Formatın ılk basında daha lısans sozlesmesı bıle cıkmadan dısk gozden gecırme hatası gbı bır hata verıyor bu hatayı ılk kez gorduysenız yenıden baslatın dıyor yenıden baslatıyorum aynı yere geldıgınde yıne aynı hatayı verıyor acaba win7 den xp ye cevırmemle alakası varmıdır yoksa yapmam gereken baska bır sey varmı acaba.. bılenler yardımcı olursa cok sevınırım.. sımdıden tesekkurler!!
quote:
Orijinalden alıntı: halo_7 Formatın ılk basında daha lısans sozlesmesı bıle cıkmadan dısk gozden gecırme hatası gbı bır hata verıyor bu hatayı ılk kez gorduysenız yenıden baslatın dıyor yenıden baslatıyorum aynı yere geldıgınde yıne aynı hatayı verıyor acaba win7 den xp ye cevırmemle alakası varmıdır yoksa yapmam gereken baska bır sey varmı acaba.. bılenler yardımcı olursa cok sevınırım.. sımdıden tesekkurler!!
Walla win7 den xp ye geçmesiyle ilgili bir hata yok sadece o konuda yardım edebilecegim çunku bende geçtim.. Hem xp ye gecip napcan kal win7 de xD
quote:
Orijinalden alıntı: alis96
quote:
Orijinalden alıntı: halo_7 Formatın ılk basında daha lısans sozlesmesı bıle cıkmadan dısk gozden gecırme hatası gbı bır hata verıyor bu hatayı ılk kez gorduysenız yenıden baslatın dıyor yenıden baslatıyorum aynı yere geldıgınde yıne aynı hatayı verıyor acaba win7 den xp ye cevırmemle alakası varmıdır yoksa yapmam gereken baska bır sey varmı acaba.. bılenler yardımcı olursa cok sevınırım.. sımdıden tesekkurler!!
Walla win7 den xp ye geçmesiyle ilgili bir hata yok sadece o konuda yardım edebilecegim çunku bende geçtim.. Hem xp ye gecip napcan kal win7 de xD
Benım kullanmam gereken cızım programları var win7 desteklemıyor onları acmak ıcın xp ye gecmem gerekıyor :( :( :(
quote:
Orijinalden alıntı: halo_7
quote:
quote:
Benım kullanmam gereken cızım programları var win7 desteklemıyor onları acmak ıcın xp ye gecmem gerekıyor :( :( :(
Yükleyip uyumluluk modunda çalıstırmayı deneseniz bide
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: halo_7
quote:
quote:
Yükleyip uyumluluk modunda çalıstırmayı deneseniz bide
Baska bır arkadas tavsıye ettı onu o sekılde bı sonuc alamadım maalesef.. :(:(:(
arkadaşım bu sorununuzu bence casper yetkili servislerine telefon edip müşteri hizmetleriylede görüşebilirsiniz. Bazen işletim sistemleri için anakartlarda kilit sistemi gibi bir uygulama olabiliyor muş. Birde sisteminiz için xp driverleri var mı onuda araştırınız. Ona göre hareket ediniz.
quote:
Orijinalden alıntı: harece66
arkadaşım bu sorununuzu bence casper yetkili servislerine telefon edip müşteri hizmetleriylede görüşebilirsiniz. Bazen işletim sistemleri için anakartlarda kilit sistemi gibi bir uygulama olabiliyor muş. Birde sisteminiz için xp driverleri var mı onuda araştırınız. Ona göre hareket ediniz.
Casperın kendi sitesinden driwerları indirdim şu an elimde mevcut xp driwerları.. Ancak merak ettiğim iş oydu acaba engelleyen bir sistem varmıdır diye merak ediyordum cunku yaptıgım ıslemlerde bı yanlıslık oldugunu zannetmıyorum.. yardımın ıcın tesekkur ederım..