Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SasabtrmS

quote:

Orijinalden alıntı: REGeRock

quote:

Orijinalden alıntı: ||_MusTy®_||

quote:

Mesajımı tekrarlıyorum
    Ben şimdi gidip bu pcye format atsam örn Win 7 ultimate Fn+F8 yaptığımda ses açtığıma dair birşey çıkıcakmı ? (kuzenin başka marka pc var ona ultimate attık ses açtığımızda falan göstermiyo ama açılıyo ses) ...

klavye kısayollarının driver'ını kurarsanız bir sıkıntı olmaz

bu osddriver la alakalı internet de bulabilirsin biraz araştırmayla..olmadı ben upload ederim buraya

osddriverı upload edebilirmisiniz format atıcamda herşeyi tam olsun istiyorum ilk aldığımdaki gibi..

tamam ediyorum birazdan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gibson_SG -- 14 Mayıs 2010; 23:55:18 >

• http://rapidshare.com/files/387378236/12._OSD.rar.html

r a p i d s h a r e

bu windows7 64 bit için

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gibson_SG -- 15 Mayıs 2010; 0:02:07 >
  • Teşekkürler...
  • Bu driver bütün notebooklarla uyumlumu ? Birde ben formattan sonra D deki driverlerin tek tek kurayım demi ?
  • zaten senin d deki driver larını içinde osd driver da dahil hepsi var tek tek kuracaksın sonra restart isteyecek zaten..
  • Sagol kardeeşim. Özelmesajdan msn adresini aatarmısın?
  • yaw benim fan sürtmesi pisliklerden dolayı değilmiş ısınma geçti fan sesi geçti sadece az bişe sürtüyor neden oluyo bu ya eski laptopumda da olmuştu fanın vidası mı gevşiyo da aşagılara sürtüyo acaba
  • Benimde bugün pc kapandı gta 4 oynarken :S Eskden sesler kasmaya başlardı bende kapatırdım oyunu, şimdi direk ses falan kasmadan kapandı lanet!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SasabtrmS -- 15 Mayıs 2010; 18:33:38 >
  • :)))))) oynadığın oyun çok ağır normal
  • Arkadaşlar c.tesi günü satıcının gazlamasıyla Electro word dan 1650 TL ye Casper Nirvana CPQ.I720-4L25P aldım ama eve gelince çok pişman oldum. ekran kalitesi çok kötü ve hızı çok yavaş geldi bana. Bilgisayardan pek anlamam ama kaç senedir de kullanıyoruz. performansı hiç iyi değil geri vermeyi düşünüyorum. İşlemci hızı i7 olmasına rağmen 1,60 Ghz olmasının iyi olmadığını dün öğrendim. Dediğim gibi teknik konulardan hiç anlamıyorum hangi özellikte bir laptop almalıyım.
  • quote:

Benimde bugün pc kapandı gta 4 oynarken :S Eskden sesler kasmaya başlardı bende kapatırdım oyunu, şimdi direk ses falan kasmadan kapandı lanet!!

Çok zorlamışsın gta4 oynarken 15dk da bi soğuturdum ben ama şuan iyi oynar hearde temizledim ya
  • Bende temizletecektim, servisle konuştum ankaraya göndericez 15 güne gelir dedi bende vermedim tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trendci

Arkadaşlar c.tesi günü satıcının gazlamasıyla Electro word dan 1650 TL ye Casper Nirvana CPQ.I720-4L25P aldım ama eve gelince çok pişman oldum. ekran kalitesi çok kötü ve hızı çok yavaş geldi bana. Bilgisayardan pek anlamam ama kaç senedir de kullanıyoruz. performansı hiç iyi değil geri vermeyi düşünüyorum. İşlemci hızı i7 olmasına rağmen 1,60 Ghz olmasının iyi olmadığını dün öğrendim. Dediğim gibi teknik konulardan hiç anlamıyorum hangi özellikte bir laptop almalıyım.

Yardımcı olabilecek kimse yokmu ? kafam çok karıştı sabahtan beri internetten araştırma yapıyorum hala kafamda bir şey netleşmedi.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar c.tesi günü satıcının gazlamasıyla Electro word dan 1650 TL ye Casper Nirvana CPQ.I720-4L25P aldım ama eve gelince çok pişman oldum. ekran kalitesi çok kötü ve hızı çok yavaş geldi bana. Bilgisayardan pek anlamam ama kaç senedir de kullanıyoruz. performansı hiç iyi değil geri vermeyi düşünüyorum. İşlemci hızı i7 olmasına rağmen 1,60 Ghz olmasının iyi olmadığını dün öğrendim. Dediğim gibi teknik konulardan hiç anlamıyorum hangi özellikte bir laptop almalıyım.

Yardımcı olabilecek kimse yokmu ? kafam çok karıştı sabahtan beri internetten araştırma yapıyorum hala kafamda bir şey netleşmedi.

Öyle diyorsun ama format at birde öyle konuş performansı 2kat artıcak görürsün ..

• quote:

Bende temizletecektim, servisle konuştum ankaraya göndericez 15 güne gelir dedi bende vermedim tabi...

benimki öyle bir temizletme değil kabaca....Bi cafeci bulacaksın onun kompesoruyla laptopun bütün deliklerine tutucaksın o havayı bak nasıl tozlar uçuşuyor bu kadarı bile yetti ısınmayı çözmeye
  • Tamam bende yaptırıcam ama paraylamı, paraylaysa ne kadara yapar ?
  • bilmiyorum ama bu işten para almak günah olur bence en fazla 1 tl alırdım ben cafeci olsaydım ama düşün artık 1 formata 25-30 lira alıyolarsa 10 lira bile isteyebilir hainler
  • :D formata para verenlere acıyorum ya. Adamlar cd vermiş sen git ver 50-60 lira (bizim burda 50-60)
  • Post kasmak gibi olucak ama birşey sorucam, bu kompresörü fana tutarsak alırı dğnmeden fan zarar görmesin, bide bu kompresörü pcnin heryerinemi tutucaz ?

Birşey daha bunun BİOS güncellemelerini nerden bulucaz ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SasabtrmS -- 17 Mayıs 2010; 20:00:09 >
  • fana tutunca zaten fan dönecek dönecek ki pislikleri savrulsun fan normalde pc çalışırken dönmüyor mu pc de hangi delik varsa tut bi yandaki havalandırmadan bi arkadaki bi de fan yerinden filan alt kapaklardaki bütün deliklere tuttum ben ha bi de klavyeye tuttum ki içindeki toz toprak uçsun gitsin
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.