Şimdi Ara

Casper Notebook Aldım Aklımda Soru İşaretleri Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi Günler Casper Aldım Ama Etraf Dediki Casper Şu Olur Bu Olur AmA Ben Size Soruyorum Özellikleri Şöyle

METAL KASA + SOGUTUCU ALDIM
    12 GB RAM
    2 GB NVIDIA GEFORCE 940 EKRAN KARTI
    i7-4712MQ CPU @ 2.30 GHZ
    8 ÇEKİRDEK
    3.0 USB

SİZCE YİNEDE BİRŞEY OLURMU LÜTFEN YARDIM

• Casperda Monster gibi yazılım desteği vermeyen bir şirket yani seride oluşacak hatalar vs vs yardım edecek az adam olur çünkü Casper haklı sebeplerden dolayı sevilen bir firma değil en azından Monster garanti hizmeti iyi Casper servisleride berbat çoğu bilgisayarcı servis değil parça çalmalar fln uyanıklık peşindeler imkan varsa iade et git Asus al Lenovo al Monster al nerden Casper buluyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hercules01 H kullanıcısına yanıt
    Hayır neden olsun ki. Orta ayarlarda oyunlarını oynayabilirsin. Driverdan söz etmiş arkadaş. Zaten windows update driver guncellemesi gelirse yapıyor zaten sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro58 -- 15 Ocak 2016; 16:36:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Sallama kim ne parça çalıyormuş? Sokak bilgisayarcisi o dediğini yapar. Asus lenovo demissin. Gömülü bataryali asusu mu alsın sogutucusu ekrana vuruyor. Lise arkadaşım aldı. K555 4.ayında menteşe attı. Geçen sene lenovo s510 aldm Almaz olsaydım. Vidalari dökülüyor kendim sıktım. O dediğin markalar eski kalitede değil. Lenovoyu gonderdim. Tamir edemediler. İade ettiler. Elektronik şans işi. Birazda kullanmayı bilecn.

• quote:

Orijinalden alıntı: electro58

Sallama kim ne parça çalıyormuş? Sokak bilgisayarcisi o dediğini yapar. Asus lenovo demissin. Gömülü bataryali asusu mu alsın sogutucusu ekrana vuruyor. Lise arkadaşım aldı. K555 4.ayında menteşe attı. Geçen sene lenovo s510 aldm Almaz olsaydım. Vidalari dökülüyor kendim sıktım. O dediğin markalar eski kalitede değil. Lenovoyu gonderdim. Tamir edemediler. İade ettiler. Elektronik şans işi. Birazda kullanmayı bilecn.

Sana şurda yapanların ismini dükkanını ilini dahil veririm ama sonra ben suçlu kalırım paylaştığım için yerel habere yansımış bir olay dediğim casper teknik servisi parça çalmaktan karakolluk oldu (kendi aralarında halledildi bi şekilde) adamın zaten geçmişindede suçu varmış başka olaylardan kendileri şu anda halen casper bayisi satış+servis, benzer bir olay Antalyadada karşılaştım parça sorunu , 4gb rami 8 fiyatına satan üstüne ram takmayı servis dışı sayan üstüne kendi akdığın ramini taktırmayıp ram montajınada para isteyen bir teknik servis beter olsun firması yansa zerre üzülmem hepside haketmiştir.

Casper gibi dandik bir firmayı dünya devlerine karşı savunmak cidden acizlik , Lenovo Asus kullanmıyorum ama tutupta casperla karşılaştırıp bu markaları yermek gülünç bir durum.

Edit :imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 15 Ocak 2016; 17:06:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar ürün iyi mi kötü mü iade secenegı varsa edımmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hercules01

arkadaşlar ürün iyi mi kötü mü iade secenegı varsa edımmı

Ürün çok iyi gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Bende 1 alt modeli var sıkıntısız kullanıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Gönül rahatliyla kullanabilirsin. Sıkıntı yok. Her hangi bir problemde satin aldığın yer ile muhattap olursun servise gitmeme gerek yok. Satın aldigin yerler merkez servisle anlaşmalıdir. Direk merkeze gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro58 -- 15 Ocak 2016; 18:47:23 >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Dediğin servisten yeller esiyor suanda. Tahmin ettiğim yer ise. Bak bakayım kim var yerinde?.Sorun yasayamacagin 1 tane marka söyle. Elektronik sans ve biraz dikkatli kullanacaksınız.

• Kesinlikle katılıyorum. Casper uzak durulması gereken bir marka nedenlerini tek tek senelerdir bu forumda, dışarıda gerekli tüm yerlerde anlatıyoruz. Hangi firmaya üretim yaptırdıklarını ne şartlarda ülkemize getirildiğini vs tek tek açıkladık biraz inceleyerek bu forumda bulabilirsin! Servis konusunda aynen arkadaşın dediği gibi rezalet söz konusu. İstersen bir deneme bile yapabilirsin. Yazılımsal bir problem çıkar kendin götür servise hemen alır içeri götürür 2 dk sonra yanına gelir ve " sıvı teması " var diyip senden 300 - 500 koparmaya çalışır. Çünkü merkezle omuz omuza çalışıyorlar ve merkezde servislerin para kazanması için bunlara göz yumuyor! Evet her zaman söylüyoruz elektronik şans işi ama casper'da bu iş şans falan değil direk rezillik. Arkadaşımız merkeze gider servisle muhattap olmazsın demiş ama kasayı açıp vida atmadan yapıştırıcı ile yapıştırıp gönderen yine merkezdeki arkadaşlar. Uzak dur ve iade et.

• turn table kullanıcısına yanıt
    Şikayetvar.comdaki şikayetlere bakarak o zaman hiç bir marka ise yaramaz. Toshiba hdd bozulan müşteriye 300tl Hdd değişim çıkarmış. Acer klavyesi sıvı teması var diye 150 tl klavye değişim istemiş. Dellin koçsistem servisiyle sıkıntı yaşayanlar. Lenovoda pil ve donma yasayan doa sonucu iade alamayanlar vs. Bu kafadan kurtulun artık. Ürün kötülemeyi marka kotulemeyi bırakamadı bizim millet.Özellikle kullanmayanlar konuşuyor ağırlıkla." Bizim arkadaş aldida memnun değil" lafını çok duydum ve burda yazana şahit oldum.Her markanın alınacak ürünü var. Bu aliskanliklarinizdan kurtulun.

• quote:

Şikayetvar.comdaki şikayetlere bakarak o zaman hiç bir marka ise yaramaz. Toshiba hdd bozulan müşteriye 300tl Hdd değişim çıkarmış. Acer klavyesi sıvı teması var diye 150 tl klavye değişim istemiş. Dellin koçsistem servisiyle sıkıntı yaşayanlar. Lenovoda pil ve donma yasayan doa sonucu iade alamayanlar vs. Bu kafadan kurtulun artık. Ürün kötülemeyi marka kotulemeyi bırakamadı bizim millet.Özellikle kullanmayanlar konuşuyor ağırlıkla." Bizim arkadaş aldida memnun değil" lafını çok duydum ve burda yazana şahit oldum.Her markanın alınacak ürünü var. Bu aliskanliklarinizdan kurtulun.

Ben hiçbir zaman miş li muş lu cümleler kurmadım söylediklerimide şikayetvar'dan okumadım. Bak dediğim şeyi atlıyorsun her markanın sorunları olabilir ve elektronik şans işidir evet! Diyorum ki casper'da iş şans'a bile kalmıyor. Sadece bir araştır casper hangi firmaya nasıl üretim yaptırıyor. Hak vereceksin.

• turn table kullanıcısına yanıt
    Pegatrona urettiriyor araştırdım. Pegatron baska kimlere üretim yapıyor sen bir arastir. Sana kalırsa x bir marka kullanıp sıkıntı yaşayip bir daha tövbe alman diyenlerdensin. Neyse alan almış sıkıntı yok

• quote:

Pegatrona urettiriyor araştırdım. Pegatron baska kimlere üretim yapıyor sen bir arastir. Sana kalırsa x bir marka kullanıp sıkıntı yaşayip bir daha tövbe alman diyenlerdensin. Neyse alan almış sıkıntı yok

Kimlere üretim yaptığından çok kullanılan malzemeye bakmak lazım. Bende bir firmanın fabrikasında teknisyen olarak çalışıyorum. Bizim işimiz daha farklı ama sistem benzerdir. A firması için 1 nci sınıf malzeme kullanırken B firması için ürettiğimiz model de 4 hatta 5 nci sınıf kalitede ürün kullanıyoruz! Firma o şekilde talep ediyor. Aynı casper gibi. Ben bir marka sorun yaşattı bir daha almayın diyenlerden değilim. Casper'ın sorun çıkarması yüzde 70 - 80 kesinlikle almayın diyenlerdenim. Alanlara tabi ki hayırlı olsun ama almayı düşünenlere tekrar söyleyip uyaralım. Casper'dan uzak durun!

• Casper dusmani cok var. Hakli olduklari konular da yok degil. Bu sikayetci kullanicilar, casperin son nesil aluminyum destekli kasasina bir goz atsinlar derim.

Gecen hafta casper 4210d aldim. Acilis teknik donanimi ve fiyati uygun geldi ve aldim.

Gecen yil asus 555 serisinden bir pc almistim. 6. Ayi dolmadan hdd yandi. Evet asus ve evet 1 tb hdd yandi. Su anda tam 8 gun oldu servise vereli ve herhangi bir gelisme yok. Ayni sekilde asus modemi de servise verdim ustelik 3 yil birebir degisim garantisi olmasina ragmen yine ses seda yok. Onda da 10 gun bitti.

Sanki ulkedeki tum markalar musteri memnuniyeti icin yanip tutusuyorlar da bir tek casper sorun cikariyor, pcnin parcasini caliyor. Birakiniz Allah askina.

4210d ile bir haftam bitti ve asustan daha memnun oldugumu kesinlikle soyleyebilirim. Asla takilmayan bir touch padi var. Asusta adami deli ediyordu mesela. Oyun fazla oynamasam da ets2de ful detayda gayet rahatim.

Wifiden kopma yasayan arkadaslar olmus, asus modem kullanirken ben de kopiyordum ama simdi ttnetin verdigi huawei modem kuullabiyorum, kopma hic yasanmiyor. Ayni yerden asus tek dis cekerken casper daha guclu bir wifi baglanti kuruyor.

Üstelik garanti bitip ram takmak istediginizde, pcnin arkasindaki ilgili kapagi tornavidayla cikarip,rami takiyorsunuz. Ayni kapaklardan hdd ve islemci fani icin de yapmislar. Boylece asusta kiytirik bir ram takmak icin arka kapagi komple sokmek gerekeirken, casperda bu is cocuk oyuncagi. Fan temizligi de ayni sekilde. Sadece ilgili kapagi acin, fan karsinizda.

Bunun disinda islemci guncellemeye de izin veriyor. Yani islemci anakarta lehimli degil. 2 yil sonra alirim bir i7 takarim pcye.

M sata girisi olduguna dair bilgiler mevcut ama sokmeden bunun hakkinda bir sey diyemem.

Kullanislilik budur. Günümüzde dorunsuz marka yoktur. Para da kolay kazanilmiyor. Casper tercih etmek kisinin secimidir. Ileride elbette 4210d de de sorun yasayabilirim. Ama casper alanlari (sizi kasdermiyorum) enayilikle suclamak, en hafif tabirle terbiyesizliktir

hayırlı olsun arkadaşım.daha iyilerine. herkes bir karalamada sanki bütün markalar. asus,intel,nvıdia vs ekran kartı veya anakart kullanmıyor.
    geriye kasayı kaliteli yapmaya kalıyor. ama bence hiçbiri şuan özellik haricinde 5 sene önceki malzeme kalitedesinde sağlam ürün üretmiyor.
    kasayı iyi yapan tuş takımını kalite yapmıyor .diğerleri tersi. birde ürünleri kendi sınıfına göre karşılaştırmak lazım.ne kadar köfte oka ekmek.
    casper benim tanışmam 15 yıl önce oldu. masa üstü almıştım.
    ve çocuklar onunla okulu bitirdiler alma sebebim o zamanlar araştırmıştım üstünde asus anakart vardı. ve o makina gece gündüz çalıştı tık demedi.

servis konusunda madur olmuş arkadaşlara katılıyorum. tr genel sorunu.
  • kusura bakmayın gec cevap verıyorum ama nerdeyse aldıgımın 1 inci ayı hic soru yaşamadım ve cok güzel bi ürün benı aydınlatan arkadaşlarıma teşekkür edeyorm allah hepinizde razı olsun çamur atanlara ise son ürülerıne baksınlar dıyorm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.