Şimdi Ara

casper sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldıgım notebookta A15 modelinde acayip bir ses geliyor 2 ay oldu 1 2 saat sonra bu ses yeni duyuyorum cıv cıc diye acayip bir ses kapayıp acınca duzeliyor ve 1 2 saat sonra yeniden başlıoyr.
    Yetkili servise verdim sorun yok bozulursa yaparız tarzında bişey dediler :))) acayip cevap..
    Bunu hangi parça yapar fandan değil işlmeci tarafından geliyor sanki :(((
    oyun oynadıktan sonra başlıyor bugun denedim optimus özelikli ekran kartı var nvidia 540 sonra cıv cıv diye devam ediyor kapayıp acınca duseliyor ama oyuna girince cıv cıv :((((((((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fix_faces -- 14 Şubat 2012; 10:50:34 >

• işlemci fanından kaynaklanıyor olabilir
  • Kardeşim aynı sorun bendede vardı bendeki sebebi başlangıçta sağ altta arkada çalışan birçok program görüyordum. Onları kapattım sonradan cıv cıv ses geldi. Tekrardan tüm driverlerını tek tek kurdum ve düzeldi. Eğer düzelmezse en son çare format at kesin çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LG_x130 -- 22 Şubat 2012; 11:43:15 >
  • Aynen kardeşim format cektim düzeldi...
    Fakat casper bulamadı bişey yok diyip gönderdi...
    Araştırdım aşırı yüklenmelerde kondansatör yollarından veya kondansatörlerden olabilir deniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.