Şimdi Ara

Casper Recovery Format hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 5 senedir kullandığım Casper Nirvana cn.tki-2350b model windows 7 home premium bilgisayarıma 9-10 ay önce format atmıştım. Pek bir sorunu yoktu deneme amaçlı atmıştım.

Şu sıralar sebebini anlayamadığım şekilde pc kasmaya başladı, başlarda virüs sandım fakat başka bir şey sanırım. Başlat simgesine tıkladığımdı 1 dakika sonra açılıyor, bilgisayara tıkladığımda açmıyor, mause sürekli yükleniyor simgesinde takılıyor bazı yerlere ve windows çubuğuna tıklanılamıyordu.
    Format atayım dedim, recoveryden. Ancak önceki seferde bilgisayarım beni yönlendirmişti nereden atacağım hakkında, dolayısıyla zorlanmamıştım.
    Ama şimdi f8, f9, f10 gibi yerleri denememe rağmen 'bilgisayarımı onar' gibi bi seçenek bulamadım .

5-6 gün önce de buna benzer bi durumdaydı fakat birkaç restarttan sonra düzelmişti.

Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirler mi acaba? 2 gündür uğraşıyorum pcyi taratmaya ve Recovery yi bulmaya fakat başaramadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApocaIypse -- 12 Ağustos 2016; 23:26:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bios yazısı ekrana geliyor mu? Yani erişebiliyor musunuz

• Biosa giriyorum f2ye basarak herhangi bir sorun yok, f8 tuşunda gelişmiş önyükleme seçenekleri geliyor, f9da tab tuşuna basarak bellek tanılamada 10 dakika kadar hata aradı bilgisayarda fakat bulamadı.

• ++

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Linux boot sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.