Şimdi Ara

Casper Nirvana Laptop Sizce Nasıl???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
25.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar bir Leptop Alıcam ama casperda karara vardım en iyiside Casper Nirvana 15.6'' CMY.3632-BT37V-S olduğuna karar verdim

Özellikleri:

İşlemci
    Intel® Core ™ i7-3632QM İşlemci

İşletim Sistemi
    Windows 8

İşlemci Hızı
    İşlemci hızı 2.20 GHz., Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3.20 GHz'e kadar, 6MB Intel® Akıllı Bellek

Chipset
    Intel® HM76 Chipset

Ram
    16 GB DDR3 Bellek

HDD
    1 TB SATA Harddisk

Monitor
    15.6'' WXGA (1366x768) HD LED Ekran

Ekran Kartı
    3 GB DDR3 Nvidia Geforce GT630M Ekran Kartı (2 GB Ayrılmış Bellek)

Kablosuz Ağ
    Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g/n

Web Cam
    1.3 MP HD Web Camera

DVD
    Blu-Ray Okuyucu + DVD±RW DUAL Combo

USB Port
    1X USB 2.0 port, 2X USB 3.0 port

Diğer2
    Microsoft® Office 2010 Transition Paketi

Card Reader
    Multi Card reader

SATA - HDMI
    1X HDMI

FİYAT : 1977 TL KDV DAHİL

şimdi Sizce Bu BİLGİSAYAR NASILDIR ?????? YORUMLARINIZ BİLGİSAYAR ÜZERİNE OLSUN SAPTIRMANIN ANLAMI YOK...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfbahmetli -- 26 Mart 2013; 19:54:56 >

• İşlemci, ram , hdd vs. gibi donanımı iyi. Ekran kartı da orta segmentte, güncel oyunları orta ve yüksek ayarlarda oynatabilecek kapasitede bir kart. Yine de kart biraz düşük kalıyor. Ve ileriye dönük kullanımda ağır grafik isteyen oyunlar için yeterli olmayabilir. Soğutmasına genelde pek iyi dendiği de söylenemez. Belirli bir süre sonra ısınma sorunu olabiliyormuş çünkü. Ayrıca kasa kalitesi babında nasıl biraz cihazdır bilmiyorum. Bu ürünün yerine, aynı fiyat aralığında satılan, ekran kartı daha yüksek ürünlere de bakabilirsin. Ram , hdd gibi donanımlardan ziyade, işlemci ve ekran kartı gibi donanımların yüksek olması ileriye dönük kullanım için daha yerinde bir seçim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 13 Mart 2013; 22:25:32 >
  • fiyat normal gibi.

şimdi pc'yi ne için alacaksın onu söyleki ona göre yardımcı olalım..

günlük kullanım internet, film vs mi

yoksa son çıkan pc oyunlarını takip etmek için mi

bende i5, 1,5GB ekran kartı, 6GB ram li bir toshina satellite pc var.. özellikleri düşük gibi gelmesin şimdiye kadar kasan oyun daha görmedim.. ha ama nedir oyun oynarken anti analyzing'i kapatıyorum, çözünürlüğü 1280x800 yapıyorum.. ama olacak o kadar

yani sırf anti analysingleri açaacam diye gidip 3000 TL'lik bilgisyar almam.. bu benim görüşüm.. zaten aksiyon veya araba yarışı gibi oyunlarda antianalyzing açıkmış değilmiş ona kafayı takmıyorsun.. yağ gibi kayıyor oyunlar.. 5 yıl ps3'te oyun oynadım ben.. şu donanımla aldığım kalite ps3'ten çok daha iyi..

benim bilgisayarımın en sevdiğim özelliği 17,3" ekranı olması.. bildiğin masa üstü pc gibi.. şimdi 15,5"lik laptoplar tablet gibi geliyor...

benim tavsiyem bu parayı gidip casper'a vereceğine toshiba, samsung gibi kaliteli bir marka alman.. varsın i7 değilde i5 olsun ama kaliteli olsun.. ekranı büyük olsun.. oyununuda oynarsın, hd filmlerinide izlersin, kafanda rahat olur.. casper'ı kötülemiyim ama kendisi hakkında çokda iyi yorumlar okumadım.. ha bozuldu ha bozulacak derdin olmadan al bitane dünya devi şirketlerinin bilgisayarını kafan rahat etsin.. donanımı kaliteli, kasası kaliteli, ekranı kaliteli.. daha ne olsun..

bu benim görüşüm sen ne düşünürsün orasını bilemem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 14 Mart 2013; 13:22:19 >

• eyw kardeşim fakat bu özelliklerde başka bir markaya baktığımda toshiba vb. gibi yaklaşık 3 ila 4 bin tlden başlamakta casper i tercih etme sebebimde bundandır.
    ayriyetten 5 yıldan fazla casper masaüstü kullandım artık eskidiği için satıp yine casper masaüstü nrivana aldım 3 sene önce fakat daha 1 kere bile format atmadım ki windows 7 starter olmasına rağmen hiçbir sorunlada karşılaşmadım ama özellikleri çok düşük olduğu için bunu almayı düşünüyorum drex11 fln desteklemiyor bence caper iyi hiç bir sorunda yaşamadım şimdiye dek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfbahmetli -- 16 Mart 2013; 12:50:14 >
  • O paraya Casper alma derim. Isınma sorunları kronik ve kasa kalitesi de çok iyi değil.
    2000 Tl ye Gt630M den çok daha performanslı ekran kartlı PC ler mevcut.
  • casper almayın arkadşım almayın ya beleş verseler almam ben bir hata yaptık aldık bari siz yapmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell mi?, lenovo mu?
    15 yıl önce açıldı
    Acer mi Lenovo mu ?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Casper a bulaşma bence . O paraya daha iyi pcler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar o fiyata aynı özellikte pc bunul bugun gidip onu alıcağım 16 gb ramdan bahsediyoruz intel core i7 6mb önbellek 2gb ekran kartı ... arkadaşlar baktığınız zaman zaten hiçbirinin markasıda casper deil biri nvidia biri intel çıkarsa en kötüsü kasası kötü çıkar zaten plastikten ibaret bence casper dünyaca ünlü bir marka ve ucuz kasasınıda kötü çıkartıp kendi ismini kirletmek istemez ama herkez ucuzluğundan dolayı bir kulup bulmaya çalıştığı için bu yorumları yazmakta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfbahmetli -- 16 Mart 2013; 14:52:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbahmetli

Merhaba Arkadaşlar bir Leptop Alıcam ama casperda karara vardım en iyiside Casper Nirvana 15.6'' CMY.3632-BT37V-S olduğuna karar verdim

Özellikleri:

İşlemci
    Intel® Core ™ i7-3632QM İşlemci

İşletim Sistemi
    Windows 8

İşlemci Hızı
    İşlemci hızı 2.20 GHz., Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3.20 GHz'e kadar, 6MB Intel® Akıllı Bellek

Chipset
    Intel® HM76 Chipset

Ram
    16 GB DDR3 Bellek

HDD
    1 TB SATA Harddisk

Monitor
    15.6'' WXGA (1366x768) HD LED Ekran

Ekran Kartı
    2 GB DDR3 Nvidia Geforce GT630M Ekran Kartı (1 GB Ayrılmış Bellek)

Kablosuz Ağ
    Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g/n

Web Cam
    1.3 MP HD Web Camera

DVD
    Blu-Ray Okuyucu + DVD±RW DUAL Combo

USB Port
    1X USB 2.0 port, 2X USB 3.0 port

Diğer2
    Microsoft® Office 2010 Transition Paketi

Card Reader
    Multi Card reader

SATA - HDMI
    1X HDMI

FİYAT : 1977 TL KDV DAHİL

şimdi Sizce Bu BİLGİSAYAR NASILDIR ?????? YORUMLARINIZ BİLGİSAYAR ÜZERİNE OLSUN SAPTIRMANIN ANLAMI YOK...

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-367293-y500-core-i7-3630qm-8gb-16gb-ssd+500gb-hdd-2gb-gt650m-156-dvdrw-win8/productdetails.aspx?I_ID=64854

hocam bu ürünü bakabilirsin yeni seri bunlarda touchpad problemi falanda yok caspera göre ekran kartı çok daha iyi kasası çok iyi ışıklı klavyesi var ben çift ekran kartlısını kullanıyorum gayet memnunum

• hacı fiyata dikkatini çekerim yalnız 2600 tl ben 2000 tl den bahsediyorum bide geçen gün casper bayisine gittim bu birazcık pahalı aynısı ekran kartı 3gb + 2b ayrılmış bellek (gerektiğinde ramdan destekle 5gb)
    olanı 1800 tl idi.
  • quote:

hacı fiyata dikkatini çekerim yalnız 2600 tl ben 2000 tl den bahsediyorum bide geçen gün casper bayisine gittim bu birazcık pahalı aynısı ekran kartı 3gb + 2b ayrılmış bellek (gerektiğinde ramdan destekle 5gb)
    olanı 1800 tl idi.

Bakınız Casper gibi markalar bilinçsiz tüketiciyi avlamaya yönelik 2GB, 3GB, 4GB Ekran Kartı gibi değerler yazıp reklam yapıyor.
    DDR3 Bellek Mimarisine sahip 128 Bit Veri Yolu Ekran kartlarının Bellek Miktarı isterse 48 GB olsun, işleyebildiği veri miktarı maximum 1 GB ttır. Kısaca O grafik Kartı 1 GB değerlidir.
  • quote:

hacı fiyata dikkatini çekerim yalnız 2600 tl ben 2000 tl den bahsediyorum bide geçen gün casper bayisine gittim bu birazcık pahalı aynısı ekran kartı 3gb + 2b ayrılmış bellek (gerektiğinde ramdan destekle 5gb)
    olanı 1800 tl idi.

hocam 1971 fiyatı 2600 yüzde 25 indirip olmamış hali
  • YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
  • quote:

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

http://www.teknosa.com/urunler/125032409/samsung-np550p5c-s05tr-gumus-notebook?term=samsung

İndirim ve hediye çeki ile 1850 tl civarında fiyatlara düşüyor. Turuncu, haftasonu, indirimi beklersen bu fiyatlardan alabilirsin. Ekran kartı ve kalite babında casperdan daha iyi alternatif olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'

quote:

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

http://www.teknosa.com/urunler/125032409/samsung-np550p5c-s05tr-gumus-notebook?term=samsung

İndirim ve hediye çeki ile 1850 tl civarında fiyatlara düşüyor. Turuncu, haftasonu, indirimi beklersen bu fiyatlardan alabilirsin. Ekran kartı ve kalite babında casperdan daha iyi alternatif olur.

Turuncu indirimler her zaman hafta sonu mu oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: OĞUZ?

quote:

quote:

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Genelde hafta sonları indirim oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

http://www.teknosa.com/urunler/125032436/casper-cn-tki-3210e-notebook Bu noteboo. indirimdeydi.Inceledim güzeldi ama 1499 tl`den 1699 tl ye yükselmiş.Bakalım hafta sonu indirim olursa almayı düsünüyorum.Bu arada iyi mi tavsiye edermisiniz???

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

http://www.teknosa.com/urunler/125032436/casper-cn-tki-3210e-notebook Bu noteboo. indirimdeydi.Inceledim güzeldi ama 1499 tl`den 1699 tl ye yükselmiş.Bakalım hafta sonu indirim olursa almayı düsünüyorum.Bu arada iyi mi tavsiye edermisiniz???

Bütçen 1800 tl civarıysa samsung np550 daha iyi seçim olur. 1500 tl civarıysa ; lenovo z580, asus k55vj, samsung np370r5 , lenovo z500 gibi cihazlara bakabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Alıntıları Göster

Arkadasım önerileriz için sağolun senin yolladığın pcyi inceledim güzele benziyor. eğer bütcen okadarsa bişey diyemem ama imkanın varsa benimkinden almanı tercih ederim çünkü almışken bir kere alırsı teknoloji çabuk gelişiyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.