Casper nirvana eaa-89 kodlu laptap'a format attım gerekli driverların hepsini kurdum aygıt yöneticisine bakayım dedim belki eksik birşey vardır diye (büyük depolama birim denetleyecisi)diye birşey yazıyor (google amcada arattım bunuda chipseti tekrar kur düzelir diyenler olmuş tekrar kurdum bir düzelme olmadı.-Sata- sını kur diyenler olmuş bir tek o driverı yükleyip kuramadım halan daha arıyorum ben acaba nerede yanlış yaptım bu sorun gitmiyor
Ufak bir sorunda hemen foruma başvurup derdimi yanmam çok zorlandığımda yazarım forum kirliliği olmasın diye.Saygılar...
RESİM:[imagehttp://imageshack.us/photo/my-images/851/resimcsper.png/][/simage] koyduğum resim de sorun varsa söyleyin...
Diğer harici sürücülerinizde eksik var demek ki. Yani ethernet, ağ sürücüsü yuvası, Wireless, modem vb. tüm sürücüleri tamamen kurun.
Tek tek bakıp inceleyip tekrar deniyeceğim bakalım sonuç ne gösterecek.
up up
Sorunu düzeltemedim sebebini anladığım kadarıyla format atarken normal xp cd si takıp kurmamdan dolayı.Ben şimdi bu pc i formattan sonra tüm driverları tek tek kurdum -sata raid ahcı- hariç herhangi bir kasma hata söz konusu bile değil.Sorunu düzeltmem için anladığım kadarıyla bu pc ye uygun.. Sata sürücüleri kurulum XPCD sine entegre edip biostan gerekli ayarlamaları yapıp formatlamak.Yanlız bir kaç sorum olacak. 1.bu pc ye format atmadan sata ahcı yı kurabilirmiyim? 2.Bir zaman sonra bu format attığım pc mavi ekran hatası verirmi?
Ufak bir istek casper eaa-89 modeline uygun sata rai ahcı driver varsa link koyarmısınız.Xp cd sine entegre etmek için istedim arkadaşlar fazla fazla uğraşmamak için tek seferde kurtarmak için ben uygun olanı bulamam çok uğraşırım diye saygılar...