Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
1
Favori
105.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adnan1905

Mileti kandırıyor bunlar!

Bu cihaz 1.60-1.99ghz arasındaki saat hızlarında çalışıyor!

yanlışın var dostum 2.30 gördüm ben
  • arkadaslar 4 cekırdek olarak 1.6 hız ıslemın zorluguna gore 2 cekırdekte 2.30 basıt ıslemlerde tek cekırdek kullanma 2.80 hız dıye bılıyorum arakdaslar yardımcı olsun ben sıparıs verdım 2 salı gunu gelecek gelınce soruları olan arkadaslara yardımcı olabılırım
  • arkadaşlar 2.0 da çalışsa bile 4x2.0 değil mi daha ne istiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup_unsal

arkadaslar 4 cekırdek olarak 1.6 hız ıslemın zorluguna gore 2 cekırdekte 2.30 basıt ıslemlerde tek cekırdek kullanma 2.80 hız dıye bılıyorum arakdaslar yardımcı olsun ben sıparıs verdım 2 salı gunu gelecek gelınce soruları olan arkadaslara yardımcı olabılırım

4 çekirdk 1.6 çift çekirdk 2.8
  • quote:

Orijinalden alıntı: ||_MusTy®_||

quote:

Orijinalden alıntı: yakup_unsal

arkadaslar 4 cekırdek olarak 1.6 hız ıslemın zorluguna gore 2 cekırdekte 2.30 basıt ıslemlerde tek cekırdek kullanma 2.80 hız dıye bılıyorum arakdaslar yardımcı olsun ben sıparıs verdım 2 salı gunu gelecek gelınce soruları olan arkadaslara yardımcı olabılırım

4 çekirdk 1.6 çift çekirdk 2.8

Galıba boyleydı :) daha ne ıstıyorsunuz arkadaslar
    benım ılk notebook p 8600 lu olandı sonra 6 mb onbelleklı t9600 modelını aldım sımdı onuda sattım ı7 lı aldım 2 gune gelecek bunlar beklenene fazlasıyla karsılık verıyo sakın kalıteden yana suphenız olmasın casper onceden cok dandık mal uretıyodu ama yenı pc lerı cok guzel ve fıyatlar cok uygun aklınızda hıcbırsey takılmasın kullanmayan arkadaslar kotulemesın ı7 lı gelınce butun soruları cevaplarım 3dmark sonuclar falan hepsınde yardımcı olacagım casperla ılgılı tek eksık 2 usb ve 1 sata var satayı usb olarak kullanabılıyosun 4 olsa ıyı olurdu onun dısında hıcbırsorunu yok. sony toshıba ıle kıyaslanamaz ama netıcede ıcıdndekı parcalar bellı markaya o kadar para vermeye gerek yok sony bı ı7 lı laptop cıkarsa 4 000 tl den assagı vermez genel bakalım

• hadi ya öyleyse iyi değilmiş :D hp dv7 2133 daha iyi o zaman 4x2.0
  • Core i7-720QM ile Core 2 Quad Q9000 /Core 2 Duo T9800 / Core 2 Duo T9600 / Core 2 Duo P8700'ün performans farkını merak edenler:http://www.pckoloji.com/diger/12771-intel-core-i7-720qm-performans-testleri.html

casper'ın yeni laptopu bence f/p başarımı açısından ideal bir model. t9600 işlemcili modellerin fiyatı bile 1650 liradan başlıyor. hatta bu core i7 li ürün ile aynı fiyata olan bir hayli model var. t9800 işlemcili notebook bile yok tr de

• o kadar degındıgımden sadece usb kaldıysa aklından o da ıyıymıs ne dıyım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

hadi ya öyleyse iyi değilmiş :D hp dv7 2133 daha iyi o zaman 4x2.0

yanlış düşünüyorsunuz.herşey o rakamlardan ibaret değildir.ayrıca ht desteği ile bu makine 8x1.6 sizin dediğiniz gibi kıyaslarsak.

Casper Nirvana CPQ-I740-4L35P | Core i7 İşlemcili Notebooklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unLuckyCoder -- 6 Aralık 2009; 21:51:08 >
  • deminki arkadaş 4 çekirdek 1.6 demişti de ondan dedim.Demek 8 çekirdek gibi davranıyo
  • peki bu ekran çöznürlüğü konusunda ne diyorsunuz. 1366X768 çok düşük değilmi?
  • Laptop bugün elime ulaştı gerçekten tasarım olarak çok iyi ve kasa metal ısı problemi yok şu anda bi sorun yok gta4 falan yukleyıp 3dmark sonuclarını paylasırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erginbay

peki bu ekran çöznürlüğü konusunda ne diyorsunuz. 1366X768 çok düşük değilmi?

neye göre düşük ?
    kime göre düşük ?

@yakup_unsal ;
    hayırlı olsn kardeşim . evet makinenin ısısı normal seviyelerde 35-40 derece filan.yalnız FN ile toucpad kapama kısayolu göremedm ben.nasıl kapatıcaz bu toucpadi
  • http://bimeks.com.tr/urun/1002/108797/casper-nirvana-cn-bmqi720a.aspx
    fiyat 1850 lira neden bu kadar indirmişler acaba kampanya ne zamana kadar kesin almalıyım ama kalleş hp hala paramı yatırmadı bu kaçırdıgım 100. fırsat nerdeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

http://bimeks.com.tr/urun/1002/108797/casper-nirvana-cn-bmqi720a.aspx
    fiyat 1850 lira neden bu kadar indirmişler acaba kampanya ne zamana kadar kesin almalıyım ama kalleş hp hala paramı yatırmadı bu kaçırdıgım 100. fırsat nerdeyse

Iste simdi tam oldu. Hadi cikartin daha iyi bir F/P de gorelim.

• ama kamnpanya sınır sürede geçerliymiş ne zamana kadardır acaba param gelse de kaçırmasam
  • ilk fiyatı bile çok düşüktü , şimdi iyicene düşmüş.
    bu durum beni daha da kıllandırıyor.
    bu fiyat düşüşünün bir sebebi olsa gerek diye düşünüyorum.
    başka örneği olmayan bir konfigürasyona sahip , en yeni işlemci ve bu fiyat...

kullanan birileri biraz deneyimlerini anlatırlarsa seviniriz.
    problemsiz ise ben de alıcam bundan .
    donma , kilitlenme gibi problemler oluyormu acaba ?
  • şu dizüstüyü kullananlar 3dmark06 ve w7 puanlarınız nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlasyachting

ilk fiyatı bile çok düşüktü , şimdi iyicene düşmüş.
    bu durum beni daha da kıllandırıyor.
    bu fiyat düşüşünün bir sebebi olsa gerek diye düşünüyorum.
    başka örneği olmayan bir konfigürasyona sahip , en yeni işlemci ve bu fiyat...

kullanan birileri biraz deneyimlerini anlatırlarsa seviniriz.
    problemsiz ise ben de alıcam bundan .
    donma , kilitlenme gibi problemler oluyormu acaba ?

fiyat sadece bimekste düşük o da 20. yıl indirimi %20 indirim yazıyodu yoksa diğer sitelerde pahalı 2 milyar 50 milyon civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ||_MusTy®_||

quote:

Orijinalden alıntı: erginbay

peki bu ekran çöznürlüğü konusunda ne diyorsunuz. 1366X768 çok düşük değilmi?

neye göre düşük ?
    kime göre düşük ?

@yakup_unsal ;
    hayırlı olsn kardeşim . evet makinenin ısısı normal seviyelerde 35-40 derece filan.yalnız FN ile toucpad kapama kısayolu göremedm ben.nasıl kapatıcaz bu toucpadi

kötülemek için demedim arkadaşım, 15,6 inch ekran için küçük değil mi diye sordum, neye göre kime göre diye sormadım farkındaysan.
    artı birdehttp://www.pckoloji.com/diger/12771-intel-core-i7-720qm-performans-testleri.html şu adresteki ekran boyutu aynı mesela ve de 1680X900 çözünürlük veriyor, aradaki fark neden acaba onu merak ediyorum.
    bende almak istiyorum o yüzden soruyorum, çünkü şu anda kullandığım laptopun çözünürlüğü 1280x800, bana küçük geliyor, bunun yanında birde monitör kullanmam gerekecek, çünkü ben çizim ile uğraşıyorum, şu anki masaüstü sistemimle aynı performansı veriyor hatta bazı yönlerden üstün, artık masa üstü hammallığından kurtulmak istiyorum, artı çok seyahat edip çok çizim yapıyorum, onun için sordum. Ama bu fiyata başka bir ürün yok var ama türkiyede yok zaten olsa uçuk fiyatlarda.

Bimeks de ki fiyat Bonus karta 6 taksit yapıyolar o fiyata, 12 isterseniz 2000 tl bir fiyatı var, genede cazip diğer yerlere göre. birazdan gidip alabilirim hade bakalım kart ve kana girme meselesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8765E6CFE -- 9 Aralık 2009; 19:26:02 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.