Öncelikle herkese selamlar, kolay gelsin. Sorunum yüksek güç gerektiren oyunlarda PC ısınmaya başladığı an kapatıyor kendini ne yapmalıyım ? Laptop alalı 1 yıl oldu ve 2 kez temizledim bu sorunu verdikten sonra tekrar temizledim haliyle garanti dışına çıktı. LOL ve CS GO oynarken bu sorunları yaşamıyorum ama Fifa 15 falan açtığım zaman PC biraz oynadıktan sonra kapanıyor.
Laptop 6 aylıkken sıvı temas ile karşılaştı içini açmak zorunda kaldım kola dökülmüştü mousepad'e ardından söküp taktık ekran gelmiyordu. Saç kurutma makinası ile bir gün sonra açıp ekranı verdik ardından sorunsuz kullanıyordum bu zamana kadar. Win 10 ağustos güncellemesinden sonra bu sorunla karşılaşmaya başladım. PC'yi sürekli çok yoğun kullandım özellikle yazın, neredeyse 20 saat açık kalıyordu belki tüm gün.(Termal macun kullanmalı mıyım?) Önceden LOL ve CS GO'da çok ısınıyordu artık çok ısınmıyor o oyunlarda. Acaba soğutucu alsam işe yarar mı ? Ne yapmam lazım çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Üniversite okuyorum 19 eylül'de dönüş yapmam lazım :)
bugün temizlerken gördüm bunların 2 tanesi çıkmış vidayla duruyor ama yukarıda işlemciyi tam sarmıyor ve bu yüzden tam soğutamıyor diye düşünüyorum. Sebebi ne olabilir