Şimdi Ara

Casper Nirvana NB 15.6 (CNE.2450-8L45P) Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Casper Nirvana NB 15.6 (CNE.2450-8L45P) model notebooka sahibim. ürünü vatan bilgisayardan yaklaşık 8 ay önce aldım ve garantisi devam etmektedir. sorunum bios güncellemesi ile alakalı.

http://www.****/casper-notebook-f55/casper-nirvana-bios-update-t15344.html

bu siteden indirdiğim 303 version bios dosyasını winflash programı ile windows üzerinden güncelleme yaptım ancak ağır programlar açıldığında anakartta inanılmaz derecede ısınma söz konusu ve diğer birleşenlerinide kısa bir sürece içerisinde ısınmasına sebep oluyor. işlemci, ekran kartı, ram vs..

şuan notebookumda işletim sistemi olarak windows 7 64 bit kullanıyorum ve de notebook modelime uygun sorunsuz bir bios dosyası rica ediyorum sizden. lütfen yardımlarınızı eksik görmeyin. şimdiden teşekkür ediyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesse-james-1882 -- 1 Mart 2013; 3:34:08 >

• cevap ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesse-james-1882

öncelikle merhabalar..

Casper Nirvana NB 15.6 (CNE.2450-8L45P) model notebooka sahibim. ürünü vatan bilgisayardan yaklaşık 8 ay önce aldım ve garantisi devam etmektedir. sorunum bios güncellemesi ile alakalı.

http://www.****/casper-notebook-f55/casper-nirvana-bios-update-t15344.html

bu siteden indirdiğim 303 version bios dosyasını winflash programı ile windows üzerinden güncelleme yaptım ancak ağır programlar açıldığında anakartta inanılmaz derecede ısınma söz konusu ve diğer birleşenlerinide kısa bir sürece içerisinde ısınmasına sebep oluyor. işlemci, ekran kartı, ram vs..

şuan notebookumda işletim sistemi olarak windows 7 64 bit kullanıyorum ve de notebook modelime uygun sorunsuz bir bios dosyası rica ediyorum sizden. lütfen yardımlarınızı eksik görmeyin. şimdiden teşekkür ediyorum ..

bios dosyasının uygunsuzluğu söz konusu olduğunu zannetmiyorum, zira öyle olsaydı cihaz hiç açılmayabilirdi, garantisi devam ediyor servise göndermeniz daha uygun bir çözüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell 3585 vs Asus vivobook 15 ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.