Tesla Siparişi Vereceğimde Kafamda Birkaç Soru Var
-
-
Çabuk TOGG çular gelmeden yazayım hemen.
- Evet yazılım. Şuan ülkemizde aktif değil test sürecinde. Daha sonradan alınabilir. ABD fiyatı: 15 bin dolar.
- İptal politikası hakkında bilgim yok maalesef ama Amerikan firmaları o konuda hassastır. Sıkıntı olacağını sanmıyorum.
-
Vazgeçmeniz halinde paranın iade edilmeyeceği yazıyor sipariş aşamasında ilerlerken.
-
iyide araba kasımda 3 milyon olursa napacamquote:
Orijinalden alıntı: ksk_kaanVazgeçmeniz halinde paranın iade edilmeyeceği yazıyor sipariş aşamasında ilerlerken.
-
Merhaba,
Evet, FSD araca sonradan eklenebiliyor. ABD için araç siparişi ile birlikte verildiğinde $6000; sonradan eklendiğinde $15000'a mal oluyor. Ülkemizde de araç ile birlikte sipariş verildiğinde amerika ile yakın fiyatta yani ₺131.580 ($6800).
Fiyatların benzer olduğundan varsayımla; sonradan eklemek isteseniz muhtemelen ₺130.000 yerine ₺300.000 + Vergileri ödersiniz.
Saygılarımla.
-
Risk sana ait işte .
-
ohooo sevmedim ben bu işiquote:
Orijinalden alıntı: MouesonRisk sana ait işte .
-
Şu anda 1.5 milyona satılan, ve muhtemelen siz teslim alırken en az 2 milyon olacak araçta 10 bin tl kaporanız yansa ne olur ki? -
bence bu konuda Turkiyeden beterler.
Gelir gelmez mint mobile belasi ile ugrasmak zorunda kaldim.
7 gun kosulsuz sartsiz iptal hakki vardi, gece kullanmaya baslayip sabah iptal etmek istedim.
en az bir ay boyunca her seferinde en az 1 saat suren her seferinde ozur dileyip bu sefer olacak diyen gorusmeler yapip sonuc alamadim.
en son federal kurumlara sikayet edince iade ettiler, umarim ceza filan da almislardir.
baska ufak tefek sorunlar daha yasadigim firmalar oldu.
-
niye durduk yere 10k paramı çöpe atayım ? benim bütce 1.6-1.7 ye uygun + her aracın bir ederi var 1.6 veririm 2 vermem gider c serisi alırım o paraya.quote:
Orijinalden alıntı: hardcrss
Şu anda 1.5 milyona satılan, ve muhtemelen siz teslim alırken en az 2 milyon olacak araçta 10 bin tl kaporanız yansa ne olur ki? -
Sıranı satarsin
-
kime satacam galericiler vs herkes girdi sıraya zaten ki almanya fabrikası ayda 30.000 araba üretiyorquote:
Orijinalden alıntı: SayınOziSıranı satarsin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X