Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kullananlara sorum olacak ses seviyesi nasil hoparlörler altta ya parlak ekran ne demek yandan bakildiginda gözükmeme olayi mi? Yarin alicam olumsuz bi durum olmazsa bu fan sesi gercekten korkutucu derecede mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

kullananlara sorum olacak ses seviyesi nasil hoparlörler altta ya parlak ekran ne demek yandan bakildiginda gözükmeme olayi mi? Yarin alicam olumsuz bi durum olmazsa bu fan sesi gercekten korkutucu derecede mi?

ses tamamen göreceli olabilir bana göre yeterli düzey size hiç yetmeyebilir mesela, parlak ekran dediğim özellikle siyah bir arka yüzey var ise kendi parlamanızı görüyorsunuz, benim tek şikayetim o, fan da öle sürekli yüksek devirlerde çalışmıyo, ama sürekli çalışıyor.

ben gerçekten çok memnunum, bugun render da deneme fırsatım oldu, masaüstü bilgisyaarım ile aynı sürelerde aldı. o yüzden rahatım.
  • core2 duo 2.8 ghz lik acerle bunun arasinda kaldim diger öZellikleri ayni tabi aklimi kurcalayan hp 13 serisi de var.Neden forumda casper bölümü yok tanınmamış bir marka da değil hem???????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 17 Aralık 2009; 20:22:33 >
  • quote:

core2 duo 2.8 ghz lik acerle bunun arasinda kaldim diger öZellikleri ayni tabi aklimi kurcalayan hp 13 serisi de var

bence casper al.ben aldığımdan dolayı çok mutluyum, t9600 den daha iyi bir işlemci olduğu aşikar i7 720 nin ,birde adı var 4 çekirdekli olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapomaho

quote:

core2 duo 2.8 ghz lik acerle bunun arasinda kaldim diger öZellikleri ayni tabi aklimi kurcalayan hp 13 serisi de var

bence casper al.ben aldığımdan dolayı çok mutluyum, t9600 den daha iyi bir işlemci olduğu aşikar i7 720 nin ,birde adı var 4 çekirdekli olması.

aslında ne olduğu belli değil 4 mü 8 mi :D.Bugün inceledim 8 çekirdek gösteriyor.1.6 olarak tabi.Değişik bi teknoloji.İ7 işlemciler 8 çekirdek diye geçiyor piyasada bilgisayar topluyoduk arkadaşa ordan gördük i7 8 çekirdek işlemci 3.2 ghz 1960 TL

• İlk aldığımda 1 kere olmuştu bugün yine aynısı oldu,Laptop prize takılıyken birden ekran parlaklığında ciddi bir azalma oluyor 5 saniye sonra ekran parlaklığı eski haline dönüyor.Şarj da temazsızlık yok eminim çünkü denetim masasındaki ayarlardan şarjdan çıkardığım zamanda performans yönetimden takılı ile aynı seviyede yaptım parlaklığı.Bu önemli bir sorun olabileceğinin kanaatindeyim ,Lütfen bu konu hakkında daha önceden yaşadığı bir tecrübe yada fikir sahibi olan arkadaşlar sorunun ne kaynaklı olabileceği konusunda yardım ederlerse sevinirim.
  • quote:

İlk aldığımda 1 kere olmuştu bugün yine aynısı oldu,Laptop prize takılıyken birden ekran parlaklığında ciddi bir azalma oluyor 5 saniye sonra ekran parlaklığı eski haline dönüyor.Şarj da temazsızlık yok eminim çünkü denetim masasındaki ayarlardan şarjdan çıkardığım zamanda performans yönetimden takılı ile aynı seviyede yaptım parlaklığı.Bu önemli bir sorun olabileceğinin kanaatindeyim ,Lütfen bu konu hakkında daha önceden yaşadığı bir tecrübe yada fikir sahibi olan arkadaşlar sorunun ne kaynaklı olabileceği konusunda yardım ederlerse sevinirim.

nasıl bir önemli sorun olabilir???..Bi de sizde de aşırı fan sesi var mı makinenin eksilerini yazar mısınız yarın alıcam da hayal kırıklığı yaşamıyım.Son sorum da bimeksten alınca beğenmezsem para kesintisi olmadan 1-2 günde iade edebilr miyim????????

• quote:

quote:

İlk aldığımda 1 kere olmuştu bugün yine aynısı oldu,Laptop prize takılıyken birden ekran parlaklığında ciddi bir azalma oluyor 5 saniye sonra ekran parlaklığı eski haline dönüyor.Şarj da temazsızlık yok eminim çünkü denetim masasındaki ayarlardan şarjdan çıkardığım zamanda performans yönetimden takılı ile aynı seviyede yaptım parlaklığı.Bu önemli bir sorun olabileceğinin kanaatindeyim ,Lütfen bu konu hakkında daha önceden yaşadığı bir tecrübe yada fikir sahibi olan arkadaşlar sorunun ne kaynaklı olabileceği konusunda yardım ederlerse sevinirim.

nasıl bir önemli sorun olabilir???..Bi de sizde de aşırı fan sesi var mı makinenin eksilerini yazar mısınız yarın alıcam da hayal kırıklığı yaşamıyım.Son sorum da bimeksten alınca beğenmezsem para kesintisi olmadan 1-2 günde iade edebilr miyim????????

Valla bilmiyorum işte bilen varsa onlara soruyorum sorunun ne olabileceği hakkında .Bimekste 3 gün içinde iade var

• quote:

quote:

quote:

Valla bilmiyorum işte bilen varsa onlara soruyorum sorunun ne olabileceği hakkında .Bimekste 3 gün içinde iade var

evet yeni ögrendim onu da ama hediye çeki veriyorlarmış yani o parayı harcamaya mecbursun

• bimekstekinden de acaba 64 bit cd si çıkar mı ve hediyeleri var mı? bilgisi olan?
  • evet sana 3 tane cd veriyorlar ,1.si 32 bit windows 7 2.si 64 bit windows 7, 3.sü driver.Birde yarın alırsan sana nod32 mouse ve çanta verirlerse haber yazarmısın foruma bende gidip alacam bir şekilde.
  • tamam yazarım içinden çıkıyosa neden konunun başlarında millet 64 bit siparişi vermiş????
  • benim anlamadığım fanında herhangi bir yerinden soğuk hava girişi fln olmazmı?paso sıcak cıkıo.bu arada fan sürekli çalışıo diozda öle rahatsız edici şekilde çok sesli deil ya.hatta hıc ses yok ama bazen işlem olmadığındada çalışıo belki su windows 7de arka planda bişerler oluodur..varmı öle windows 7 hakkında fikri olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: iverson_36

benim anlamadığım fanında herhangi bir yerinden soğuk hava girişi fln olmazmı?paso sıcak cıkıo.bu arada fan sürekli çalışıo diozda öle rahatsız edici şekilde çok sesli deil ya.hatta hıc ses yok ama bazen işlem olmadığındada çalışıo belki su windows 7de arka planda bişerler oluodur..varmı öle windows 7 hakkında fikri olan

kardeş hiç işlem yapmasanda zaten 1 gb ram kullanılıyo win 7
  • Arkadaşlar "Casper Nirvana CPQ-I720-4L25 | Core i7 İşlemcili Notebook" makinama kavuştum.
    Geçen Cuma geldi de işlerimden dolayı yazamadım kusura bakmayın şuanda ondan yazıyorum bir yandan da "Call of Duty Modern Warfare 2" kuruyorum. İzlenimlerimi ve deneyimlerimi sizinle paylaşacağım. Öncelikle bilgisayarcı olarak size laptop'un + ve - lerini yazacağım.

Artı yönleri : Bilgisayarımızın beğendiğim özellikleri.
    1 - Tasarım ve Parlak Ekran güzel görüntü veriyor.
    2 - Kutu içinden 4 DVD çıkıyor bunlar sıra ile : a- Windows 7 Home premium 32 bit , b- Windows 7 Home premium 64 bit , c - Driver DVD , d - Not 32 1 Yıllık
    (Windows 7 32 ve 64 Bit sürümlerini vermesi çok güzel bir özellik)
    3 - Sistem iyi çalışıyor. Oyun Performansı olarak : Assasins Creed oyununu gayet güzel oynatıyor. (oyunu kurduktan sonra oyunun sistem test ekranında İşlemci geçemedi testi yani bu oyunu kaldırmaz diye test etti oyun ama kaldırdı.) Sanırım İ7 yeni nesil işlemci olduğu için algılayamadı sanırım.
    4 - Kamera güzel ve net.
    5 - Windows 7 nin derecelendirme sistemi ile testimde 5,9 çıktı idare eder sanırım... :)

Eksi yönleri : Bilgisayarımızın beğenmediğim yönleri :
    1 - Bilgisayar Windows 7 64 bit ile kurulu geliyor fakat sistem çok kötü ağır çalışıyor formatlayıp sizin tekrar kurmanızı öneririm o zaman makina uçuyor. Aynı zamanda Harddisk 500 Gb yarı ayrılmış geliyor c : 250 d : 250 bu kötü bir performans ve kullanılabilirlik verir.
    2 - Laptop ile gelen Antivirüs olan Not32 1 yıllık sürüm fakat kurmak istediğimde dediki ; bu sürüm Win7 64 bit ile çalışmaz 32 bit ile çalışır. Bu kötü olayı casper a mail olarak bildirdim sanırım en kısa sürede yanıt ve açıklama gelir yada çözüm.

bunun dışında güzel bence parasını hakediyor. Bakalım Web Tasarım işlerimde nasıl bir performans alacağım. Yakında çektiğim ürünü kutusundan alırken çektiğim resimleride paylaşacağım. Bu arada oyun içi resimleride yayınlayacağım. Hoşçakalın arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Sert -- 18 Aralık 2009; 18:26:49 >

• gidiyorum almaya fikrim değişmezse 1-2 saate alıcam :)
    BİMEKSİN SİTESİNDEN KALKMIŞ BU LAPTOP NE OLDU ACABa???????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 18 Aralık 2009; 12:30:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Sert

Arkadaşlar "Casper Nirvana CPQ-I720-4L25 | Core i7 İşlemcili Notebook" makinama kavuştum.
    Geçen Cuma geldi de işlerimden dolayı yazamadım kusura bakmayın şuanda ondan yazıyorum bir yandan da "Call of Duty Modern Warfare 2" kuruyorum. İzlenimlerimi ve deneyimlerimi sizinle paylaşacağım. Öncelikle bilgisayarcı olarak size laptop'un + ve - lerini yazacağım.

Artı yönleri : Bilgisayarımızın beğendiğim özellikleri.
    1 - Tasarım ve Parlak Ekran güzel görüntü veriyor.
    2 - Kutu içinden 4 DVD çıkıyor bunlar sıra ile : a- Windows 7 Home premium 32 bit , b- Windows 7 Home premium 64 bit , c - Driver DVD , d - Not 32 1 Yıllık
    (Windows 7 32 ve 64 Bit sürümlerini vermesi çok güzel bir özellik)
    3 - Sistem iyi çalışıyor. Oyun Performansı olarak : Assasins Creed oyununu gayet güzel oynatıyor. (oyunu kurduktan sonra oyunun sistem test ekranında İşlemci geçemedi testi yani bu oyunu kaldırmaz diye test etti oyun ama kaldırdı.) Sanırım İ7 yeni nesil işlemci olduğu için algılayamadı sanırım.
    4 - Kamera güzel ve net.
    5 - Windows 7 nin derecelendirme sistemi ile testimde 5,9 çıktı idare eder sanırım... :)

Eksi yönleri : Bilgisayarımızın beğenmediğim yönleri :
    1 - Bilgisayar Windows 7 64 bit ile kurulu geliyor fakat sistem çok kötü ağır çalışıyor formatlayıp sizin tekrar kurmanızı öneririm o zaman makina uçuyor. Aynı zamanda Harddisk 500 Gb yarı ayrılmış geliyor c : 250 d : 250 bu kötü bir performans ve kullanılabilirlik verir.
    2 - Laptop ile gelen Antivirüs olan Not32 1 yıllık sürüm fakat kurmak istediğimde dediki ; bu sürüm Win7 64 bit ile çalışmaz 32 bit ile çalışır. Bu kötü olayı casper a mail olarak bildirdim sanırım en kısa sürede yanıt ve açıklama gelir yada çözüm.

bunun dışında güzel bence parasını hakediyor. Bakalım Web Tasarım işlerimde nasıl bir performans alacağım. Yakında çektiğim ürünü kutusundan alırken çektiğim resimleride paylaşacağım. Bu arada oyun içi resimleride yayınlayacağım. Hoşçakalın arkadaşlar.

Nod32 64Bit versiyonunu alağıdaki linkten indirebilirsiniz.

http://download.eset.com/download/win/eav/eav_nt64_enu.msi
    Not: Aktivasyonla aldığınız kullanıcı adı ve şifrenizi girmeniz gerekiyor indirebilmek için.
    Not2: Program İngizlicedir.

@K4TL14M: Bimeksteki fiyatla sitemizi karşılaştırınız lütfen.

• KAPO kardeş bence senin laptopda bişey var bir baktır istersen yol yakınken anakartına falan, bendede aynı ürün var ama böyle bir sorunu yok..
  • bugün bimeksten aldım yanında hediyen alma filan yoktu 1870 e aLdım casperden alamaz aldım internet alışverişine sıcak bakmıyorum bimeks evime 10dk diye gittim aldım.Bazı sorularım olacak bu toucpadı hangi fn kısayolu ile kapatıyoruz ve ben klasik başlat menüsü istiyorum yani masaüstünde bilgisayarım belgelerim olmalı ama bulamadım birazdan oyun yükliycem deniycem
    SHIFTI YUKLEDIM PHYSXLOADER BULUNAMADI HATASI VERDİ İNDİRDİM Bİ YERDEN AMA GENE VERİYOR ACABA W7 SÜRÜMÜ MÜ FARKLI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 18 Aralık 2009; 15:35:22 >
  • Aldığımda adam şarjı boşaltıp kapalı şekilde 8 saat şarj et demişti ama ben boşaltmayı unuttum direk taktım bişe olur mu acep?.Bi de format atsam mı bi arkadaş atınca çok daha hızlandı demişti.Touchpad kısayolunu bulamıyorum.Eski bilgisayarıma göre sesi çok az :).Biraz fazla oldu ama yarın fotolu bir inceleme yaparım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.