Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kardeş neye göre küçük derken o sebepten dedim bak demişsin çizim yapıyorum diye.çizim yaparken geniş ekran olması iyidir sanırım.Fakat çözünürlük konusunda gözünle görüp karar vermelisin bence.
  • bende bugün bimeks ten ürünü aldım,hemen canhavliyle call of duty modern warfare 2 yükledim en son ayarlarda bile akıcıydı.Tek sorun 2 tane usb olması şimdilik.
  • WİN7 Puanlamalarını koyabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ||_MusTy®_||

@erginbay ;

kardeş neye göre küçük derken o sebepten dedim bak demişsin çizim yapıyorum diye.çizim yaparken geniş ekran olması iyidir sanırım.Fakat çözünürlük konusunda gözünle görüp karar vermelisin bence.

evet şimdi gittim inceledim, ve de alamadım, çünkü netteki taksitlendirmeyi dükkanda yapmıyorlar! bende almadım,

monsterci
    win 7 de puanlamalarina baktim,
    7.1
    7.4
    6.9
    6.9
    5.9
    olarak gösteriyodu, en sonuncusu hdd den dolayi. 5400 olduğu için.

size bir soru, bu casperstore.com kendi internet satış mağazası mı acaba? güvenlimidir?
  • benim puanlar
    7
    7.4
    6.5
    6.5
    5.9

erginbay senin grafikler benden daha yüksek puanda ,benim işletim sistemi 64 bit ,seninki? birde bu puan farkı neden kaynaklı olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapomaho

benim puanlar
    7
    7.4
    6.5
    6.5
    5.9

erginbay senin grafikler benden daha yüksek puanda ,benim işletim sistemi 64 bit ,seninki? birde bu puan farkı neden kaynaklı olabilir?

benim değil ben daha almadım, mağazada baktığım üründe yazıyordu bunlar, işletim sistemi 64 bitti. yanlış mı gördüm acaba.
  • grafiklere 6.9 mu
  • sonunda 64 bit yükledim işte ss ler
     Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar

• quote:

Orijinalden alıntı: erginbay

quote:

Orijinalden alıntı: ||_MusTy®_||

@erginbay ;

evet şimdi gittim inceledim, ve de alamadım, çünkü netteki taksitlendirmeyi dükkanda yapmıyorlar! bende almadım,

monsterci
    win 7 de puanlamalarina baktim,
    7.1
    7.4
    6.9
    6.9
    5.9
    olarak gösteriyodu, en sonuncusu hdd den dolayi. 5400 olduğu için.

size bir soru, bu casperstore.com kendi internet satış mağazası mı acaba? güvenlimidir?

Buna da ben cevap vereyim. Casper'in kendi internet satış mağazası yoktur. casperstore.com da bizim gibi, casper mağazasıdır. Onlar da storedur, biz de storeyuz. Saygılar.

• @onexey
    Hele sukur ya :) Allah senden razi olsun. Hemen birkac soru yonelteyim.
    1. Driverlarin TAM ve GUNCEL mi?
    2. 64Bit olduguna eminmisin bana sanki 32Bit gibi geldi. Hem 3DMAK06 da hemde sistem ozelliklerinde belitilmemis cunku.
    3. HDD ninde puani beni muallakta birakti. Sanki 7200rpm gibi :)
  • Ben Asus'un t9600 işlemcili n51 modelini almayı düşünüyordum fakat Casper'ı gördüm kafam karıştı.

Bana Casper hakkında bilgi verebilir misiniz ayrıca kullananlar bu notebook da herhangi bir sorunla karşılaşıp karşılaşmadıklarını belirtirlerse sevinirim..
  • Bimeks te dizüstü için %20 indirim için bugün son günmüş.
    ben daha fazla bekleyemedim ve siparişi verdim .
    kdv dahil 1850tl ye ( 1039usd+KDV ) , i7 işlemcili dizüstü çok kötü olamaz diye düşündüm .
    ürünün sorunlu olup olmadığı daha belli değil ama umarım başımız ağrımaz.
    gelir gelmez kullandığım tüm programları yükleyip sorun çıkarıp çıkarmadığını ve diğer detayları burada paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlasyachting

Bimeks te dizüstü için %20 indirim için bugün son günmüş.
    kdv dahil 1850tl ye ( 1039usd+KDV ) , i7 işlemcili dizüstü çok kötü olamaz diye düşündüm .
    gelir gelmez kullandığım tüm programları yükleyip sorun çıkarıp çıkarmadığını ve diğer detayları burada paylaşırım.

nakit aldiniz galiba, nakit için çok güzel fiyat...
  • @Gurcellonline
    driverlar tam. ekran kartının güncel olduğundan eminim direk sitesinden çektim. diğer driverleri casperın verdiği dvddeki win7 64bit driverler.win7 de ayrıca daha güncel driver bulamadı.işletim sistemi konusunda ikinci resimde görünüyor 64bit win7. hdd de de test sonucuna bir nebze ben de şaşırdım açıkçası. hdd bana yetersiz geliyodu. sürekli dwnload yaptığımdan dolayı takılmalar oluyodu. ama kaspersky nin ayarlarını düzeltince ve indirmeleri harici hdd ye yapınca takılmalar düzeldi. özellikle temiz sonuç versin diye reset sonrası yaptım testleri.

@bloody24
    işlemci ve ram konusunda hiç sorunla karşılaşmadım gayet performanslı. 3d puanı zaten yukarda bikaç oyun denedim daha da denicem onların sonuçları söylerim ama şuan için ekran kartı da pek yarı yolda bırakıcak gibi durmuyo. şuan aklıma gelen tek sorun fanı. fanı hafif bi çıkıntıyla koymuşlar. hava tam olarak dışarı verilmiyor. bundan dolayı da sol üst köşe çok ısınıyo 6-7 saat gibi bi süre yoğun kullanımdan sonra fan deli gibi çalışıyo. ondan dolayı pc nin arka tarafına bi yükselti koymam gerekti rahat kullanabilmek için. bi arada soğutucu fan klavye seti almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: atlasyachting

Bimeks te dizüstü için %20 indirim için bugün son günmüş.

ya bunu da kaçırdım ağlamak istiyorum.Kafamı hangi taşa vuruyim ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 10 Aralık 2009; 18:03:00 >
  • fanın aşırı çalışması WIN7 deki media playerin kendi kendine bir işlem yürüterek, CPU yu %100 oranında meşgul etmesinden kaynaklanıyor olabilir. arka planda çalışan programlardan CPU yu aşırı kullanan varmı ona bir bak istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onexey

@bloody24
    işlemci ve ram konusunda hiç sorunla karşılaşmadım gayet performanslı. 3d puanı zaten yukarda bikaç oyun denedim daha da denicem onların sonuçları söylerim ama şuan için ekran kartı da pek yarı yolda bırakıcak gibi durmuyo. şuan aklıma gelen tek sorun fanı. fanı hafif bi çıkıntıyla koymuşlar. hava tam olarak dışarı verilmiyor. bundan dolayı da sol üst köşe çok ısınıyo 6-7 saat gibi bi süre yoğun kullanımdan sonra fan deli gibi çalışıyo. ondan dolayı pc nin arka tarafına bi yükselti koymam gerekti rahat kullanabilmek için. bi arada soğutucu fan klavye seti almayı düşünüyorum.

Teşekkür ederim.. Bir şeyi daha merak ediyorum.Çevremde notebook kullanıcılarına soruyorum ne alsam diye.Casper kullanmayanlar aman uzak dur,casper kullananlar ise bir sorun olmadığını memnun olduklarını söylüyorlar.Kullanıcı yorumları her zaman daha önemlidir tabiki de kullanmayan kişilerin böyle şeyler söylemesi garibime gitti.Neden böyle söylüyor olabilirler yoksa notebooklarda bir sorun mu var ?

• @atlasyachting
    işlemci kullanımı 100% ün yanına bile yaklaşmadı henüz. yoğun download lar sırasında çok oluyo ayrıca aynı işlemleri fanın üflemesi için alan bırakarak yaptığımda öle bi sorun olmuyo.

@bloody24
    önyargı tamamen. üründe diğer markalardan aşağı kalır bi taraf yok. Türkler yapamaz mantığı biraz. illa marka yazınca adam oluyo pc düşüncesi. orta yada giriş seviyesi bi alet alınca çok fark etmeyebilir ama performans için bi alet alınca marka ciddi fark ediyo. fiyat konusunda marka olduğu için 300 500 lira fazla vermek mantıklı gelmiyo bana. ayrıca o kişilere sormak lazım madem parayı sorun etmiyolar marka olsun diyolar neden apple almıyolar. daha iyisini yapan mı var.
  • Daha önce hep masaüstü bilgisayar kullandım ve bu makine kullandığım ilk laptop oyüzden pek alışık değilim özellikle call of duty oynadığım zaman fan hiç durmaksızın yoğun bir biçimde çalışıyor ve sesi belli bir müddet sonra rahatsız ediyor ,bu durum normalmidir laptoplar için ? Birde buna nasıl çözüm bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapomaho -- 11 Aralık 2009; 5:09:01 >
  • benim tecrübeme göre ; laptop , masaüstü, fotograf makinesi ve benzer tüm ürünlerde "iyi bilinen" markaların ürünleri genelde pek sorun çıkarmaz ve kaliteli olurlar. daha kaliteli bileşenleri kullanırlar. ama sorunlu HP laptopum da oldu 2. gün sürekli kilitlenmelerden dolayı geri verdim ama ondan önceki laptopumda HP idi ve sorunsuzdu . ekonomik rekabet çok arttı , bence tüm markalar maliyeti düşürmek için kaliteden ödün veriyorlar. ucuz bileşen, kontrol eksikliği , vb. ürünün sorunsuz çıkması artık biraz şans işi .

ben Toshiba , Hp , MSI markalı 4 laptop eskittim ( Yaş 40 : ) ) kendi topladığım ve markalı sayısız desktop eskittim . 1039usd+kdv ye bu risk alınır diye düşündüm. ürün iade etme konusuda da çok zaferlerim olmuştur.sorunlu bir ürün çıkarsa param iade olana kadar uğraşırım . evet bazen 6 ay sürüyor ama sonuç olarak haklıysanız kazanıyorsunuz.

kendi konumuza dönersek Casper hiç kullanmadım ama kendim çok desktop topladığım için biliyorum ki içindeki hemen herşey diğer markalardakilerin aynısıdır ; ram Kingston veya infeniondur veya samsung , vaya başka bilinen marka. ana kart intel, işlemci intel, HDD samsung veya Fujitsu veya bilinen diğer marka, ekran desen öyle.

oyunda fanın çok çalışması bence normal gibi . sonuçta dizüstü bu . oyun demek aleti son sınırında zorlamak demek . laptopta hacim küçük, bileşenlerin hepsi birbirine bitişik olunca oyun oynarken ısınma ve fan sesi olmaması beklenemez bence.

bimeks te fiyat 1169usd + kdv olmuş bugün , malumat.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.