve Casper servisine gönderdim. Onlarda işletim ise para alırız dediler. :) Bilgisayarcıyım dedim İşletim olsa yüklerim herhalde dedim. Daha sonra İstanbul a göndermişler sorun Anakart bozukmuş Arızalıymış yenisi ile değiştirilmiş dediler. İyi güzel herşey buraya kadar fakat Akıllı Teknik Servisi madem Anakart değiştirdiniz neden peki taktığınız Anakart - Ekran Kartı farklı modelleri kurmuşlar ekran kartı 1 üst sürüm takılmış ama Driverları verilmediği için İnternetten aradım sitesinde model model ayrılmadığı için çorba bir driver arşivi var o yüzden İstanbul'u oradan İzmirde 'ki servisi oradan tekrar İstanbul'daki servis ile görüşmelerimiz neticesinde yönlendirmelerden sonra doğru driver sitesinden indirildi. Hizmette büyük eksiklikler var bilginize sunarım. Sorunum Anakart bozulmuş nasıl olduysa düşmedi çarpmadı ısınmadı bilinçli kullanıcıyım Web sitesi tasarlamalarım da ve bir kaç oyun oynamadan başka birşey yapmıyorum. Neyse olduğuna sevindim ama tedirginim sağlam değil sanırım parçaları güvenilir değil. Her açtığımda artık korku ile açacağım pc yi. :) Siz siz olun kaliteden şaşmayın boşverin gerisini....

• Neden bu kadar casper ın üstüne gidiyoruz arkadaşlar yani diğer laptoplarda hiç mi sorun çıkmıyor?Şimdi bende burda hp den girip lenovadan çıkmasını bilirim ama anlattıkça bu saçma sapan anlamsız konu uzayacak.Bu fiyata bundan daha iisini bulamazsınız.Birazcık bilgisayar kullanmayı biliyorsanız casper laptopunuz ne ısınır ne de başka birşey olur!
  • Yok hayır ben casperden mumnunum ve türk malı olduğu için aldım zaten dediğiniz gibi illa hp toshiba gibi tanınmış marka alacak değiliz sonuçta içindeki parçalar çin değil birşey değil intel, nvidia fln..
    Şimdi bunun içindek ifanı değiştiremiyormuyuz daha güçlüsüyle ??
  • quote:

Yok hayır ben casperden mumnunum ve türk malı olduğu için aldım zaten dediğiniz gibi illa hp toshiba gibi tanınmış marka alacak değiliz sonuçta içindeki parçalar çin değil birşey değil intel, nvidia fln..
    Şimdi bunun içindek ifanı değiştiremiyormuyuz daha güçlüsüyle ??

hocam sen açma eğer hala garantisi varsa.güçlü bi süpürgeyle fanın deliklerinden çekmeye çalış..Yoksa cihazın ekstra bi soğutmaya ihtiyacı yok.4-5 saat call of duty 6 oynuyorum son ayarda işlemci sıcaklığı 73 ü geçmiyo..
    senin soruna gelince öyle güçlü bi fanla değiştirmek pek olacak iş gibi gözükmüyo..
  • REGeRock kullanıcı isimli arkadaşım bak dostum birazcık bilgisayar bilginiz varsa diyorsun birşey olmaz. Bilgisayarcıyım diyorum... biraz bilgim olsun istersen :)
    Kalite yok benden söylemesi.... Herkes atıp tutuyor İnsanlarda bir önyargı varya Made İn CHİNA gördümü sapıtıyor JAPAN gördümü sapıtıyor ya eski laptopum Fujitusu-Siemens di taş gibiydi bir sorun ile karşılaşmadım neden acaba onunlada birçok şey yaptım. Site tasarladım PSD çalıştım, Muhasebe programı mı tuttum firmamın bunu yanında Oyun oynadım NFS Most Wanted 128 Ekran kartı ve 1 GB ram vardı ama hiç sorun ile karşılaşmadım halen arkadaşıma sattım onda çalışıyor sorunsuz. Kullanım hikayesini veya mantığını anlatmayın millete. Kullanmak ile ilgisi yok Kalite ile ilgisi var tamam mı....

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Sert

REGeRock kullanıcı isimli arkadaşım bak dostum birazcık bilgisayar bilginiz varsa diyorsun birşey olmaz. Bilgisayarcıyım diyorum... biraz bilgim olsun istersen :)
    Kalite yok benden söylemesi.... Herkes atıp tutuyor İnsanlarda bir önyargı varya Made İn CHİNA gördümü sapıtıyor JAPAN gördümü sapıtıyor ya eski laptopum Fujitusu-Siemens di taş gibiydi bir sorun ile karşılaşmadım neden acaba onunlada birçok şey yaptım. Site tasarladım PSD çalıştım, Muhasebe programı mı tuttum firmamın bunu yanında Oyun oynadım NFS Most Wanted 128 Ekran kartı ve 1 GB ram vardı ama hiç sorun ile karşılaşmadım halen arkadaşıma sattım onda çalışıyor sorunsuz. Kullanım hikayesini veya mantığını anlatmayın millete. Kullanmak ile ilgisi yok Kalite ile ilgisi var tamam mı....

Saygılar...

hocam mesajı yanlış aldın.Bilgisayarı kullanmayı bilmeyenler derken ısınma konusundan girmeye çalışmıştım ama neyse.Ayrıca psd çalışarak bilgisayarın ya da 1 gb 128 mb ekran kartıyla yok nfs oynadığın zaman o bilgisayar iyi diye bir şey mi var?tabii ki yok.
    hem teknoloji biraz şans işi değil midir?her markada sorunlar çıkıyor?Şimdi senim fujitsu siemens inde sorun çıkmadı diye bütün bu marka laptoplar taş gibi mi?Yine söylüyorum tabii ki değil!!Casper ın üstüne gereğinden fazla gidiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gibson_SG -- 14 Mayıs 2010; 11:37:29 >

• casper iyidir şuana kadar bir sorun görmedim ısınma dışında ısınmayı da bi şekilde çözecez artk
  • Katliam bende ısınmadan eser yok sen hangi modeli kullanıyorsun?
  • Casper iyidr çok fazlada ısınmıyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REGeRock

Katliam bende ısınmadan eser yok sen hangi modeli kullanıyorsun?

i7 4 gb gt240 olan model...İlk aldığım zaman ben de şaşırmıştım neden ısınmıyor diye ilkte tabi makine yeni ısınmıyordu şimdi heralde toz toprak doldu içi ondan ısınıyor.Şuan evimizin altındaki internet cafeci kompresorla pc leri temizliyor bende hava deliklerinin oralarına tuttum bi toz bulutu çıktı 6 ay oldu alalı ama gene iyi toz çıktı ısınmanın düştüğünü sanıyorum daha deneme fırsatım olmadı 2 pes oynıyım bakalım sonuç ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

i7 4 gb gt240 olan model...İlk aldığım zaman ben de şaşırmıştım neden ısınmıyor diye ilkte tabi makine yeni ısınmıyordu şimdi heralde toz toprak doldu içi ondan ısınıyor.Şuan evimizin altındaki internet cafeci kompresorla pc leri temizliyor bende hava deliklerinin oralarına tuttum bi toz bulutu çıktı 6 ay oldu alalı ama gene iyi toz çıktı ısınmanın düştüğünü sanıyorum daha deneme fırsatım olmadı 2 pes oynıyım bakalım sonuç ne olacak

bende i5 520 m işlemcili olanı var bende ısınma problemi şu an için yok bak bakalım sonuç ne olacak merak ettim şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gibson_SG -- 14 Mayıs 2010; 14:39:18 >

• quote:

quote:

quote:

bende i5 520 m işlemcili olanı var bende ısınma problemi şu an için yok bak bakalım sonuç ne olacak merak ettim şimdi

pek oynayamadım zamanım olmadı ama en azından fan sesi duyulmuyor.Eskiden biligsayarı açmak için power tuşuna bastıgımızda foşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş diye bi fan sesi gelirdi şimdi 0 ses hiç ses kalmadı pdf dosyası açıyorum acrobat dosyası açıyorum hiç fan sesi yok en çok onlarda fan coşardı herkese tavsiye ederim bi kompresor ile temizleyin laptopu ah bi de kapagını açıp temizleyebilsem daha süper olur da garanti yanar garanti bittikten sonra da öyle temizleriz artık,

EKLEME=keşke tuşlarını boya ile değil de hp lerdeki gibi saydam yapsalardı daha iyi olurdu s harifinin orda ufak bi silinme gibi bişe olmuş nokta kadar ama canımı sıktı
    Laptopunuz pis ise kesinlikle casperi karalamayın tutun bir kompresor ondan sonra görün etkiyi saç kurutma makinesi elektrik süpürgesi gibi değil fena bişe yani.Şuan pes 2010 açık laptoptan fan sesi gelmiyor normalde internt kullanırken bile geliyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 14 Mayıs 2010; 16:43:10 >

• heh işte bende hep bunu demeye çalışıyordum :D hem sorunlar her türlü laptopda çıkıyor bu gayet normal...
  • Hp caspere göre daha meşhur bir markadır.Geçen sene hp dv5 serisinden bir laptopum vardı. 3 ve 4. aylarda ekranda çizgiler çıkmya başladı hafiften görüntü kayıyodu 6. ay olunca ekran komple kaydı yani görüntü saçmasapan oldu....Şimdi kötülediğiniz casperde en ufak bir sorun yok 6. ay bitiyor.Görünüşü pek iç açıcı olmasa da bunun bir önemi yok artık benim için yok kasası kararıyo yok estetik değil.Bozulmamasından iyidr ve ucuz olması da cabası diğer firmaların aynı özellikteki laptopları nerdeyse 2 katı fiyatı.Hem bi de laptopun ömrü bana göre oyun oynama sıklığıdır.Komşumun laptopu var 7-8 yıl olmuş hala taş gibi laptopta disket sürücüsü bile var düşünün ne kadar eski ...Adam sadece işleri için kullanıyor bizim gibi oyun oynamıyor oyun oynayınca laptopub ömründen ömür gidiyor ısınıyo ve parçalar yavaş yavaş kafayı yiyor

• quote:

Hp caspere göre daha meşhur bir markadır.Geçen sene hp dv5 serisinden bir laptopum vardı. 3 ve 4. aylarda ekranda çizgiler çıkmya başladı hafiften görüntü kayıyodu 6. ay olunca ekran komple kaydı yani görüntü saçmasapan oldu....Şimdi kötülediğiniz casperde en ufak bir sorun yok 6. ay bitiyor.Görünüşü pek iç açıcı olmasa da bunun bir önemi yok artık benim için yok kasası kararıyo yok estetik değil.Bozulmamasından iyidr ve ucuz olması da cabası diğer firmaların aynı özellikteki laptopları nerdeyse 2 katı fiyatı.Hem bi de laptopun ömrü bana göre oyun oynama sıklığıdır.Komşumun laptopu var 7-8 yıl olmuş hala taş gibi laptopta disket sürücüsü bile var düşünün ne kadar eski ...Adam sadece işleri için kullanıyor bizim gibi oyun oynamıyor oyun oynayınca laptopub ömründen ömür gidiyor ısınıyo ve parçalar yavaş yavaş kafayı yiyor

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: ||_MusTy®_||

quote:

Mesajımı tekrarlıyorum
    Ben şimdi gidip bu pcye format atsam örn Win 7 ultimate Fn+F8 yaptığımda ses açtığıma dair birşey çıkıcakmı ? (kuzenin başka marka pc var ona ultimate attık ses açtığımızda falan göstermiyo ama açılıyo ses) ...

klavye kısayollarının driver'ını kurarsanız bir sıkıntı olmaz

bu osddriver la alakalı internet de bulabilirsin biraz araştırmayla..olmadı ben upload ederim buraya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ||_MusTy®_||

quote:

Mesajımı tekrarlıyorum
    Ben şimdi gidip bu pcye format atsam örn Win 7 ultimate Fn+F8 yaptığımda ses açtığıma dair birşey çıkıcakmı ? (kuzenin başka marka pc var ona ultimate attık ses açtığımızda falan göstermiyo ama açılıyo ses) ...

klavye kısayollarının driver'ını kurarsanız bir sıkıntı olmaz

bu osddriver la alakalı internet de bulabilirsin biraz araştırmayla..olmadı ben upload ederim buraya

osddriverı upload edebilirmisiniz format atıcamda herşeyi tam olsun istiyorum ilk aldığımdaki gibi..

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.