Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • atlasyachting a teşekkürler sanırım soru işaretlerini gidermek için güzel bi cevap vermiş. fanın çalışma konusunda ise dediğim gibi arka tarafın yükselmesini sağlıcak bişi koyarsan eminim daha az fan sesi gelicektir. fan çıkışı sol altta oraya denk gelmicek şekilde bi santimlik bi yükselti yeterli.
  • onexey,atlasyachtıng cevaplarınız için teşekkür ederim. Elektronik işi birazda şans işi zaten eğer bir sorun olursada veririz garantiye.Ocak ayı içinde almayı düşünüyorum.Belki o zamana kadar yeni modellerde gelebilir.Bakalım şimdilik beklemedeyim =)
  • Almak isteyenler için fiyat avantajımız mevcuttur. Bilgilendirmek isterim.

CASPER CPQ.I720-4L25P 64 Bit
    KDV DAHİL: 1133$+KDV(2.028,99 TL) NAKİT YA DA AXESS 12 AY Taksitli Fiyatıdır. (Ücretsiz Kargo)
    Tüm ödeme seçeneklerini görmek için tıkalyınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Casperium.com -- 11 Aralık 2009; 15:08:27 >

• Bugün bende siparişimi verdim bulunduğum yerdeki bir Casper Satıcısına 1000 TL Peşin verdim kalan 1300 TL 10 Taksit Axess e böldürdüm.
    Elime sanırım pazartesi - salı ulaşır dediler gelince ararlar zaten. Hayırlı olsun umarım memnun kalırım. Türk malına karşı bakışım değişecek umarım özellikler kağıt üzerindeki gibi iyi ise bana yeter sanırım.
    Bilgsayarcıyım ve Web Tasarımı yapıyorum. Gelince incelemelerimi yayınlarım. Resimler ve performans ile ilgili notlarımı paylaşırım siz değerli arkadaşlar ile. Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Sert

Bugün bende siparişimi verdim bulunduğum yerdeki bir Casper Satıcısına 1000 TL Peşin verdim kalan 1300 TL 10 Taksit Axess e böldürdüm.
    Elime sanırım pazartesi - salı ulaşır dediler gelince ararlar zaten. Hayırlı olsun umarım memnun kalırım. Türk malına karşı bakışım değişecek umarım özellikler kağıt üzerindeki gibi iyi ise bana yeter sanırım.
    Bilgsayarcıyım ve Web Tasarımı yapıyorum. Gelince incelemelerimi yayınlarım. Resimler ve performans ile ilgili notlarımı paylaşırım siz değerli arkadaşlar ile. Saygılar

Hayırlı olsun.
    Ben biraz önce testleri yaptım. Aşağıdaki linkten görebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=30344601&go=last

• @By_Sert
    hayırlı olsun umarım hayal kırıklığına uğramazsın.

bugün pc de bluray bi film deniyim dedim ama malesef takılmalar yaşadım. hem pc monitöründe hem de sony bravia full hd tv de. driverlarla alakalı bi sorun mu acaba diye düşünüyorum ama son sürün ekran kartı driveri. sanırım 1080p lerde sorun yaşanabilir.

edit: player ayarlarındanmış ayarları değiştirince düzeldi. sorun kalmadı yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onexey -- 11 Aralık 2009; 21:58:33 >
  • casper i7 720 işlemcili makinayı vatan bilgisayardan bu gün 1968 tl ye aldım

ilk gördüğüm eksi hoparlörün kasanın altına doğru olması

benchmarkları yayınlıcam sonra inşallh

içinden 32 bitlik ve 64 bitlik 2 dvd çıktı ve 1 yıllık nod32

çanta ve mouse hediyeli
  • Hayırlı olsun caparso2002 umarım sorunsuzca kullanırsın.. Deneyimlerini bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caparso2002

casper i7 720 işlemcili makinayı vatan bilgisayardan bu gün 1968 tl ye aldım

ilk gördüğüm eksi hoparlörün kasanın altına doğru olması

benchmarkları yayınlıcam sonra inşallh

içinden 32 bitlik ve 64 bitlik 2 dvd çıktı ve 1 yıllık nod32

çanta ve mouse hediyeli

hayırlı olsun ilerde daha detaylı -ve + larını bekliyoruz paylaşırsın dimi
  • dün youtube da video izlerken ,birden ekrar karardı ama bilgisayar kapanmadı ,windows tusları,ctrl +alt+del tuşları felan hiç işe yaramadı,sonra kapatıp açtım düzeldi.Tahmin ettiğim 2 tane sorun var ,1.si anakart yada ekran kartında bir sorun 2.si ki inşalllah odur masaüstü arkaplan resmi belli süre aralıklarında değişiyo acaba video izlerken masaüstü arkaplanını değiştirmeye girdi ve çıkamadı mı ki? sonra arkaplanı windows 7 temel yaptım şimdilik bir sorun yok inşallah olmaz ama çok kıllandım indirimden almıştım 1800 e acaba ellerindeki bozuk mallarımı sattılar bize :)
  • dizüstü 2 saat önce geldi, hemen güncelleme, program, antivirus vs. yuklemeye başladım.
    bende herhangi bir problem yok gayet güzel gidiyor maaşallah.
    dış görünüm, kasa, klavye ,vb. çok şık ve özenli yapılmışbence , hoşuma gitti.
    yarın tüm gün yükleme yapıcam , detayları tekrar gönderirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapomaho

dün youtube da video izlerken ,birden ekrar karardı ama bilgisayar kapanmadı ,windows tusları,ctrl +alt+del tuşları felan hiç işe yaramadı,sonra kapatıp açtım düzeldi.Tahmin ettiğim 2 tane sorun var ,1.si anakart yada ekran kartında bir sorun 2.si ki inşalllah odur masaüstü arkaplan resmi belli süre aralıklarında değişiyo acaba video izlerken masaüstü arkaplanını değiştirmeye girdi ve çıkamadı mı ki? sonra arkaplanı windows 7 temel yaptım şimdilik bir sorun yok inşallah olmaz ama çok kıllandım indirimden almıştım 1800 e acaba ellerindeki bozuk mallarımı sattılar bize :)

pcnet dergisinde okudgum bi özellige göre windows7 de otomatik arka plan değiştirme varmış belli süreçte değişiyomuş bu açık olabilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

Orijinalden alıntı: kapomaho

dün youtube da video izlerken ,birden ekrar karardı ama bilgisayar kapanmadı ,windows tusları,ctrl +alt+del tuşları felan hiç işe yaramadı,sonra kapatıp açtım düzeldi.Tahmin ettiğim 2 tane sorun var ,1.si anakart yada ekran kartında bir sorun 2.si ki inşalllah odur masaüstü arkaplan resmi belli süre aralıklarında değişiyo acaba video izlerken masaüstü arkaplanını değiştirmeye girdi ve çıkamadı mı ki? sonra arkaplanı windows 7 temel yaptım şimdilik bir sorun yok inşallah olmaz ama çok kıllandım indirimden almıştım 1800 e acaba ellerindeki bozuk mallarımı sattılar bize :)

pcnet dergisinde okudgum bi özellige göre windows7 de otomatik arka plan değiştirme varmış belli süreçte değişiyomuş bu açık olabilir mi acaba?

evet açıktı bende o "türkiye" teması vardı. Ondan şüpheleniyorum inşallah ondandır,video izlerken değiştirmeye çalışıp çıkamadığından siyah ekran gelirmiki? hiç fikrim yok ama umudum bu yönde.

• bütün gün sürekli program yukledim , hersey yolunda.
    CPU 8 çekirdek olarak görünüyor .
    işlemleri yaparken zaten RAM ve CPU hiç zorlanmıyor, en fazla % 15 falan kullanıyor.
    yalnız harddisk pek hızlı değil , 7200devir olsa çok iyi olurmuş.
    çok da gerekirse isteyen değiştirir.

kısacası ben şu anda memnunum, tavsiye ederim.
  • bende bugün 2090 liraya 10 taksitle cihazı satın aldım. tasarımı gayet hoş, çokta sessiz çalışıyor. şu ana kadar gayet memnunum ve hicbir sorunla karşılaşmadım. inceledikçe görüşlerimi paylaşacağım..
  • E hadi ama ben hala SS bekliyorum. Oyunlardan ve Benchmark lardan cesit cesit istiyorum :) Casperium.com da olmasa notebooku alanlardan pek hayir yok galiba. Alan makinaya daliyo forumu unutuyor :D
  • Ben hala korkuyorum almaya
  • ben sadece bir oyun oynuyorum ( Falcon OF ) (http://www.youtube.com/watch?v=w71cewphTdw )
    we bu oyunda görüntü çok kötü sonuç verdi.
    oyunun menüsünde sadece ekran kartının izin verdiği 1024 x 768 boyutunda gösterdi.
    yani oynanacak gibi değil.

ama ben bu laptopu oyun için almadığımdan pek üzülmedim, oyunu evdeki masaüstünden oynuyorum zaten.

yine tüm gün program yükledim ve aktif olarak kullanmaya başladım hiçbir sonuçla karşılaşmadım.

çok da önemli olmayan negatif yönlerinden bahsetmek gerekirse;

arka kısımda hiçbir giriş-çıkış portu olmaması sağda ve solda kablo - usb ıvır zıvır çıkıntılara sebep oluyor.
    DVD yazıcının açma düğmesi pek kolay açılmıyor, düğme çok küçük.
    güç kablosunun cihaza giren kısmı dirsek şeklinde olsa iyi olurmuş.
    3 USB var , bana yetti ama 4 olsa iyiymiş.
    win7 ye alışmak XP den sonra biraz zor geldi , klasörlerin araç çubuğundaki iconları falan kaldırmışlar.
    windows live mail outlook express den geçiş yaparken problem çıkarıyor, arayüzünü de sevmedim.

HDD süper sessiz. ofis uygulamalarında CPU fanı çok sessiz neredeyse hiç çalışmıyor.

• oyunlarda sorun mu yaratıyor hadi ya.Diğer alanlar shift cod6 gta4 gibi oyunları deniyip test ettiler mi acaba?
  • arkadaşlar OYUN konusunda sizi yanlış yönlendirmeyeyim.
    ben oyundan hiç anlamam, benim oynadığım oyunda kötü sonuç verdi ama zaten benim oynadığım oyun sizinkiler kadar gelişmiş olmayabilir.
    oyun konusunda başkalarının deneyimlerini dinleyin bence.
    ben sadece kendi oyndaığımda aldığım sonucu yazdım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.