Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlat çalıştırda sag sol orta mı var ya hiç bişe anlamadım..........Bildiğimiz çalıştırdan mı bahsediyosun?
  • Evet Laptop un üstünde ki Başlat düğmesi işte.. bu arada Bilgisayarcıyım Yazılım ve Web tasarım acemi kullanıcı olsam neyse...
  • :Laptopun acma kapama dugmesinden mi bahsediyorsun?
    Eger oyleyse.... biraz arastirma yaptim.. buna benzer biseyle karsilasan olmamis...casper i7 islemcili sahibi arkadasimi aradim.. yok oyle bisey dedi :)

burdaki casper sahipleride bakarsa... puntalamis oluruz :)

ama gercekten cok sacma geliyor baslangicta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdoz -- 29 Mart 2010; 18:34:40 >
  • o başlat düğmesi 3 yönlü değil.Sağ sol orta ayrılmı yok tek tuş nereye basarsan bas aynı işlev...Basınca uyku moduna alıyo tekrar basınca uyanıyo bi problem yok
  • Arkasdaşlar bu marka laptopumun LCD ekranı kırıldı servis sizce kullanıcı hatası mı der yoksa garanti kapsamına girer mi?
    Ayrıca girmezse maliyeti ne olur.
  • girmez garanti dışı
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M
    Defolun gidin lan çok kötüymüş kullanmayın kullanmayı bilmiyosunuz gelmiş çok yavaş yok fanı amele sanki vermişl 5 milyar da nasıl hizmet bekliyo
    ben 2-3 aydır kullanıyorum çok da güzel hızı da çok iyi 10 tane 15 tane dosya internet sayfası açıyorum donmuyor daha ne bekliyosunuz

arkadaşım lütfen biraz saygılı ol.Biz doğruları söylüyoruz.Servise yolladım 2haftadır arıyorum hala denemede diyorlar.Ayrıca biri defolacaksa o sen olmalısın
  • ayrıca yok 95 derece oluyo falan diye mesajlar yazanda biz değiliz.
  • Ben diyo muyum ki sakın almayın lanet markayı berbat bilgisayar paranıza yazık türünden bişe yazıyor muyum ? Sorunlarından bahsediyorum belki bi çözümü vardır diye sen gelmişsin marka kötülüyosun..En iyisini istiyosan neden bu kadar ucuzuna kaçtın gidip sony alsaydın..Sanki servisi iyi olan bi marka var ben hp ye servise verdiğimde 4-5 ayda paramı aldım sen olsan nasıl dayanıcaktın 2 haftaya çok diyosun.Servis işi pis iştir beklemesini bileceksin her markada aynı sadece casperde değil...Kimseyi de yanlış yönlendirmeyin bunu almayın diye 2 tane hp kullandım.. casper çok daha iyi bana göre ben gidip hp böyle hp şöyle almayın yok bilmem ne diyo muyum?
  • 1612tl'ye 8 taksitle aldım, öylesine bakıyordum geçen gük denk geldi işte. ilk laptopum...önce dizüstüne sonra win7ye alışacağız bakalım...
  • hayirli olur insallah.... gule gule kullan.
  • Arkadaşlar, benim iki sorum var.

içinizde NOD32 yi aktive etmeyi başarabilen varmı: nasıl??

Diğer soruda bizdeki işletim sistemim 64 bit görünmesine rağmen "program files x86" yazıyor bunun ilmini çözebilen varmı? Bazı programları sırf bu yüzden yükleyemyorum. Napıcaz, arayıp değiştirmelerini mi isteyelim??

Bir ek sor da Windows7 Ultimate gibi üst versiyonlara yükseltmeyi deneyen oldumu, nekadara patladığını biliyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: danishmend

Arkadaşlar, benim iki sorum var.

Diğer soruda bizdeki işletim sistemim 64 bit görünmesine rağmen "program files x86" yazıyor bunun ilmini çözebilen varmı? Bazı programları sırf bu yüzden yükleyemyorum. Napıcaz, arayıp değiştirmelerini mi isteyelim??

Bir ek sor da Windows7 Ultimate gibi üst versiyonlara yükseltmeyi deneyen oldumu, nekadara patladığını biliyormusunuz?

Aktivite işlemi çok basit.Bir link var esetle ilgili zaten masaüstünde ilk açıldğında gelir.Ordan lisans bilgilerinizi alıcaksınız.
    Program Files x86 mevzusuda.64 bit için tasarlanmayan programların kurulduğu dizin.Bu sizin bilgisayarınız için bir eksi değil aksine çok güzel bir özelliktir.Program yükleyemiyorum demişsiniz ? Bu klasörleme sistemi program yüklemenize engel olmaz.Sizin program yükleyememekten kastınız nedir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unLuckyCoder -- 3 Nisan 2010; 23:56:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ||_MusTy®_||

quote:

Arkadaşlar, benim iki sorum var.

Aktivite işlemi çok basit.Bir link var esetle ilgili zaten masaüstünde ilk açıldğında gelir.Ordan lisans bilgilerinizi alıcaksınız.
    Program Files x86 mevzusuda.64 bit için tasarlanmayan programların kurulduğu dizin.Bu sizin bilgisayarınız için bir eksi değil aksine çok güzel bir özelliktir.Program yükleyemiyorum demişsiniz ? Bu klasörleme sistemi program yüklemenize engel olmaz.Sizin program yükleyememekten kastınız nedir acaba ?

en basit örneği ghostscript.. programın 64 bit versiyonu yüklenmeyi reddediyor. 32biti kurunca da haliyle çalışmıyor. yaman bir çelişki..

bunun masa üstümde vardı fakat bilgisayara format atılınca gitmiş.. zaten alındıktan 10 gün içinde olduğu için aktive etmeye fırsat olmamış. bağlantının linkini buradan yada pm ile verebilirsen sevinirim.

Ayrıca ısınmadan şikayetler çok, ısınma sorunu bunda da var. işlemci fanının altının boş ve arkasının serin olması çok rahatlatıyor. açıkcası Asus t9600 kullanan arkadaşımında benzer şikayetleri çok. yapacak çok fazla birşey yok.

• quote:

en basit örneği ghostscript.. programın 64 bit versiyonu yüklenmeyi reddediyor. 32biti kurunca da haliyle çalışmıyor. yaman bir çelişki..

bunun masa üstümde vardı fakat bilgisayara format atılınca gitmiş.. zaten alındıktan 10 gün içinde olduğu için aktive etmeye fırsat olmamış. bağlantının linkini buradan yada pm ile verebilirsen sevinirim.

Ayrıca ısınmadan şikayetler çok, ısınma sorunu bunda da var. işlemci fanının altının boş ve arkasının serin olması çok rahatlatıyor. açıkcası Asus t9600 kullanan arkadaşımında benzer şikayetleri çok. yapacak çok fazla birşey yok.

Hocam bahsettiğiniz GhostScript eğer şu program ise ; Ben x64 sürümünü indirdim kurdum.

Link bu.İndirip sağ tıkladıktan sonra Yönetici olarak çalıştır diyeceksiniz.
    Eset link mevzusuna gelince.Nette aradım yok.Bende kayıt olduktan sonra silmiştim linki.Yalnız aşağıdaki linki bi deneyin

http://www.nod32.com.tr/kayit/

Isınma konusunda ise ben çok şikayetçi değilim.Benim tek sorunum arada ekranın kararması flash oynatırken filan..

http://mirror.cs.wisc.edu/pub/mirrors/ghost/GPL/gs864/gs864w64.exe

• walla gördüğün gibi.. ama 32 biti çalıştırıyor. Ayrıca nod32 cd sini takıp çalıştırınca gene 32 bit olanı kurmaya çalışıyor. sonra kendi kendine uyarı verip iptal ediyor. Ne beladır anlamadım. Ne yapacağımı da bilmiyorum.

linki araştırmışsın anlaşılan, zahmet olmuş. teşekkür ederim. bir deneyim ama eğer bulursan bana pm ile yollarsan çok makbule geçer.

ekran sorunu bizdeki bilgisayarda da vardı. Zaten benzer sorunlar yüzünden 10 gün olmadan format atıldı. Şimdi ekran gitmiyor ama sebebi bilgisayarı pek zorlamıyor olmamız olabiliir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danishmend -- 4 Nisan 2010; 14:43:01 >

• Bilgisayarımda 32bit win7 kurulu fakat 3 gündür mavi ekran manyağı oldum :((((( sürekli bilgisayar donuyor ve mavi ekran çıkıyor.Şaşırıp kaldım ne yapacağımı bilmiyorum..bu durumu çözen arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim. teşekkürler
  • Uzun zamandir sadece bu konuyu takip ediyorum. Bugun karar verdimki gerek isinma gerekse performans acisindan CPQ-Q900-4M35 imdeki stabil calisma imkani bu modelde yok. Kasa yapisi her ne kadar albenilide dursa verimli olmadigini dusunuyorum. Ayrica mumkun mertebe guncel driverlara yonelmek bircogunuzun notebookundaki sorunlari cozecektir. Ozellikle Ekran karti ve Chip Set e dikkat etmeniz gerekir.
    Ufak tefek sorunlar icin butun notebooku karalamakda anlamsiz. Sorunlarla alismaktansa cozum bulmak icin ufak capta arastirma yapmaniz yeterli.
  • cok doğru gurcell abi bende ekranda yanık bi piksel var galıba bunu nasıl hallede bilirz garanti felan filan olurmu teknosadan almıştm :s
  • Henuz 30 gunu doldurmadiysan garantiye yolla. Ama doldurduysan bununla iliugi birkac programal tamir edebilirsin. Tam olu Pixel ise eger illaki degismesi gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.