Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://rapidshare.com/files/383610514/TurboBoost_Monitor_v1.02.rar
    **** yere r a p i d s h a r e yazmalısın
    sanırım bunu istiyorsun.

İyi Çalışmalar

Jipsy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jipsy -- 5 Mayıs 2010; 2:26:19 >
  • Buyur kardeşim

Intel® Turbo Boost Technology Monitor

http://www.intel.com/support/processors/sb/CS-031441.htm
  • Merhaba donanımhabere daha yeni üye oldum ve daha ilk mesajımı yazıyorum..
    Bu dizüstü bilgisayardan bende aldım yaklaşık 3 ay önce birşey sorucaktım, bu pcye ekran kartı takabilirmiyiz (haricimi içindeki) bide ben şimdi gidip buna format atsam örn Win 7 ultimate Fn+F8 yaptığımda ses açtığıma dair birşey çıkıcakmı ? (kuzenin başka marka pc var ona ultimate attık ses açtığımızda falan göstermiyo ama açılıyo ses) ...
  • noteboklarda ekran kartı değişimi yapılmıyor ekran kartı anakartta on board olduğu için değişim olmaz anakartı değiştirmeye kalksan uygun anakartı bulman lazım vs vs parcalar felan en iyisi hiç kurcalama
  • yeni nesil notebooklarda ekran kartı değişimi yapılabiliyor. Aynı masa üstü makinalardaki gibi desteklediği ekran kartları belirtiliyor. BU sayede istediğin ekran kartını (desteklediklerini) takabiliyon yada daha sonra değiştirebiliyorsun.

İyi Çalışmalar

Jipsy
  • Teşekkürler, ben bu format olayını nasıl çözücem üstteki mesajımda sorunumu yazmıştım
  • şimdi cvp verin alıyım mı almıyımmı?
  • arkadaşlar her marka laptopda daha önceki sayfalarda yzılan türden sorunlar meydana gelebilir.Ben 2 aydır i5-m520 işlemcili casper kullanıcısıyım.Yemediğim halt kalmadı bilgisayarda desem doğrudur herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Tek sorunun nsis den kaynaklanan mavi ekran sorunuydu onu da kablosuz bağdaştırıcım olan atheros ar 9285 imi güncelleyerek hallettim.Şu anda çok memnunum.İyi ki paramı daha az perfonmasa tercih etmemişim..

Teknoloji şans işidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gibson_SG -- 8 Mayıs 2010; 17:38:34 >
  • Al al al al al kardeşim şaşma derim
  • sağolun.......
  • Her notebook hakkında herkez kafasına göre birşey söyler ama bu fiyata alınabilecek en iyisi şaşa derim
  • casperlardada kasa dandik oluyo be bilader....bununkide öle..özellikle klavyesi.
  • Asus kullandım toshiba kullandım tamamda fiyata göre çok ii makine bu sınıf acer pb var inan casper klavyesi çok daha iyi
  • Mesajımı tekrarlıyorum
    Ben şimdi gidip bu pcye format atsam örn Win 7 ultimate Fn+F8 yaptığımda ses açtığıma dair birşey çıkıcakmı ? (kuzenin başka marka pc var ona ultimate attık ses açtığımızda falan göstermiyo ama açılıyo ses) ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SasabtrmS

Mesajımı tekrarlıyorum
    Ben şimdi gidip bu pcye format atsam örn Win 7 ultimate Fn+F8 yaptığımda ses açtığıma dair birşey çıkıcakmı ? (kuzenin başka marka pc var ona ultimate attık ses açtığımızda falan göstermiyo ama açılıyo ses) ...

klavye kısayollarının driver'ını kurarsanız bir sıkıntı olmaz
  • Kardeşim görünmüyorr fakat işlevler eçerli sorun yok anlıyacagın
  • Teşekküerler, birkaç sorum daha olucak ultimate mi daha performanslıdır yoksa home preminiummu bide home preminiumdaki cdkey ultimatedede çalışırmı ??
    İikinci olarak ben bu pcye hiç format atmadım aldığımdan beri, internette ilk alındığında çok hantaldır sizde format atın diyorlar, performans yönünden farkadermi ilk alındığında format atmak ??
  • Aklıma birşey geldi, GTA IV a girince bir süre sonra sesler kasmaya başlıyor ve pc aşırı ısınıyor, bende GTA IV yi açtım 15 dk falan oynadım sesler kasmaya başlıyınca oyundan çıkıp fotosunu çektim
    (ilk defağa foto koyuyorum belki görünmez kusura bakmayın)

http://www.resimupload.com/ds974344188_isi.html

Bide bu notebooka ayrıca daha fazla soğutucak bir fan takılabilirmi (notebookun içine)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SasabtrmS -- 12 Mayıs 2010; 18:08:51 >

• senin gene iyi ben 100 ü görecektim az daha
  • Kardeşim key çalışmaz sen o farkıda anlamazsın zaten home ultimate falan fakı anlayanmazsın ısıne yaramaz ısınma sorunu casperla alakalı degıl cogu notebook ta var ozellıkle hp bahsettıgın oyun zaten cok fazla sıstem gerektırıyor yapacagın tek sey 30 40 tl cıkacan bı sogutucu alacaksın altına
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.