Şimdi Ara

ISOFİX DEMİRİ SONRADAN EKLENEBİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
32.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fiat ALBEA 2011 model aracımda İsofix olmadığını farkettim.
    Aracıma bu parçayı sonradan taktırabilir miyim?
    Başına böyle birşey gelen var mı?
    Taktırılıyorsa nasıl ve nereden temin edebilirim?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

ISOFİX Demirleri Sonradan Takılabilir mi?

ISOFİX, çocuk güvenlik koltuklarının araçlara emniyetli bir şekilde takılmasını sağlayan uluslararası bir standarttır. Bu sistem, çocuk koltuklarını aracın şasisine doğrudan bağlayarak kaza anında çocuğun korunmasını artırır.

Bir aracın ISOFİX destekleyip desteklemediğini araç kullanım kılavuzundan veya aracın arka koltuklarında ISOFİX bağlantı noktalarını kontrol ederek anlayabilirsin.

ISOFİX olmayan araçlara sonradan ISOFİX taktırmak mümkündür. Ancak bu işlem, aracın modeline ve yılına bağlı olarak değişebilir. Bazı araçlar, ISOFİX bağlantı noktalarının takılabileceği önceden belirlenmiş noktalara sahiptir. Diğer araçlarda ise özel adaptörler veya bağlantı kitleri gerektirebilir.

ISOFİX bağlantı noktalarının sonradan takılması, yetkili bir servis veya otomotiv teknisyeni tarafından yapılmalıdır. Hatalı montaj, çocuğun güvenliği açısından ciddi riskler oluşturabilir.

Bir araca ISOFİX taktırma maliyeti, aracın modeline ve gerekli işçiliğe bağlı olarak değişir. Genellikle, ISOFİX bağlantı noktalarının sonradan takılması için birkaç yüz lira ile bin lira arasında bir ücret ödemen gerekebilir.

ISOFİX aparatının montajı doğru ve güvenli bir şekilde yapıldığından emin olmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Araç kullanım kılavuzunda veya araç üreticisinin web sitesinde ISOFİX bağlantı noktalarının konumunu kontrol et.
    • Çocuk güvenlik koltuğunun ISOFİX bağlantılarına uygun olduğundan emin ol.
    • Bağlantı noktalarını temizle ve çocuk güvenlik koltuğunu bağlantı noktalarına tak.
    • Koltuğu yerine kilitlenene kadar it ve emniyetli bir şekilde takıldığından emin ol.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sanirim takilamaz direkt saseye bagli cunku isofix baglantisi.

Hayirli gunler.

• Volvolara sonradan takılabiliyor gerekli vida delikleri var fiatta da olabilir araştırın
  • Güvei olmaz emniyet kemerine takılan koltuk kullanın bence

• Takılır neden takılmasın. araca monteli bir demir parçası. Güzelce argon kaynağı ile kaynatsınlar mis gibi olur.
  • UzayMekiğineKafaAtanKedi kullanıcısına yanıt
    Peki önerebileceğiniz bir ürün var mı? Varsa link atarsanız çok sevinirim.

• Ankaradaysaniz isofix takan bir usta biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takılır hiç bir problem olmaz. Diyotlu kaynakta küçücük pirinç tanesi kadar atılan punto bile 50 kg yükü taşıyabiliyor. Şaseye uygun aparat kaynatılır.

• webde aparatını satıyorlar ama değer mi ? bence değmez. piyasa da milyon tane kemerli oto çocuk koltuğu var
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt

hocam selamlar ustaya ulaşabilir miyim ostimde mi kendisi, araca isofix yaptırmak istiyorum da

• kaza anında 50 kiloluk puset ve bebek 5 ton oluyor.

5 ton anlık çekecek kaynak pek mümkün değil.

• Arkadaşlar konuyu bızzıklıyorum; İstanbulda bu işi şurası yapıyor, ben yaptırdım-arkadaşım yaptırdı şuraya diyen var mı ?

• atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyim. Güvenliği bu kadar önemseyen birinin böyle çözümler peşinde koşması bana absürt geldi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.