Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://forum.donanimhaber.com/m_39208383/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39208383

ilgilenen özel mesaj atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeelPain

Malesef şu an 3000 lira verecek durumum yok toshiba'nın i5 inide gündemime aldım.Bu i7'in pek farkıda görünmüyor zaten

i7: 1.60Ghz Turbo ile 2.80Ghz

i5: 2.26GHz Turbo ile 2.53GHz

i7 islemcilerde gercek 4 cekirdek ve sanal 4 cekirdek vardir.
    i5 islemcilerde gercek 2 cekirdek ve sanal 2 cekirdek vardir.

ghz degerleri yaniltici olabilir. ayrica L3 onbellektede fark var...
  • İ7 de 6mb önbellek var ve sağlam işlemcidir fakat işlemciye yüklenmeyecek arkadaşlara i5 öneririm daha hızlı
  • PM55 ANAKART SON SÜRÜCÜSÜ benim bildiğim

12/22/2009------:9.1.1.1025

3/23/2010--------:9.6.0.1014
    Anakart Çipseti :Intel Ibex Peak-M PM55, Intel Lynnfield

Anakart Adı :Quanta SW9/TW9

http://www.intel.com/support/chipsets/sb/CS-030757.htm#b
  • Selam

Bugün win xp 64 bit driverleri olmamasından dolayı casper destek hattını aradım. Sağolsun bir bayan açtı telefonu. Dedim sitenizde yada hiçbiryerde xp 64 bit driver larınızı bulamadım dedim. Kendisi önce xp nin eski bir işletim sistemi olduğunu ve 64 bit inin olmadığını söyledi Bende dedim biz üniversitede lisanslı olarak bu işletim sistemini kullandığımızı söyledi biraz afalladı :) sonra bu işletim sistemi eski olduğundan dolayı xp 64 bit desteklerinin olmadığını söylediler. EEE ne yapacağım dedim :) Win 7 ile devam dediler ve kapattılar. Bu nedenle xp kullanması gereken arkadaşlar 8 GB kullanabilme şansınız yok. Ya wista yada 7 ye geçeceksiniz yada xp 32 bit ile yola devam edeceksiniz alırken dikkat edin sonra benim gibi olmayın.

Not: Merak ettiğim casper bu kasaları nereden alıyor. Acaba üretici firmanın sitesinde varmıdır xp 64 bit sürücüleri.

Herkese kolay gelsin

İyi Çalışmalar

Jipsy

• quote:

Orijinalden alıntı: jipsy

Selam

Bugün win xp 64 bit driverleri olmamasından dolayı casper destek hattını aradım. Sağolsun bir bayan açtı telefonu. Dedim sitenizde yada hiçbiryerde xp 64 bit driver larınızı bulamadım dedim. Kendisi önce xp nin eski bir işletim sistemi olduğunu ve 64 bit inin olmadığını söyledi Bende dedim biz üniversitede lisanslı olarak bu işletim sistemini kullandığımızı söyledi biraz afalladı :) sonra bu işletim sistemi eski olduğundan dolayı xp 64 bit desteklerinin olmadığını söylediler. EEE ne yapacağım dedim :) Win 7 ile devam dediler ve kapattılar. Bu nedenle xp kullanması gereken arkadaşlar 8 GB kullanabilme şansınız yok. Ya wista yada 7 ye geçeceksiniz yada xp 32 bit ile yola devam edeceksiniz alırken dikkat edin sonra benim gibi olmayın.

Not: Merak ettiğim casper bu kasaları nereden alıyor. Acaba üretici firmanın sitesinde varmıdır xp 64 bit sürücüleri.

Herkese kolay gelsin

İyi Çalışmalar

Jipsy

www.clevo.com.tw

• İlgilenen herkese teşekkür ederim ailemi ikna edip qosmio f60-11c aldım.Tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeelPain

İlgilenen herkese teşekkür ederim ailemi ikna edip qosmio f60-11c aldım.Tekrar teşekkürler.

dogru bir tercih +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

Orijinalden alıntı: jipsy

Selam

Herkese kolay gelsin

İyi Çalışmalar

Jipsy

www.clevo.com.tw

tüm ürünlere baktım benmi göremedim acaba
    link verirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yd33 -- 22 Nisan 2010; 10:45:59 >

• Arkadşlar bende bu laptobu 19 nisanda aldım. (tüm özellikleri aynı sadece gt335m ekran kartı artısı var) bimeksten 1664 tl ye kullanan arkadaşlar memnunmusunuz? Ben şimdilik çok memnunum. Birde kullanan arkadaşlar sizde batarya ömrü kaç saat gidiyor ve bunu artırmanın bir yolu varmı? Bende yaklaşık 3 saat civarı
  • Bence fiyat performans açısından casper diğer markalarla kıyaslanamaz. Bir de FeelPain kardeş hiç i7 ile i5 bir olurmu yaa
  • gt335 lisi 1664 mü olmuş :S biz resmen keklendik 1868 e aldım ya gt240 lısını batarya ömrü 3 saat bile fazla bende 2 saat anca
  • Teknoloji bu ne bekliyordun :)
  • Daha önce bahsettiğim ısınma sorunum vardı, artık öyle bir hale gelmiltiki bilgisayarı açtıktan 1 saat sonra ufak bir explorer işleminde bile fan son hızda çalışıyor ve 85 derecenin altına inmiyordu, hatta oyunlarda yada filmlerde anakarttan garip sesler çıkıyordu (En fazla 99 derece gördüm).Dün soluğu ankara turan güneş caddesinde bulunan casper teknik desteği veren miran bilgisayarda aldım.Sorunu anlattım ve laptopun içini açıp fanını temizlediler.Fanı görmeniz lazımdı sanki celeron zamanından kalmış bir laptop okadar tozlanmışki anlatamam.Odamdaki tüm tozu notebook çekmiş sanki.İyiki gitmişim şu an oyunlarda bile 70 in üstüne çıkmıyor.Herkese tavsiye ederim,üşenmeyin temizlettirin :) .Bu işlemi kendiniz yaparsanız garanti dışına sokabilirsiniz.
  • bir ucret ödedinmi pki servise bu işlem için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anti.abd

bir ucret ödedinmi pki servise bu işlem için ?

Hayır.
  • pendik e en yakın servis nerdedir ben de bi götürim 5-6 ay oldu alalı birikmiştir baya
  • Arkadaşlar ilgilenen varsa Casper Nirvana CPQ.I720-8M35P imi satıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_39400006/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39400006

İyi Çalışmalar

Jipsy
  • Arkadaşlar bende bu ürünü Vatan dan 23 nisan %20 indirimi ile 1570 TL ye aldım. Call 6 ,Dirt 2, Pure , Shift ve Vatanın Hediyesi Avatar ı kurdum çok akıcı oynatıyor. Şansıma ölü pikselde çıkmadı. Alan ve kullanan arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olması dileğiyle iyi günlerde kullanın arkadaşlar.
  • arkadaslar bu bilgisayarın turbo boost driveri alinizde mi? yollarsanız....
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.