Şimdi Ara

casper nirvana nb 15.6 açılış şifresi unuttum(çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
17.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 aydır kullanmadım ve acarkenkı sıfreyı unuttum . paralayı sıfırla tıklıyorum herhangi bir seçenek göstermıyor.

bılgısayarı ılk acarken bios sayfasına da yönlendırmıyor ( F8 veya F12 ye basın kısmı)

ne yapabilirim ?
    formatsız çözum var mıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gastauskas87 -- 11 Ocak 2016; 19:52:30 >

• Başka bilgisayardan internetten şifre kırma programını indirin ve flaşa atın biosa delete tuşuyla girmeye çalışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozaemrecan

Başka bilgisayardan internetten şifre kırma programını indirin ve flaşa atın biosa delete tuşuyla girmeye çalışın
    baska bılgısayarım var , flash yok fakat mobıl telefonum hafıza kartı ve kablom var işe yarar mı ?

onu geçtım pc yı acarken hıc bios için f8 f12 gıbı tuşlara basın yazısı gelmıo
  • Ben Casper laptop da F2 ile giriyorum biosa.
  • tanerali kullanıcısına yanıt
    f2 ye bas yazısı gelıyor mu ben guc dugmesıne basıyorum casper yazısı gelıo 4 5 sanıye sonra kullanıcı sıfresı ıstıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gastauskas87

f2 ye bas yazısı gelıyor mu ben guc dugmesıne basıyorum casper yazısı gelıo 4 5 sanıye sonra kullanıcı sıfresı ıstıyor

Bende Casper ekranı dışında bir şey yazmıyor. PC düğmesine baş. Hemen F2 ye baş cek Casper ekranı gelene kadar. Hatta bios açılana kadar bas
    tmm dedıgını yaptıkdan sonra
    bios arayuzu geldıkden sonra ızlemem gereken yol nedır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kullanıcı oturum şifresi değil mi? Bunu sıfırlamak istiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerali

quote:

Kullanıcı oturum şifresi değil mi? Bunu sıfırlamak istiyorsun

Alıntıları Göster
    bahsetmıs olduugum resımdekı sıfre

casper nirvana nb 15.6  açılış şifresi unuttum(çözüldü)

bunu biosla nasıl sıfırlayabılırım

• quote:

Alıntıları Göster
    forum donanım eskı gücünü kaybetmıs

• quote:

Shift tuşuna basılı tutarak bilgisayarı yeniden başlatın ondan sonra sıfırlama seçeneğinden bilgisayarı sıfırlayabilirsiniz

• Yapman gereken şey elcomsoft windows sifre kirma iso dosyasını indirip bilgisayarda cd ye yazdır. Bu cd ile bilgisayari baslat.eger cd ddn baslatamiyorsaniz once bi pilini sok pc nin ki tam kapansin sonra güç dugmesine bas ve sonra esc ye basılı tut. Boot menu gelmesi lazim ordan cd ile baslat sonra hep ileri ilwri diyosun o senin sifreni buluyo veya silme şansı veriyor sana sonra yeniden başlat normal aç bilgisayarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

Yapman gereken şey elcomsoft windows sifre kirma iso dosyasını indirip bilgisayarda cd ye yazdır. Bu cd ile bilgisayari baslat.eger cd ddn baslatamiyorsaniz once bi pilini sok pc nin ki tam kapansin sonra güç dugmesine bas ve sonra esc ye basılı tut. Boot menu gelmesi lazim ordan cd ile baslat sonra hep ileri ilwri diyosun o senin sifreni buluyo veya silme şansı veriyor sana sonra yeniden başlat normal aç bilgisayarı
    hrn boot cd ile sistemi açıp mini xp içindeki password araçları ile sisteme bir admin kullanıı ekleyebiliyorsun.
    daha sonra bu admin kullanıcı ile sisteme girip şifresini bilmediğin kullanıcının şifresini kaldırıp yada değiştirebilirsin.

şifre kırma yazılımlarını tavsiye etmem windows klasöründeki kullanıcı bilgilerini tutan dosyayı bozarsan windows hiç açılmaz.
    bu programların çoğu bu dosyayı bozar.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

hrn boot cd ile sistemi açıp mini xp içindeki password araçları ile sisteme bir admin kullanıı ekleyebiliyorsun.
    daha sonra bu admin kullanıcı ile sisteme girip şifresini bilmediğin kullanıcının şifresini kaldırıp yada değiştirebilirsin.

şifre kırma yazılımlarını tavsiye etmem windows klasöründeki kullanıcı bilgilerini tutan dosyayı bozarsan windows hiç açılmaz.
    bu programların çoğu bu dosyayı bozar.

Alıntıları Göster
    bilgiler için teşekkür ederim akşam denicem bunları fakat;
    parola sıfırla tıkladığımda flas bellek istemektedir.
    boş flash bellek takarsam olur mu ? ve ne gibi aşamalar olacak.

• blackblood07 B kullanıcısına yanıt
    işe yarıyor mu cidden , daha denemedim akşam bu yöntemle başlıcam
    resim paylaştim , şifreyi kuzenim unuttuğundan açılmıyor
  • blackblood07 B kullanıcısına yanıt
    sıfırlayınca düzelir m i
  • quote:

sıfırlayınca düzelir m i
    http://www.dosya.tc/server6/prh6fv/sifre.nrg.html
    Bunu indir cd ye çek şifreyi kırarsın.
  • PC Doktor kullanıcısına yanıt
    dostum tşk ederım ..
    fakat casper işin kolayını yapmış . shift+yeniden başlat +sıfırlama
  • YA beyler banada bi yardım edin ben pc ye recovery attıktan sonra pc açılırken deilde hani bişi yüklerken falan şifre istıo lan görev yöneticisini açarken bile istio ne yapbilirim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.