Şimdi Ara

Casper Nirvana S500.1051-8E50P-G-F 6 x 970 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.453
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sıcak fırsat mıdır bilemedim. Taksitli fiyatı nakit fiyatının altında, sebebini de bilemedim. Yorumu sizlere bırakıyorum.

• Casper exper diye gömmeyin hemen exper nr81a 7 8 sene oldu halen kullanıyorum. Ssd ve ram taktım sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarifeye ek diyor. Muhtemelen en az 100 TL lik tarifede olmanız gerek derler
  • quote:

Orijinalden alıntı: srd.karaaslan

Tarifeye ek diyor. Muhtemelen en az 100 TL lik tarifede olmanız gerek derler
    Babamın kullandığı 43 liralık pakete uygun dedi.

Bilgisayar hakkında yorumunuz nedir? Alınır mı?
  • Casper'in kendi sitesinde 8787 tl gözüküyor, ozellikler tn ekran haricinde iyi bence

Bu ürüne de bakılabilir:
    https://forum.donanimhaber.com/hp-i5-10210u-8gb-ram-mx110-4864-tl-amazon--145718921

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ser06 -- 25 Eylül 2020; 11:30:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yani şöyle diyim size tasarımsal olarak güzel bi pc ama bu özelliklerle başka pc de alabilirsin aslında.
  • Bence ekran kartsız bir makine için fiyat yine de yüksek. Mx250-350 aşağısı yok sayılır benim gözümde. Bunlar da iş görmez de işte hiç yoktan iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Casper exper diye gömmeyin hemen exper nr81a 7 8 sene oldu halen kullanıyorum. Ssd ve ram taktım sadece.
    Casper ile exper aynı kalitede değildir. Özelde bazı modeller birbirinden dandik/kaliteli vs farklılık olabilir ama geneline bakarsa exper 5 gömlek üstündür Casper'dan.

En az 50 tane casper ve yine 20'den fazla exper elimden geçti ona göre yazıyorum. Son 5 yıldır casper makineye bakmıyorum extradan onu da belirteyim. Exper çok iyi markadır falan demiyorum; Casper'la mukayese yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 25 Eylül 2020; 23:24:5 >
  • Ne zamandır bilgisayar bakıyordum teşekkürler .. Kendi sitesinde 8400 tl
  • arkadaşlar tecrübe olarak casper almayın derim, Bir yakınımın Casper laptopu vardı, windows yükleme ekranından sonra ekran siyah kalıyordu, araştırdım ettim, pek bi sonuç bulamadım format attım, ekran kartı driveri yüklenmeyince sorun olmadığını gördüm ekran kartı driverini yükleyince aynı sorunu görüyordum, uzun araştırmalar sonucu, kullanılan anakart 5. sınıf çin malı olduğu için bir bios güncellemesi varmış o yapılınca çözülüyor sorununa ulaştım, servisine danıştım 200 tl bios güncellemesine istedi ve bildiğim şeyi söyledi, bios güncellemesi sonrası garanti veremeyiz çöpte olabilir dedi anakart garantisi yok o anakartı bulmakta imkansız gibi birşey, artık e.kartı driverini yüklemeden kullanmasını önerdim arkadaşa

Demem o ki kullanılan malzeme en alt katmanında altı oluyor laptoplarda.

Eski zamanlarda öğrentdiğim bir bilgiyi söylemek isterim,

3 ER den uzak dur, ExpER,CaspER,AcER

• 6 taksitli fiyatı çok iyi. Var mı acaba bu fiyata bu ayarda başka cihaz..

Düzeltme: dün 6x870 iken bugün 6x970 oldu fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extra34 -- 27 Eylül 2020; 11:19:0 >
  • Pc hakkinda yorum bekliyordum ama suan bakinca stokda yok gozukuyor. Olsa yegen icin dusunecektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 27 Eylül 2020; 20:50:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Pc hakkinda yorum bekliyordum ama suan bakinca stokda yok gozukuyor. Olsa yegen icin dusunecektim
    MX230 2 GB
    bu fiyata bu tarz ekran kartlı bilgisayarlar alınmaz maalesef para tuzağı...
  • Kardeş şuan mx110 2gb laptoplar 5 bin .. Üstelik bu freedos değil ve i7 10.nesil. Cidden para tuzağı mı 5800 e bu laptop u almak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyin mıncıklaması

Kardeş şuan mx110 2gb laptoplar 5 bin .. Üstelik bu freedos değil ve i7 10.nesil. Cidden para tuzağı mı 5800 e bu laptop u almak?
    evet 2. el temiz monsterlar var forumda denk gelmiştim birkaç kere onlara yönelmek bence daha mantıklı...
  • mcake± kullanıcısına yanıt
    Exper iyidir!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son cihazi ben aldim sanirim. Bu ozelliklerde bu fiyata notebook yok yeni Normal de

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.