Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cumartesi günü bende uzunca bi araştırdıktan sonra Casper i7 aldım. Danışacağım 2 konu var:

1. Kulaklık çıkışına bir kulaklık bağlayın ve kulağınıza takın. Bir de Mouse takın. Mouseu hareket ettirdiğinizde bir fax makinelerinde ki fax sinyali sesine benzeyenzeyen hafif ama rahatsız edici bir ses geliyor mu? (Mouseu hareket ettirmediğinizde tamamen kesiliyor, hareketle paralel tekrar başlıyor).

2.Battlefield.Bad.Company.2 veya başka oyunlar oynarken ekran bir süre sonra kendi kendine tam ekrandan daha küçük bir pencereye dönüşüyor mu? Sürücüyü de güncelledim ama başka nasıl çözülür?

Bir de gece ışıksız ortamda kullanırken tuşların içinden harfleri belli edecek kadar bir ışık gelse güzel olurdu ama yok. Ne önerirsiniz...
  • @çağlayan7

dostum kesinlikle 64 bit kurmalısın çünkü 32 bitte 4gb rami kullanamazsın

ayrıca temiz kurulum yapıp d: harddiskindeki sürücüleri sırasıyla kurup iyi bir sistem bakım programı kurmalısın

advanced system care öneririm

bilgisayarını dengeli veya yüksek performans modunda çalıştırdığına emin ol

ve dizin oluşturma hizmetini kapat

saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: beklen

@çağlayan7

dostum kesinlikle 64 bit kurmalısın çünkü 32 bitte 4gb rami kullanamazsın

ayrıca temiz kurulum yapıp d: harddiskindeki sürücüleri sırasıyla kurup iyi bir sistem bakım programı kurmalısın

advanced system care öneririm

bilgisayarını dengeli veya yüksek performans modunda çalıştırdığına emin ol

ve dizin oluşturma hizmetini kapat

saygılarımla

64 bitte de 32 bitte de asc vardı..ve hep yüksek performansta kullandım..64 bit te netframe work hatası veriyodu her açılışta onu çözdüm ama sanırsam o tam halledilmediği için sorunlar yaşamışım tahminlerime göre...en iyisi bilen birine 64 bitte temiz bi format attırmak gibi görünüyo

• 32 bit yada 64 bit farketmez 64 bit in biraz daha zamanı olduğu söylenebilir 4 gb ram var 32 bit 3 gözükür sanki 3 gb den fazxlasına ihtiyacın olacak bence 32 bit kullan
  • Walla ben 1 aydır kullanıyorum dizüstünü. Söylediğiniz sorunların hiçbiri olmadı. Makina canavar gibi. Tek şikayetçi olduğum noktası sesli çalışması. Ama ısınmasında istediği kadar sesli çalışsın bana göre. 1 aydır gece gündüz açık laptop. Toplam 10 kere falan reset atmışımdır. Daha hiç kapalı kalmadı. Gerisini siz düşünün. Sesli çalışması da oyunlarda.yoksa ses de yok. Bir önceki laptopum da casperdı. ısınma sorunu yüzünden 4 sefer servise verdim. Hala serviste. Ama bunda şükür ısınma falan yok. makina gelince temiz bir format attım. bütün sürücü ve güncelleştirmeleri yükledim. O gün bu gündür Oyunla işkence ediyorum pcye. Sizin sorunları okuyunca ekran kartını furmarkla.işlemciyi de prime95 le test ettim 1 saat boyunca. ikisini de aynı anda çalıştırdım. Ekran kartı 75, işlemci 80 dereceyi geçmedi.

bir ilginç noktada pc yi masaya koyunca arkadaki ızgaralar kapandığı için işlemci 85 dereceye kadar çıktı. Sonra laptopu elimle biraz kaldırdım. 80'e düştü. Sanırım bu dizüstünü dizüstünde kullanmak gerekiyor

• ilk ayda benim de ısınmıyordu ama ben geçen 95 i gördüm oyunda
  • arkadaşlar kesinlikle almayın bu aleti alalı 1ay oldu fanı bozuldu servide yolladım 2 haftadır gelmiyo.Galiba ekran kartıda yandı ramler zaten dandik zamanlamaları çok yüksek (cl9)
  • Aynı laptopdan arkadaşımda var.Acayip derecede ısınıyor.Kimse almasın.Hiç tavsiye etmem.Çıldırtacak derecede de yavaş !
  • Çok kötü aman sakın almayın.Fanı manı hepsi amele.Kimse almasın aman ha !
  • Bu ürünün gt335 6gb lı modelini iki haftadır kullanıyorum

bahsedilen eleştirilerin hiçbirini yaşamadım

1. yavaş değil
    2. ısınma sorunu ancak oyunlarda ki o da normal
    3. üretici firma gigabyte ve hp'ye de makine üreten bir firma olduğu için sağlam(casper değil tabi :))
    4.dış incelemeleri de son derece olumlu (tabi çince. isteyen olursa link veririm)

saygılarımla
  • Defolun gidin lan çok kötüymüş kullanmayın kullanmayı bilmiyosunuz gelmiş çok yavaş yok fanı amele sanki vermişl 5 milyar da nasıl hizmet bekliyo
    ben 2-3 aydır kullanıyorum çok da güzel hızı da çok iyi 10 tane 15 tane dosya internet sayfası açıyorum donmuyor daha ne bekliyosunuz
  • Bende alalı 5 ay falan oldu tık yok sorun yaşayanlar birşey demiyorda başkası laf atıyo almayın arkadaşımda var falan ne iş kareşim kullananlar memnun
  • ya şu ısınma sorununu nasıl çözebiliriz ki 10dk gta4 oynuyorum yanık kokusu geliyor resmen ekran kartı işlemci 95 dereceye çıkmış bi de diz üstünde kullanıyorum masada kullansam vay haline alt tab yapıp oyuna ara veriyorum 2dk düzeliyor 70 lere iniyor oyuna girince tekrar fırlıyo...Gta 4 de hiç donmuyor şuan ama oynayamadıktan sonra neye yarar şöyle 1-2 saat aralıksız oynasam yanacak kesinlikle
  • Gta oynarken fanlar ne alemde? Ben de gta oynarken fanlar tam devirde çalışıyor . Acayip ses çıkıyor. Ama sıcaklığı da engelliyor.75'in üzerine çıkmıyor. Bir de sıcaklığı ne ile ölçüyorsun?
  • core temp ve speed fan programlarıyla 95 i gördüm ben tabi bilgisayarı direk açıp oynamadım ısınmış durumdaydı biraz ondan sonra girdim gta ya 0 dan girince o kadar ısınmıyor
  • ben aradım casper servisini ısınmadan bahsettim ,getirin içini açıp temizleyelim fanı dedi de daha 3 ay olmadan hep böyle temizletirsek işimiz iş valla, ber artık olmadı altına fan alacam inşallah o çözüm olur.
  • Arkadaşlar bende bu üründen aldım genel olarak memnunum yanlız bazı zamlarda yaz yazark msn de yada başka yerde bir anda yazılar küçülüyor başına gelen varmı acaba şimdiden teşkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_can1

Arkadaşlar bende bu üründen aldım genel olarak memnunum yanlız bazı zamlarda yaz yazark msn de yada başka yerde bir anda yazılar küçülüyor başına gelen varmı acaba şimdiden teşkürler....

touchpadın fonksiyonundan dolayı touchpadı kapadım ben kapamak için scynaptics programını kurman lazım en büyük eksiği bu bence laptopun insan bi kapama fonksiyonu koyar ya da büyültme küçütlmeyi engelleyecek bi ayar
  • bu notebookun wirelesi p.belle e göre zayıf arkadaşınki 5 çekerken benimki 3 veya 4 çekiyor
  • Casper CPQ-I720-4L25 Açılma Sorunu Nedendir ?

Arkadaşlar ben bu laptop u 3 ay bile olmadı alalı. bilgisayarcıyım Web Tasarım işlerim için hızlı çalışmak için almıştım Grafiksel işlemlerim için fakat Oyunlarda da gayet başarılı fakat bir sorunum var.
    Laptop'u açıyorum Çalıştır a tuşuna basıyorum 3 işlevlimi acaba sol a yatırarak basınca güç moduna veya bekleme modunamı giriyor bilgisayar 1 kere başıma gelmişti. daha sonra Ortaya bastım kapatıp açıldı. Sağa yatırıp da açınca düğmeyi aynı Işık Gösterge bölümünde ilk ışık güç ışığı kırmızı yanıyor sürekli, sonra 2. ışık olan pil yeşil yanıyor pil dolu sürekli yanıyor, 3. ışık harddisk ışığı yanmıyor pc de görüntü yok ama fanlar çalışıyor aynı bekleme modunda gibi.... nedendir kafayı kıracağım yada laptop'u :) İstanbul'a da göndermek istemiyorum bir ara kitapçığında şöyle bir şey okmuştum bekleme moduna girer bazen 7 tekrar başlat a basın sonra açın diyor ama bu kadar bu hiç açıklayıcı bir cümle değil sanırım ve defalarca denedim açılmıyor lütfen bilgi ve düşüncelerini bekliyorum.

çok uğraşırsam defalarca açma düğmesine uzun uzun basıyorum bazen açıyor... nedendir sorun sizce nerdedir......

Casper a attığım e-Mail in aynı fakat cevap gelmedi sizden bekliyorum acil...

Casper NIRVANA 15.6" CPQ.I720-4L25P
    Casper bayisinden sanırım 3 ay olmadı bile bu model Laptop aldım. Fakat 1-2 defa daha aynı sorun oldu bekleme moduna giriyor sandım ama bilgi istiyorum bu konuda yoksa size geri göndereceğim ürünü memnuniyetsizliğimden..... Lütfen yardım.... Bu arada Bilgisayarcıyım kendim de Web tasarım ve Teknik Destek firmam var ama bu sorunu anlamadım donanımsal olabilir sanırım
    Sorun : Bilgisayarı - Bekle / Çalıştır Düğmesine basıyorum Durum göstergeleri bölümünde baştaki Çalışıyor / Beklemede Göstergesi yanıyor sürekli ve yanındaki Pil göstergesi dolu gösteriyor. Diğer göstergelerin hiç biri yanmıyor. Fakat bir kere daha aynı sorun olmuştu şu şekilde aşmıştık. 7 Defa çalıştır düğmesine basmıştık o zaman açılmıştı ama artık her seferinde Laptop açılmıyor ve böyle kalıyorum Web Tasarım işi ile ilgileniyorum güçlü bir makina aldığımı sanıyordum ama bu benim canımı sıkmaya başladı. Evde Tasarımlarımı hazırlıyorum müşterilere sunuma gideceğim fakat pc açılmaz ise çok kötü kalırım ortada. Bu sorunun çözümünü istiyorum acil.

Başlat/ Çalıştır düğmesi 3 işlevli mi ? Sol a Sağa ve Ortaya bastığında farklımı işliyor. Çözüm bekliyorum iyi çalışmalar

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.