Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 gün geçti ya 1. ayın 23 de aldım.önceleri önemsemedim ama sımdı hep gozum taklıyo oraya tam ölü pixel olduğu nasıl anlaşılır _?
  • ya bugün ne olduysa ekran kartının fanı sürtmeye başladı traktör gibi çıkıyo çok ısınınca bazen çok az eski hp bilgisarım da böyle bozulmuştu ses çıkıyo diye vura vura bozmuştum
  • PC acikken tam olarak siyah noktami var yoksa kirmiziya yakin bir renkmi var? Sonucta her ikiside pixel hatasidir ama biri tamir edilebilir digeri ise degisim gerektirir. 30 Gunu gecmedigi icin bence riske girmeyip direk servis ile gorusmeni ve gondermeni tavsiye ederim. cunku bazen olu pixel artabiliyor.
  • acıkken beyaz gibi ama bellı oluyor tam ölü pikselede benzemıyo yanı siyah değil şeffaf bişi ama farkediliyor 30 geçti iadesi olmaz tek yol servismi _?
  • @K4TL14M
    Ya Kompressor yada 2000w ve uzeri bir elektrik supurgesiyle (:D) tum notebooku bir temizle ama dikkat et klavye tuslari ve anakart uzerinde hassas seylere zarar verme. Bu cozum komik gelebilir amagenelde iyi sonuc verir. Sorunu biraz daha tarif edersen hangii durumlarda ne sekilde bir surtunme yasadigini filan soylersen baska yollar onerebilirim.

@anti.abd
    Aysi sey benim notebookumdada olmustu. Servise goturdum ve gosterdim LCD ekrani degistirip gonderdiler. Ben denedim ama bir turlu tamir edememistim. Bende yaklasik 8-10 tane filan vardi. Bunlar Olu Pixel degiller ama arizali olduklari icin Olu Pixel olarak degerlendiriliyorlar serviste. (Hicbir ucret odememen gerekiyor bunun icin)
  • pkı cok teskur ederım 17 yasındayım serviste sorun cıkarmazlar umarım.
  • süpürgenin bir faydası olacağını sanmıyorum bi yere sürter de dırttttttttttttttttttttt sesi gelir ya öyle laptopu kucagınızdayken aşagı yukarı oynatın duyarsınız o sesi fan bi yere değiyo sanki şimdi durdu arada oluyo ama bugün resmen traktör gibi yaptı korkudan kapattım hemen
  • Kasanin altini acip fani kontrol et. Muhtemelen tozlanmistir. Ayrica notebook dengesiz duruyorsa ondanda yapar. Ilk acilista fandaki yaglamada sorun varsa eger 1-2 dk kadar ses yapiyor olabilir. Buyuk bir sorun oldugunu sanmiyorum dedigim gibi sadece fandaki tozlanmadandir. Mumkun oldugunca hali uzerinde kullanmamaya ozen goster :D
  • halı mı yerde notebook kullanıldığı nerde görülmüş :D hep kucagımdadır. iÇini açamam garanti bozulmasın diye korkuyorum bi delil bırakırım diye hem de bandı var zedelenince anlarlar
  • Evet hali. Notebooku yere koyup uzanir vaziyette bilimum fantaziye giren arkadaslar icin soyledim. En cok tozlanma vakasi onlarda yasaniyor. Ayrica olaya sadece Hali diye bakma. Toz ve Tuy iceren her ortamda notebook kullanilmasi ozellikle kucuk tipte notebooklar kullanilmasi bu tarzda FAN sorunlarina yol acar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

Ben diyo muyum ki sakın almayın lanet markayı berbat bilgisayar paranıza yazık türünden bişe yazıyor muyum ? Sorunlarından bahsediyorum belki bi çözümü vardır diye sen gelmişsin marka kötülüyosun..En iyisini istiyosan neden bu kadar ucuzuna kaçtın gidip sony alsaydın..Sanki servisi iyi olan bi marka var ben hp ye servise verdiğimde 4-5 ayda paramı aldım sen olsan nasıl dayanıcaktın 2 haftaya çok diyosun.Servis işi pis iştir beklemesini bileceksin her markada aynı sadece casperde değil...Kimseyi de yanlış yönlendirmeyin bunu almayın diye 2 tane hp kullandım.. casper çok daha iyi bana göre ben gidip hp böyle hp şöyle almayın yok bilmem ne diyo muyum?

1.)Biz kimseyi yanlış yönlendirmiyoruz.aksine doğruları söylüyoruz.
    2.)Ucuza falan kaçmadım bu alete o parayı vereceğime t9600 işlemcili gt240m ekran kartlı 4gb ramli packerd bell alabilirdim.Ama ne yazıkki senin ve başka birkaç kişinin sözüne güvenerek bu makineyi aldım

• Elektronik cihaz birazda sans isidir. Eger memnun degilsen eksik yada yanlis gordugun seyleri Teknik Servis de cozme sansin var. Genel anlamda memnun degilsen eger cihazin uzerindeki Casper yazan etiketi sokup yerine Asus yada HP yapistir belki bir ihtimal ne demek istedigimi anlamis olursun.
  • Şu ana kadar kapanma ile konuştuğumuz herşey yalan oldu sorun ne diye o kadar araştırdım bulamadım verdim servide fanın değiştiğini ve aç kapa düğmenin değişti söylediler şimdi hiçbirşey kalmadı 1 haftadır deneyim öyle yazayım dedim haftada ortalama 6 7 kere kapanan makine artık kapanmıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup_unsal

Şu ana kadar kapanma ile konuştuğumuz herşey yalan oldu sorun ne diye o kadar araştırdım bulamadım verdim servide fanın değiştiğini ve aç kapa düğmenin değişti söylediler şimdi hiçbirşey kalmadı 1 haftadır deneyim öyle yazayım dedim haftada ortalama 6 7 kere kapanan makine artık kapanmıyor :)

Geçmiş olsun.sorunsuzca kullanman dileğiyle...servisten kaç günde aldın cihazı?Birde bazı arkadaşlar mevcut ram lerde problem olduğunu yazmıştı.acaba bu ddoğrumu?
  • bügn 3 kere mavi ekran verdi visual studio çalışırken..Sanırım servis yolu göründü bizede..
  • Ramlerle falan alakası yok bilen bilmeyen konuşuyor bende sorunu böyle şeylerde düşünmüştüm Sorun umduğumdan çok daha ufak şeylerdeymiş ben daha buyuk sorun beklıyordum su anda cok ıyı 8 yada 9 gun oldu tık yok servıs bızım burda yakın oldugundan 2 gunde aldım sızınkıde max 15 gündür casper servıs konusunda cok ıyı3 defa ısım dustu sorunsuz hallettık ıcını acmısken bırde 7200 rpm lık harddısk taktırdım tamamdır makıne on numara oldu
  • 2 aydan fazla oldu alalı sorun yok :)
  • bilgisayarda mavi ekran çıkması ve kendiliğen kapanması sıklaştı.Sanırım servis yolu gözüktü :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

bilgisayarda mavi ekran çıkması ve kendiliğen kapanması sıklaştı.Sanırım servis yolu gözüktü :(

bende haftaya dediğiniz sebeplerden vereceğim servise..Sürekli mavi ekran almak çok can sıkıcı
  • Ben kurtuldum ıns darısı sızın basınıza
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.